Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 osman türk ismi değil mi olm aptal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 osman yunan ismi zaten, izmirli bi balıkçının oğluymuş osman gazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Abi o pargali ibrahim. Osmanliyla izmirli balikcinin ne alakasi var. Böyle insanlara üyelik veriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 akito ve ayfona çok güldüm. apartman boşluğundaki kuşlar uçuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bağa niye gülmedin haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 @chrome ben de sana çok güldüm. okulda okutulan her şey doğru di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 olm bi gidin lan, yaşlı karı gibi pargalı konuşuyosunuz http://i.imgur.com/9WJkuGG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Dynun editlemeseydin iyiydi be yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dyun bu dilan değil mi? soka soka kız laf soktu bize arkadaş... kadere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 alın arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok lan o Dylann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abim saygılar o zaman güzel abim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kız soktu diye sevinecek hale düşmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 erkek sokunca sevinmesinden iyidir :) ayriyetten osmanoğulları* kendi soyundan ve güzel karı olmayan herkeze düşmandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok lan kızdan laf yedik diye üzüldüydüm adammış dedim normal. abimin canı sıkılmıştır canı sağolsun dedim. kıl olaydı ego yapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 chrome said: dipnot: osmanlının Türk düşmanı olduğunu düşünen bir kişiyi tarih dersinden geçiren öğretmene de, bu kadar sığ bir bilgiyle yaşamaya devam edenin de... adım 1: *komik bi görsel yerleştir* adım 2: *laf sokmaya çalış.* ehe hehehe. Ayrıca tarihi okuldan öğrenmek, bunun üzerine başkasına sığ demek ehueh. insanlar ne garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 boktan boktan okullara gittiyseniz bilemiyorum yanee. biz gayet güzel öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 _Rave said: Osmanlı niye Türk düşmanı olsun ki yahu? Sınırlara sürülmesi vs.Türkleştirme çabası alınan toprakları. E tamam da sürgün işlemini tutup da sevdiğine yapmıyo, kendine en çok sorun çıkaranı sürüyo. Anadolu dışındaki Türkler'in soyunu hep Konya ve Karaman'a dayandırırlar, birşeyler olmuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 @Chrome: bu da sıvayım faslı. grats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi niye takıldın ki bu kadar? yok işte öyle birşey çok bariz bir gerçek bu. dalgamızı geçiyoruz, eğleniyoruz. let it go man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 chrome said: yok lan kızdan laf yedik diye üzüldüydüm adammış dedim normal. abimin canı sıkılmıştır canı sağolsun dedim. kıl olaydı ego yapacaktım. olm canım sıkılmadı gerçekten var böyle bir düşmanlık, yanlış ya da eksik biliyorsun, biraz araştır bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 @chrome Hayatin gercekleriyle yüzlesmeyi ögrenmen lazim. Her sey oyun saka degil. bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 chrome said: abi niye takıldın ki bu kadar? yok işte öyle birşey çok bariz bir gerçek bu. dalgamızı geçiyoruz, eğleniyoruz. let it go man. geez, vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 vallahi de üşeniyorum. üşenmesem bacak gibi mesaj çıkartacağım buraya madem bu kadar kişi hatalı biliyor. ama üşeniyorum. üşendiğim için de susuyorum. ama bilinsin ki haksızım diye değil üşendiğim için susuyorum. o geez diyen arkadaşa da tavsiyem forum dışında o ifadeyi her yerde kullanmasın. geez ne lan dingil diye kırarlar üzerler insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar