Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlının Türk Düşmanlığı

ExtraJudical

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

dipnot: osmanlının Türk düşmanı olduğunu düşünen bir kişiyi tarih dersinden geçiren öğretmene de, bu kadar sığ bir bilgiyle yaşamaya devam edenin de...

adım 1: *komik bi görsel yerleştir*
adım 2: *laf sokmaya çalış.*

ehe hehehe.

Ayrıca tarihi okuldan öğrenmek, bunun üzerine başkasına sığ demek ehueh. insanlar ne garip lan.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

Osmanlı niye Türk düşmanı olsun ki yahu?

Sınırlara sürülmesi vs.Türkleştirme çabası alınan toprakları.

E tamam da sürgün işlemini tutup da sevdiğine yapmıyo, kendine en çok sorun çıkaranı sürüyo. Anadolu dışındaki Türkler'in soyunu hep Konya ve Karaman'a dayandırırlar, birşeyler olmuş demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

yok lan kızdan laf yedik diye üzüldüydüm adammış dedim normal. abimin canı sıkılmıştır canı sağolsun dedim. kıl olaydı ego yapacaktım.

olm canım sıkılmadı gerçekten var böyle bir düşmanlık, yanlış ya da eksik biliyorsun, biraz araştır bak
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi de üşeniyorum. üşenmesem bacak gibi mesaj çıkartacağım buraya madem bu kadar kişi hatalı biliyor. ama üşeniyorum.
üşendiğim için de susuyorum. ama bilinsin ki haksızım diye değil üşendiğim için susuyorum.

o geez diyen arkadaşa da tavsiyem forum dışında o ifadeyi her yerde kullanmasın. geez ne lan dingil diye kırarlar üzerler insanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...