simonare Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Selamlar, başlıktada belirttiğim gibi görev yapmakta olduğum servere Scripter alımı olacaktır. Scripter bize yardımcı bir öğe olarak serverde olacaktır ve Remote Access şuanda verilmeyecektir. Şimdi burda herzaman denirki serverinizden biraz bahsetseydiniz. Serverimizin ismi GameLand Tr dir. Araştırma yapmak isterseniz www.gamelandtr.com adresini kullanabilirsiniz. Server ortalama 3 haftadır açıktır. Scripter arama amacımız ise yapmak istediklerimi okulum nedeni ile programlayamamdır. Servere alınacak Scripter bana yardımcı olacak ve serverin düzeninin sağlanmasına yardımcı olacaktır. Lütfen ulaşmak istiyorsanız [email protected] adresinden bağlantıya geçiniz. İyi akşamlar dilerim.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 şimdi shard hakkında bilgi almak istiyorsanız siteye girin demişsiniz fakat sitede pek bir şey yok hatta web tasarım tanıdık geliyor biryerden. geniş çapta bir açıklama yaparsan bu kadar üyemiz var online oyuncu durumu bu kendimize güveniyoruz vs.?[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Server makinesi şuanda değişmekte olduğu için bu gece server kapalıdır. Bunu yanında serverimiz 3 haftadır açıktır. Gördüğüm Maximum oyuncu sayısı 110 ve ortalama 65-70 kişi devamlı online oluyor. sistemler mümkün olduğunda farklı ve özgündür. Yarın server açıldığı zaman bunu kendinizde görüp, testedebilirsiniz. sitemizin anasayfasında sistemler ve eşyalar bölümümüz vardır oradan sistemler konusunda birazda olsa bilgi edinebilirsiniz. vakit ayıramadığım yerlere gelince bug fixlerin yanında yazılması gereken birçok komplex script var ve gerçekten deneyimli birini arıyorum. söylediğim gibi vaktim kısıtlı olduğu için bir yardımcı arıyorum. genel anlamda merak ettiğiniz başka şeyler varsa cevaplamaya çalışırım.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 şu an için sorum yok ben başka arkadaşlar için açıklama yapmanı istedim umarım çok daha iyiye gidersiniz. başarılar.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evet katılıyorum simonare işini gerçekten iyi yapıyor ona güvenebilirsiniz. Yani şu an Gameland Çok iyi saydığımız belli shardlardan sonra İyi shardlar sınıfına rahatlıkla girer gerek altyapısıyla gerek diğerlerinden görünüş farkıyla. Yanlış anlamayın shardla hiçbir alakam yok reklam yapmayı da sevmem sadece scripter olarak görev almak isteyenler olursa bir aydınlatayım dedim simo arkadaşımdır ve iyi adamdır dimi simo :)[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 serverda gecici bir süre stafflık yaptım, zaman ayıramadıgım icin ayrılma kararı aldım simonare de tek basına yetisemez oradaki islere cunku shard kısa sürede baya büyüdü kaliteli shardda scpter olmak istiyorsanız girebilirsiniz sadece son bir kaç günde kapanmalar oldu shardda oda teknik problemlerden dolayı sanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Server güzel merak eden arkadaşlar için söylüyorum :) 4 günde 25 den 100 e çıktı online player. Bende oynuyorum yani memnunum... ps: son 2 gündür acc alımı durmuştu bide bu var :) [Bu mesaj Ferrero tarafından 19 Kasım 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 uzaktan yapabildiğim kadarı, daha doğrusu "yaptırtabildiğim" kadarı yetersiz kaldı da o yüzden.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Doruk account alımı devam ediyor. + yeni sistem ekledik şuan account sistemi ile ilgii sorunumuz yok. Farklı bir dosyaya yazdırtıp onay vererek açıyoruz makine ile aynı pc de vede gayet güvenli. Account alımının durma nedeni şuan Makinemizin format yiyor olmasıdır :) Bugün makinemiz geliyor ve account alımı tekrardan aktif edilecek.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ba$arilar, fakat anlayamadigim bir husus var. Demi$siniz ki, "cok fazla online olamiyorum, bu sebepten dolayida kendime yardimci ariyorum". Buraya kadar hersey guzel. Birine ftp ve remote vermek haklisiniz kolay bir i$ degilde, madem sIk online olamiyorsunuz adam scriptlerini nasil rahatca koyup deneyecek :) Umarim aradiginiz gibi birini bulursunuz.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İnşallah iyi bir scripter (yardımcı) bulursun ben simonareyi ii tanırım bende bir zamanlar kendisiyle çalıştım gercekten iyi bir insan inşallah bulursun...[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar