Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 29 f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 copry said: _Rave said: copry said: GERGE said: Terzi kendi sokugunu dikemez lafi discide tam isliyor iste. Atasozunu yasiyorsun, daha ne istersin. Dis tasi Temizligini yapabiliyorum ama ^^ O diilde 24 yıldır bikere bile dişçiye gitmeme gerek kalmadı tek dişim çürümedi.Sonra ön dişimde hafif bi çatlak oldu dişçiye gittim 2 ay sonra alt sağ 21 yaş dişi sonrada üst en arka sol dişim çürüdü.Nası açıklanıyo bu naptı bu dişçi benim dişlerime? 21 yas disi ne yaa ahahaha guldum cidden , cikardigin yasa gore degismiyor onun ismi:p Disci birsey yapmamis hepsi ayni ekolojik sartlarda sonucta , bir curuyunce digerlerinin de ayni donemde curumeye baslamalari olasi. kaç yaş dişi deniyodu o arkadakine 20 mi:D? Yok dişlerimide hergün fırçalıyorum çürümesi imkansız böle bianda.Uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kendi diş taşını nası temizliosn ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 chrome said: ben 28 yaşındayım sağdaki 20 yaş dişim hala çıkmadı o ne peki? Zaten artık çoğu insanda çıkmıyomuş evrim hedesine.Gereksiz bi diş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 xmen miyim ben şimdi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Dis topici disinda dis konusmayin benimle yaa oldugum her topic dise geliyor 20 yas deniliyor evet , dis hekiminin on disine yaptigi bir dolgu arka disini curutmez Temizliyorum iste zor bisey degil makinasi var aynasi var tasim da cok yok zaten BIG BUBBLE MUZ hmmmmmphs!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 copry said: Dis topici disinda dis konusmayin benimle yaa oldugum her topic dise geliyor 20 yas deniliyor evet , dis hekiminin on disine yaptigi bir dolgu arka disini curutmez Temizliyorum iste zor bisey degil makinasi var aynasi var tasim da cok yok zaten BIG BUBBLE MUZ hmmmmmphs!!!! Kedi-sakız-diş seems legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 SeaGle said: Şunun üstüne sakız mı var dünyada? http://www.pressyado.com/wp-content/uploads/2009/07/mabel-225x300.gif Sulu göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ulan ikilemde kaldım şimdi ha. Ama bu daha iyi ya. Sulugözün etkisi çabuk geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sulugöz etkisi arttırmak istiyorsanız sakız tam ekşiliğini verirken bir yandan düşük voltlu elektirik alıyorsunuz vücuda sakızın verdiği o his ölümsüzleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 copry said: Dis topici disinda dis konusmayin benimle yaa oldugum her topic dise geliyor 20 yas deniliyor evet , dis hekiminin on disine yaptigi bir dolgu arka disini curutmez Temizliyorum iste zor bisey degil makinasi var aynasi var tasim da cok yok zaten BIG BUBBLE MUZ hmmmmmphs!!!! tabi kendi dişini temizleyince cebinden para çıkarıp, kasaya koyup vergisini veriyor musun arkadaşım? biz gelsek kaç para alıcak allah bilir yea. artan malzemelerlede, steril olmayan koşullarda başkalarının dişini temizliyorsun kesin sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hahaha cok komik >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar