thanatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dun gun icinde daocda 1200pingim vardi, gece 200e dustu, simdi yine 500e cikmis. artik laf soylemekten biktim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 benim hala berbat[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 laf soyleyerek olan bize oluyor stresten olan biteni etkilemeyecek bizim cektiklerimiz[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Telekomdan nefret ediyorum. tisssskiniyorum. Ve elim kolum bağlı. Tiskindiğimle kalıyorum. Bundan da tiskiniyorum. Bazen keşke ölümsüz, kuduz bi dobermana dönüşebilme kabiliyetim olsaydı diyorum. O zaman gayrettepeye gidip tt binasına dalıp orda gözümün tutmadığı herkesi ısırırdım. Tv ye çıkıp adını bilmediğim ama eee ööö man koyduğum adamı da ısırırdım. Genel müdür müydü neydi.. pff neyse stres oldum gene[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 acaip lag dayım su an delircem birasdan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çıkışlar öldü sanıurım hiç bi s.kim yapamıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 evet su an tam dal durumda[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 256 yapsa ne olur bu ayılar? ben 20 yle çekceksem napiim 256yi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yarın haberlerde compex de tt fuarında olay oldu diye duyarsanız şaşmayın.bombalıcam orayı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yurtdışı folloş[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kablo.Net gene yedi birşeyleri. Ultra TV'ye bütün kablolar girsin. Yeter be!!!! Abi bu nedir ne mail kontrol ediyorum ne de başka birşey!!![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bu ne ya 256 k dsl var. Ev1 deki 50 kbps'li bir mp3 de bile buffer yapıyo.. Ulan ne biçim iş bu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yurt dışına kafam girsin bi dahada çıkmasın. Nedir bu ya hiç bişey yapılmıyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya hala bi problem mi var yurtdısı cıkıslarında? 256 k ile ingiliz serverlarında 50 pingi aşmazken bugün 999 ping ile hareket bile edemiyorum.. off offf[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Her adsl kullanıcısıda bu sorun yok.Bazı arkadaşlarım adsl ve adamların google pingi 200ü geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tek korkum bunun bir problem olmaması..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar