NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Vingthor said: ARKADAŞLAR RUSLARIN OYUNLARINA GELMEYİN. COCA COLA İSRAİLE YARDIM YAPIYOR BMW DİNCİLERE YARDIM YAPIYOR VE KGB KOCA TAHTINDA GÜLÜMSERKEN VLADNOVİÇSKİ DİYE Bİ ADAM VAR PUTİNİN SAĞ KOLU HERŞEY ONUN BAŞININ ALTINDAN ÇIKTI HEP SOYU HİTLERE KADAR UZANIYOR ZATEN ATATÜRKTE DEMİŞTİ BUNU VE İNONÜ EVET DERCESİNE BAŞINI İKİ KERE ÖNE EĞMİŞTİ. BUNLAR HEP PLANLI ŞEYLER VE PUTİN MESELA AYIYA BİNDİĞİ KANITLANDI Kİ O KOLA İÇMİYOR MESELA PEPSİ İÇİYOR. ÇÜNKÜ PEPSİDE ARYANLARA YARDIM EDİYOR VE ARYANLAR SONS OF ANARCHY'NİN İKİNCİ SEZONUN YENİLDİLER YANİ O YÜZDEN GERÇEKTEN KOMPLE TEORİLERİNE GÖZ YUMMAMAK LAZIM. HALKI BİRLİĞİN AYNURU OLAN AKP İKTİDARI ZAMANINDA KÖMÜR SATTI AMA O KÖMÜRLER RADYASYONLUYDU VE YENİ DOĞAN ÇOCUKLAR AKPLİ OLDU. FACEBOOKTAN PAYLASALIM DUYARSIZ KALMAYIN. IDDIA EDIYORUM BUNU PAYLASAN 1 BULYON KISI BULURUM DEYIN HERKESIN POPISI OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapinakci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: Oguzhan06 said: Ingiltere kralliyetı gibi olsaydık bir düşünün , Şehzade berkecan otelde basıldı gibi haberler olurdu , tüm mankenler sıraya girerdi yani sonuç olarak Atatürk olmasaydı bu devlet saltanatını sürdürür biz Türkler azınlık olurduk. kes lan sen kes liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bir 2006lı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK. EY TÜRK SİLK VE KENDİNE GEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 olm kafalar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hepiniz namazamı kalktınız cenabetler yatsanıza lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 asdfg çipetpetpetpepteptpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 amator eglendiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Marty said: amator eglendiriyo Yat uyu olm okul yok 15 tatildesin ,liseli ruhu böyle bir şey heralde ajdsaadjjkhfaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 calisiyorum kardes. senin savasa ara mi verdi kankalarin? gidip esadla savassana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 savaşlar zaten iki tarafın da haksız olduğu berbat şeylerken bi de dahil olmadığınız savaşlarda taraf mı tutuyosunuz ? o başlığa pek bakmadım yalnız durum feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 vaad edilen cennet olunca taraf tutani da cok oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar