Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: mexinth, 12 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: OHA be HARUN YAHYA denen herifin yazısını koyuyosunuz utanmadan birde. HARUN YAHYA ya Fettulah Gülen'in yada Adnan Hoca olarak tanınan tarikatçının takma ismidir. Bunlara nasıl inanırsınız yahu? İyide adam ordan almadığını söylemiş okumadan cevap yazmayın hele haksız yere sinirleniyorsunuz. Lütfen bir okuyupta mesaj atın sonra pişman olabilirsiniz edit: tamam rezil olursunuz kelimesi ağır kaçtı pardon [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 rezil oluruz pls .p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Nasıl almaış ardeth pati kardeşim, direk harun yahya yazmıyormuş hmm,, ama direk bu yazı ondan çağrışım yaptı buna bir diyelimm :) tevratta öyle yahudi olmayan insan değildir gibi saçma sapan hiçbir madde yoktur bu da iki.[signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 12 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 sahsen öyle Tevrat ta öyle birşey olmdıgına kendim kada eminim.. kandırmışlar seni yok boyle birsey.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: mexinth, 12 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki: Arafat hayattayken bile karısına ayda 1,6 milyon $ gidiyordu! kaynak gösterebilir misin buna. hiç inandırıcı durmuyor. mümkünse tarafsız olsun. said: 1949 da İsrail kurulunca tüm Arap devletleri ile bölgede ki tüm yahudilerin ölü yada ölü olarak bölgeden temizlenmesi için and içmiş birisiydi. Biraz tarih karıştırın yahu... heh. ilkin 1948 de kuruldu İsrail. peki nasıl and içti? 19 yaşında içilen andlar ne kadar bağlayıcıdır merak ettim.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Kasım 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: mexinth, 12 Kasım 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Nasıl almaış ardeth pati kardeşim, direk harun yahya yazmıyormuş hmm,, ama direk bu yazı ondan çağrışım yaptı buna bir diyelimm :) tevratta öyle yahudi olmayan insan değildir gibi saçma sapan hiçbir madde yoktur bu da iki. Ben tevratı bilmediğim için adamın söylediklerine itiraz etme hakkına sahip değilim o yüzden elime tam bir kaynak geçene kadar ona yalancı deme hakkına sahip değilim :) Ha ama eğer öyleyse ve hala buraya gelipte yalan söyleyebiliyorsa o başka. Açıkçası ben harun yahyada yazılan herşeyin tam tersi olduğu kanısındayım zaten ama genede dediğim gibi tevrat okumadım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Penthesilea, 12 Kasım 2004 18:52 tarihinde demiş ki: Fetullahçı doldu paticik son zamanlarda mexinth. bak yine ya. ne fettulahı ya? ne fettulahı???? filistin-israil le uzaktan yakından alakası var mı şimdi bunun?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hmm 1948 eh bizimde kafamız karışabilir, yok efendim arafat pkk destekleyen bir teröristti daha nasıl ifade edelim ki. Adam gibi adam olsaydı gidip kamp david i kabul eder abd yi yanına alırdı! Doğu Kudüs, özerk filistin devleti gelsin yardımlar. Kurulsun güzel bir devletçik, barış içinde... Kabullenemedi. Bu arada istihabarat kökenli bir kaynaktan almıştım o yardım haberini eh zaten karısı kürklerle karşılıyor herifi . Neyse bizi boşa gazlayan yanlış bilgilerden kaçınalım pkk ya para yardımı yapanları tanıyalım... patiler biraz inceleyelim mevzuyu madem böyle bir durum ve bu kadar iddia var.[signature][hline]sonunda yeniledim.
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: wanderer1985, 12 Kasım 2004 18:01 tarihinde demiş ki: said: karakedi, 12 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki: said: SimasheR, 12 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki: savaşta herşey mübahtır özelliklede asırlar boyu yaşadığınız topraklardan kovulmaktaysanız kendinizi düşünün, kurtuluş savaşını düşünün.. kurtuluş savasını terörizm ile karıştırma gibi bi yanlış içerisine düşmüyorsundur inşallah? bir milletin bagımsızlık için tüm olanaksızlıklara ragmen verdigi top yekün bir savaşı tutup kıcına iki dinamit lokumu sokarak otobüs patlatan insanlarla bir koyuyorsan çok büyük yanlış yaparsın. biri hiçde adil gücler ve silahlarla donatılmamışda olsa türk milletin verdigi nizami harbe uygun bagımsızlık mücadelesidir. digeri israil sehirlerinde masumları, cocuk, anne, baba demeden israillerin kullandıgı otobuse girip iceri dinamit lokumu atan aşalık bir teröristtir. bu iki durumun birbirleri ile uzaktan yakından en ufak benzerligi yok. [Bu mesaj karakedi tarafından 12 Kasım 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] filistin halki mucadelesini nasil surdurecek kiminle, nasil, hangi techizatlarla ve hangi destekle nizami harp yapacaklar? onlarin cocuklari, bebekleri israil askerlerince katledilirken onlar ne yapsinlar? askerler cocuk katledince adi terör olmuyor da mücahitler yapinca mi terör oluyor? bu konular bu derecede iddiali genellemeleri bu kadar kolay yapabileceginiz konular degil. hindistan nasıl yaptı? gandi nasıl yaptı? nelson mandela nasıl yaptı ? biz nasıl yaptık? o sekilde yapacak. eger lider ise o zaman mücadelesini verecek, ellerinde masumların kanı olmayacak, terorizm denilen merete bulasmayacak. sivil halka saldırmayacak. sivil halka saldıran, masumları olduren, terorizme bulasandan, masum cocukları oldurenden, anne, baba katillerinden kahraman veya lider olmaz. o olsa olsa cani olur, terörist olur.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 :Hmm: *yorumsuz*[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: karakedi, 12 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki: sivil halka saldıran, masumları olduren, terorizme bulasandan, masum cocukları oldurenden, anne, baba katillerinden kahraman veya lider olmaz. o olsa olsa cani olur, terörist olur. tamam, bu söylediklerin gayet tutarlı. peki İsrail'in de aynısını (yani sivil halka zarar vermek) yapmadığını söyleyebilir misin?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Kasım 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Başlık Arafatı soruyor sanırım Rahan, bi bak üste. İsrail vs Arafat değil yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ama arafatı oldugu gıbı yorumlamakda yanlsı olur, etrafını karsısındakını goze almadan adam gıbı analız yapamayızkı, sadece sonuclarıyla degıl sebebplerıylede dusunmek lazıma damın yaptıklarını, Penth. Arafat son 50 yıllın en onemlı dırenıscılerınden bırıydı, terorrisme karısması herseyı bozdu ozellikle Munih. Kedi ne yazıkkı Gandhi gibi bi durum mumkun degıl su ankı sartlar altında. Bahseetgimiz yer Orda dogu butun dunyanın gozu burda ama sadece Amerinakın ıstedıgı kadarı medyaya yansıtılıyor. Savas basladıgı zamanlar her turlu goruntu televızyonlara yansırdı. Bugun Israil yerlesım bolgelerını yerle bır edıyor, rakım 0 artık filistin topraklarından, ama bundan medyanın hic bir dalı bahsetmıyor. Sımdıye kadarki filistindeki savas ve soy kırım (evet olay cok cıddı bır soykırım halki olduruyorlar temiz su elektirik kaynaklarını yok ettiler yiyicerk sıkıntısı gıderek buyuyorkı zaten son yıllarda aclık cok buyuk bır problem filistinde) en buyuk yazılı medya olaylarından biri Lemanın Filsitin ozel sayısıydı, dunya mendayısının bu konuda ne kadar ilghisiz oldugunu sız dusunun. Gandhi ole durdugu ıcın ıngılız askerlerı ımana gelip hindistanı bosaltmadı, veya ıngıliz yoneticiler hindistanlılara acıyıp katletmeyi kesmedıler adamları, butun dunya medyasi hindistandaydı o zamanlar, Gandhi bu sayede butun dunyanın destegini arkasına aldı. Son bir sey daha canlı bombaların sectigi hedeflerın %90'ını askeri hedeflerdir, sayılar boyle sadece ufak caplı sıvıl hedefler vurulmustur hep, ama Medyanın abartıları ve sadece yukarda dedıgım gıbı bırılerının ısıne gelenı kadarı gostermelerı yuzunden bız Arafat butun ısrailde terör estiriyor gıbı haber alıyoruz. Kimse Helikoperlerden cocuk bahcelerine atılan hellfireların fotoraflarını yayınlıyamıyor ne yazıkkı.[signature][hline]
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 haklısın tabi biraz genişlettim konuyu. olaya tek açıdan bakmayalım diye. bir tane daha başlık açmaya gerek yok şimdi dimi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Cuce, 12 Kasım 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Ama arafatı oldugu gıbı yorumlamakda yanlsı olur, etrafını karsısındakını goze almadan adam gıbı analız yapamayızkı, sadece sonuclarıyla degıl sebebplerıylede dusunmek lazıma damın yaptıklarını, Penth. Arafat son 50 yıllın en onemlı dırenıscılerınden bırıydı, terorrisme karısması herseyı bozdu ozellikle Munih. Kedi ne yazıkkı Gandhi gibi bi durum mumkun degıl su ankı sartlar altında. Bahseetgimiz yer Orda dogu butun dunyanın gozu burda ama sadece Amerinakın ıstedıgı kadarı medyaya yansıtılıyor. Savas basladıgı zamanlar her turlu goruntu televızyonlara yansırdı. Bugun Israil yerlesım bolgelerını yerle bır edıyor, rakım 0 artık filistin topraklarından, ama bundan medyanın hic bir dalı bahsetmıyor. Sımdıye kadarki filistindeki savas ve soy kırım (evet olay cok cıddı bır soykırım halki olduruyorlar temiz su elektirik kaynaklarını yok ettiler yiyicerk sıkıntısı gıderek buyuyorkı zaten son yıllarda aclık cok buyuk bır problem filistinde) en buyuk yazılı medya olaylarından biri Lemanın Filsitin ozel sayısıydı, dunya mendayısının bu konuda ne kadar ilghisiz oldugunu sız dusunun. Gandhi ole durdugu ıcın ıngılız askerlerı ımana gelip hindistanı bosaltmadı, veya ıngıliz yoneticiler hindistanlılara acıyıp katletmeyi kesmedıler adamları, butun dunya medyasi hindistandaydı o zamanlar, Gandhi bu sayede butun dunyanın destegini arkasına aldı. Son bir sey daha canlı bombaların sectigi hedeflerın %90'ını askeri hedeflerdir, sayılar boyle sadece ufak caplı sıvıl hedefler vurulmustur hep, ama Medyanın abartıları ve sadece yukarda dedıgım gıbı bırılerının ısıne gelenı kadarı gostermelerı yuzunden bız Arafat butun ısrailde terör estiriyor gıbı haber alıyoruz. Kimse Helikoperlerden cocuk bahcelerine atılan hellfireların fotoraflarını yayınlıyamıyor ne yazıkkı. Cidden sence basın ; Arafat mı İsrailde terör estiryo gibi mi gorunuyor? benim gordugum kadariyla her 2 tarafta suclu olmasına ragmen daima israil suclu gosteriliyor. aksine bi tv kanali soylesene mesela ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: mexinth, 12 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki: yok efendim arafat pkk destekleyen bir teröristti daha nasıl ifade edelim ki. Adam gibi adam olsaydı gidip kamp david i kabul eder abd yi yanına alırdı! Doğu Kudüs, özerk filistin devleti gelsin yardımlar. Kurulsun güzel bir devletçik, barış içinde... Kabullenemedi. Bu arada istihabarat kökenli bir kaynaktan almıştım o yardım haberini eh zaten karısı kürklerle karşılıyor herifi . Neyse bizi boşa gazlayan yanlış bilgilerden kaçınalım pkk ya para yardımı yapanları tanıyalım... patiler biraz inceleyelim mevzuyu madem böyle bir durum ve bu kadar iddia var. Evet o yuzden bızım cumhur baskanımızla el sıkıtı dımı? Bıraz dusunde konus once, Arafatın elind ene varki PKK yı destekliyor, Orta doguda mısırla birlikte kendisinin tanıyabılecek iki devletten bırıne dadanan bir teror orgutunu neden desteklesin. Dusun tarihe bak olaylara bak oyle konus. Peki Bizde kabullenseydik birinci dunya savası sonrasindakı butun antlasmaları ohhhh misss kuradık bi ic anadolu devleti ingiltere fransa herkez yanımızda olurdu dımı? Kendi halkına ait olan toprakları neden baska bir devlete vermeyi kabul etsenki? sen neden ederdin? Adamım bir ulkesi var bu halkın bır ulkesi var yasamak icin hayatta kalmak ıcın savasıyorlar, sanki israil kuruldukdan sonra orda yerden bitmis oraya buraya sulanmıs bir halkı gibi bahsediyorsun filistinlilerden.[signature][hline]
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ayrıca verdigin kaynak sadece bir yazarın köşe yazısındaki bir cumle, yok boyle bır kayıt acıktan destek falan, acıktan destek vermesi icn adamın "biz pkkyı destekeldık" demesi gerekir, boyle biz sozu asla sarfermesi Arafat.[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ohoo mantığa gel. Amerika Irak'a asla petrol için gidiyoruz demedi, demokrasi götürmeye gidiyoruz dedi. Şimdi biz petrol için gittiğini çıkartamayız di mi Bush açıklama yapmadan? PKK olayların ıaraştırmadım bilmiyorum, ben sadece yaklaşıma ettim o lafı bu arada. Arafatın neyi mi var dersen milyonuncu defa 5 milyar dolar derim. Türkiye ki, 2 milyar dolar borç alabilmek için ne zorluklar çekti geçenlerde.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: mexinth, 12 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: OHA be HARUN YAHYA denen herifin yazısını koyuyosunuz utanmadan birde. HARUN YAHYA ya Fettulah Gülen'in yada Adnan Hoca olarak tanınan tarikatçının takma ismidir. Bunlara nasıl inanırsınız yahu? dostum yazdığım ayetlerin altında adresi varmı ? var! hangi sure kaçıncı paragraf yazıyomu ? yazıyo ! e aç kitabı bak internet elinin altında bul bi tevrat karşılarştır doğrumu yanlışmı! hemen sağa sla çamur atma lütfen. sözlerine dikkat etmeni rica ederim, yalançılıkla suşlama denir senin bu yaptığına! YUH YANİ
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 elimde orj tevrat var , buyur sor istedigin sayfayi . sana okuyup yaziyim. Bikere buyuk ıhtımalle Yahudilerin 10 emir olayını biliyossundur. bu 10 emirden biri : ÇAL-MAdır . ozaman senin söledigin çalmalidir olayiyla çelişiyo bu . hadi bakalim[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! [Bu mesaj Cermy tarafından 12 Kasım 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ha bi de bişi eklemek istiyorum, hem siz yahudi düşmanısınız,fettulahçınız diyenlere hem de İsrail'i dini sebeplerden ötürü kınayanlara cevap olsun; İsrailliler kendilerini şu şekilde tanıtmış; %6 ultra-ortodoks dindar %9 u dindar %34 ü muhafazakar/dini kurallara katı şekilde uymayanlar (tam kelimesi traditionalists) %51 laik ve laik diyenlerin %47 si de tanrıya inanmıyor. (halkın 1/4 ü ateistmiş cidden ilginç.) aha da kaynak. dinsel inançları işin içine karıştırmayın.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 cüce biraz sakin konuş... Yahudiler binlerce senedir orda, ne sonradan gelmesi. Filistinliler şimdi israillilerin adam ettiği yere yerleşmek istiyor yalan mı? Mısır ve diğer arap ülkelerinin maşası hepsi yalan mı? Arafatın bok gibi parası var yalan mı? Arafat bir teröristtir. Gandhi , Mandela'nın %1'i olamamış bir egoisttir. Görsel basının taraflı yazıları ile doldurulup sonra bana uzman kesiliyorsun burda. 4 Kere gittim geldim İsrail e, bir sürü tanıdığım var orda. İlk gittiğimde arka sokağımda bomba patladı. Direnişmiş peehhh. Yahudilerin o toprakta anasının ak sütü gibi hakettiği helal topraklar var. İsrail ortadoğu'nun en güçlü ülkesi ve hep öyle kalacak. Araplar sittim sene adam olamayacak. Senin burda ağlaman hiçbirşeyi değiştirmeyecek...[signature][hline]sonunda yeniledim.
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Türkiye dede turkiyenin nufusun din dagilimi olarak ileri geri , sacma sapan seler yazan siteler yokmu Rahan ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Cermy, 12 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki: elimde orj tevrat var , buyur sor istedigin sayfayi . sana okuyup yaziyim. Bikere buyuk ıhtımalle Yahudilerin 10 emir olayını biliyossundur. bu 10 emirden biri : ÇAL-MAdır . ozaman senin söledigin çalmalidir olayiyla çelişiyo bu . hadi bakalim edit : bahsettigim olay şu Yahudi kendinden olmayan birinin malını çalmak ve işini elinden almakla iyi birşey yapmış sayılır. (.?.) [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! [Bu mesaj Cermy tarafından 12 Kasım 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: mexinth, 12 Kasım 2004 19:59 tarihinde demiş ki: cüce biraz sakin konuş... Yahudiler binlerce senedir orda, ne sonradan gelmesi. Filistinliler şimdi israillilerin adam ettiği yere yerleşmek istiyor yalan mı? Mısır ve diğer arap ülkelerinin maşası hepsi yalan mı? Arafatın bok gibi parası var yalan mı? Arafat bir teröristtir. Gandhi , Mandela'nın %1'i olamamış bir egoisttir. Görsel basının taraflı yazıları ile doldurulup sonra bana uzman kesiliyorsun burda. 4 Kere gittim geldim İsrail e, bir sürü tanıdığım var orda. İlk gittiğimde arka sokağımda bomba patladı. Direnişmiş peehhh. Yahudilerin o toprakta anasının ak sütü gibi hakettiği helal topraklar var. İsrail ortadoğu'nun en güçlü ülkesi ve hep öyle kalacak. Araplar sittim sene adam olamayacak. Senin burda ağlaman hiçbirşeyi değiştirmeyecek... budur :).. bende 3 kez gittim ve sonuncusu bu temmuzdu. 10 ark gittik kaldigimiz yerin 2 sokak ilerisnde patlama oldu ..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..!
Öne çıkan mesajlar