Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce arafat katil mi barışsever mi yoksa militan mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SimasheR, 12 Kasım 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
savaşta herşey mübahtır
özelliklede asırlar boyu yaşadığınız topraklardan kovulmaktaysanız
kendinizi düşünün, kurtuluş savaşını düşünün..

hayır savasında kuralları vardır..
Bugun bana sorsalar
"Eskıden sahıp oldugunuz toprakları gerı ıstermıydın" dıye..
cvbm hayır olurdu..
benım anadolum bana yeter;fazla topragın anlamı yok zaten bu devırde.
Teror her halukarda terordur;Yapanada ınsan denemez..
Arafat kendı kendıne actı bu belayı;hic de haklı degıl..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
Cidden ya Valeron, keşke onda da Atatürk'te olduğu gibi chaingunlar, railgunlar falan olsaymış di mi?

Anlamamak istemek ne kadar kolay ya. Tam tersi olaydı, İsrail müslüman olsaydı da Filistin yahudi olsaydı, ne laflar ederdiniz biliyor musunuz? Gözlerinizi her şeye kapatmışsınız, bir kesimin tam istediği insan modeli olmuşsunuz.

Müslümanları savun, onlar hep doğru yapar mantığı inanılmaz derecede yerleşmiş.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
Masum insanları öldürmek hem korkaklıktır hemde salaklık çünkü hiç bir yerden böyle bir harekete destek gelmez. Durumun insaniyeti tartışılmaz bile yani belki orda israil ve filistin arasında ki çatışmaları hiç doğru bulmayan barış isteyen bir adam vardı, belki o adamın evde onu bekleyen bir karısı vardı vs bu böyle türetilir. Savaşta bilerek yada tahmin ederek bile masum öldürmenin hiç bir açıklaması yoktur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 12 Kasım 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SimasheR, 12 Kasım 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
kuralı olmayan yegane şeylerdendir savaş ve ölüm..
hangi savaştaki hangi kuralmış bu ?

Savaşların nasıl yapıldığını biliyor musun? Savaş etiği diye birşey olduğunu biliyor musun, ki dünyada tam 2 zıt uçtaki 2 kavram gibi olsalar da.

Senin gibi düşünen insanlar ceset toplama aralarında fırlayıp etrafı tarar, sonra 50 frag yaptım diye sevinir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
adam halkını kurtarmaya çalışan barış uğruna herşeyini feda etti ama çapulcu israil yönetimi hiçbir barış çağrılarını kabul etmedi.burada arafat yerine 'şaron katilmi barışsevermi?' gibi bir soru daha yerinde olurdu.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
bu konuda bi düşünce sahibi değilim. ama gördüğüm kadarıyla herkes biyerde atatürkle kıyaslıyo arafatı,
bu bana pek olur gibi gelmiyo ama neredeyse tüm forum sitelerinde ve paticikte "atatürk" ve "arafat" aynı cümlede yer alıyor :S
düşünce sahibi değilim dedim ama bu bana pek doğru gelmiyor.
ikisi birbirinden çok konuda farklı :S
Mesaj tarihi:
said:
SimasheR, 12 Kasım 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
kuralı olmayan yegane şeylerdendir savaş ve ölüm..
hangi savaştaki hangi kuralmış bu ?

Bir suru kural vardır..
Tabi ihlal edilebilir..
bu hırsızların arasında kuralların olması gıbı bırsey..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
Simasher ve Valeron
klasik bir sorudur ama merak ediyorum o patlayan otobüslerin içinde sizin çok yakınınız yada sevgiliniz olsa siz genede gelip adam halkını kurtarmaya çalışıyordu diyecek misiniz? YAda siz o saldırıda sakat kalsaydınız? Birazda tamamen masum olupta bu teröre kurban giden insanların ve ailelerinin gözünden bakın olaya.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
biz kurtuluş savaşında fakir gariban devletlerle mi savaştık yoksa zamanın para babası ve teknoloji canavarı ülkelerle mi.insan da cesaret olmassa kolayı secer sokar bi tarafaına dinamiti yallah[signature][hline]RareBee
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 12 Kasım 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
adam halkını kurtarmaya çalışan barış uğruna herşeyini feda etti ama çapulcu israil yönetimi hiçbir barış çağrılarını kabul etmedi.burada arafat yerine 'şaron katilmi barışsevermi?' gibi bir soru daha yerinde olurdu.

bankalarda 4.5- 5 milyar dolarlık serveti olduğunu biliyor muydun?

"Türkiye'ye de zamanında barış çağrısı yapıldı Sevr'i imzalatmak için, çapulcu Türkiye kabul etmedi, savaş yanlısıydı hepsi" di mi arkadaşım?

Bu arada, üstteki arkadaşa cevap vereyim, ben tam tersine Atatürkle aynı satırda adının bile geçmesine karşıyım arafatın. Ama gördüğüm kadarıyla insanlar kıyaslama yapmadan anlayamıyor, en azından Arafat'ı Atatürk e benzeteceklerine, kıyaslama yaparak ne kadar yanlış düşündüklerini göstermiş olurum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
ya hakketten yaptıgımız seye bak,kıyasaladıgıız ınsanlara bak..Kendimden utandım ya(gerci kıyaslamadım ama).[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
hmmm şimdi o zaman burdaki bütün konuşmalardan İsrail'in sivil halka zarar vermediği mi çıkıyor?

İsrail de sivillere zarar verdiyse İsrail de terörist midir?

(bi de şu olayı lütfen din savaşı saçmalığına indirip savunmayın. açık ve net söylüyorum müslüman değilim, ayrıca musevilerle de hiç bir sorunum yok.)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
hayır degildir..terorıst kavramı cok farklı..
almanya ve ingiltere 2.dunya savaında terorıstmıydı hayır..
şöyle dusunun:
israil=biz
filistin=eola(bu muydu bılmıyorumhanı 70 lerde kıbrısta kurulan turk dusmanı orgut).[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 12 Kasım 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
Simasher ve Valeron
klasik bir sorudur ama merak ediyorum o patlayan otobüslerin içinde sizin çok yakınınız yada sevgiliniz olsa siz genede gelip adam halkını kurtarmaya çalışıyordu diyecek misiniz? YAda siz o saldırıda sakat kalsaydınız? Birazda tamamen masum olupta bu teröre kurban giden insanların ve ailelerinin gözünden bakın olaya.

http://www.albasrah.net/index1.html savaş bu dostum. bu vahşeti yaşatan asla ben ailem veya benim ulusumdan kimse olamıyacağı için o otobüste benim sakat kalma ihtimalim yok. filistin halkının kuyruğuna basmadım ben, canlarını yakmadım. niye onlardan korkayım ki! bana neden zarar versinler ki!
Mesaj tarihi:
Yoo, zaten eğer İsrail sivil halka zarar vermeseydi, direk arafat katildir derdim burada.

Karşılıklı hatalar var, ama şunu göz ardı etmeyin.

İsrail sivil halka zarar veriyor evet ama bunu o topraklara militanlara darbe vurmak amaçlı gittiğinde yapıyor. Daha doğrusu, mesela bir tanka açılan bir ateş var yolun ortasında, bu tank doğal olarak ateş ediyor, ve ateş ettiği yerin patlamasıyla arkadaki duvar yıkılıyor ve suçsuz bir insan ölüyor.

Filistin ise, direk onlarca suçsuz insanı öldürmek amacıyla eylem düzenliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
Pentheselia parası seni ne alakadar eder.Devlet yönetimi ve adamın zenginliğinin ne alakası var.Yapılanları görüyoruz,berlin duvarı gibi duvarlar ördüler,sivil halk öldürüldü yaşlıdır çocuktur ayırt edilmeden,arafatı yıllardır bir evin içinde tutuyorlar ne hakla yapabiliyorlar bunu.Birde aptal bir benzetme yaptın ve aynı tür benzetmeyi adolf hitler konulu başlıktada yapan birisi vardı.Böyle konularda Türkiyeyle niye karşılaştırıyorsunuz,benim sefil dediğim israil barışa karşı olan israil sen gelmişsin Sevre karsı olan sefıl Turkıye.kel alaka şeyler,savunacaksan mantıklı savun atıp tutma.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
SimasheR, 12 Kasım 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
said:
Simasher ve Valeron
klasik bir sorudur ama merak ediyorum o patlayan otobüslerin içinde sizin çok yakınınız yada sevgiliniz olsa siz genede gelip adam halkını kurtarmaya çalışıyordu diyecek misiniz? YAda siz o saldırıda sakat kalsaydınız? Birazda tamamen masum olupta bu teröre kurban giden insanların ve ailelerinin gözünden bakın olaya.

http://www.albasrah.net/index1.html savaş bu dostum. bu vahşeti yaşatan asla ben ailem veya benim ulusumdan kimse olamıyacağı için o otobüste benim sakat kalma ihtimalim yok. filistin halkının kuyruğuna basmadım ben, canlarını yakmadım. niye onlardan korkayım ki! bana neden zarar versinler ki!

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın... Ne kadar harika düşünceler, kutlarım efendim.

İsterseniz buraya kafa kesme videolarına link vereyim? Birsürü link almama rağmen öyle bir vahşeti görmek için hiç açmadım, ama tam buna cevap olarak verilesi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 12 Kasım 2004 16:47 tarihinde demiş ki:

karşılıklı hata mata yok.israil tankları,israil askerleri filistin topraklarına girmeseydi gözleri iki santim toprakta olmasaydı ne filistinliler ölecekti,nede filistin halkına ateş ederken ölen israil askeri ölecekti.israil kendi etti kendi buluyor.umarım arafatın ölmesi bu direnişi kırmaz dahada arttırır.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 12 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
said:
SimasheR, 12 Kasım 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
said:
Simasher ve Valeron

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın... Ne kadar harika düşünceler, kutlarım efendim.

İsterseniz buraya kafa kesme videolarına link vereyim? Birsürü link almama rağmen öyle bir vahşeti görmek için hiç açmadım, ama tam buna cevap olarak verilesi.

bana dokunmayan yılanmı? o da kim ?
israil bana dokunmuyo filistine dokunuyo
ben bana dokunmuyo bin yaşasın mı diyorum!
yılanı kim olarak gördüğüne göre bu kavram değişir dostum.
israilin dünyaya kan kusturduğu bilinen gerçek. sen hala yılanı filistin olarak mı görüyorsun. o zaman bizde girelim yılanın başını ezelim ! filistini yerle bir edelim ne dersin ?
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 12 Kasım 2004 16:51 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 12 Kasım 2004 16:47 tarihinde demiş ki:

karşılıklı hata mata yok.israil tankları,israil askerleri filistin topraklarına girmeseydi gözleri iki santim toprakta olmasaydı ne filistinliler ölecekti,nede filistin halkına ateş ederken ölen israil askeri ölecekti.israil kendi etti kendi buluyor.umarım arafatın ölmesi bu direnişi kırmaz dahada arttırır.

Araplarda toptan israil'e saldırmasaydı onlarda boyle yapmazdı..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 12 Kasım 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
Pentheselia parası seni ne alakadar eder.Devlet yönetimi ve adamın zenginliğinin ne alakası var.Yapılanları görüyoruz,berlin duvarı gibi duvarlar ördüler,sivil halk öldürüldü yaşlıdır çocuktur ayırt edilmeden,arafatı yıllardır bir evin içinde tutuyorlar ne hakla yapabiliyorlar bunu.Birde aptal bir benzetme yaptın ve aynı tür benzetmeyi adolf hitler konulu başlıktada yapan birisi vardı.Böyle konularda Türkiyeyle niye karşılaştırıyorsunuz,benim sefil dediğim israil barışa karşı olan israil sen gelmişsin Sevre karsı olan sefıl Turkıye.kel alaka şeyler,savunacaksan mantıklı savun atıp tutma.

Yok sen bağlantı kurmayı becerememişsin Apache. Senle tartışmayacağım çünkü ne tip (ve tek tip) bir insan olduğunu biliyorum.

Sadece, "Adam her şeyini feda etti" kelimesini bilmeden kullanma o zaman? Nedir her şey? Arafat bu işin bol bol kaymağını da yedi merak etme, o 5 milyar dolar emekli ikramiyesi değil yani. Eğer o adam her şeyini Filistine verse, sadece o 5 milyar dolarla tüm filistin yıllarca doyardı, adam gibi bir ordu bile kurulurdu, adam gibi bir özgürlük savaşı verilirdi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

• Yeni Oluştur...