Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o sevimli diye fotoğraflarını paylaştığımız kediler en büyük katiller çıktı

chrome

Öne çıkan mesajlar

copry said:

_Rave said:

copry said:

GERGE said:

Terzi kendi sokugunu dikemez lafi discide tam isliyor iste. Atasozunu yasiyorsun, daha ne istersin.

Dis tasi Temizligini yapabiliyorum ama ^^

O diilde 24 yıldır bikere bile dişçiye gitmeme gerek kalmadı tek dişim çürümedi.Sonra ön dişimde hafif bi çatlak oldu dişçiye gittim 2 ay sonra alt sağ 21 yaş dişi sonrada üst en arka sol dişim çürüdü.Nası açıklanıyo bu naptı bu dişçi benim dişlerime?

21 yas disi ne yaa ahahaha guldum cidden , cikardigin yasa gore degismiyor onun ismi:p

Disci birsey yapmamis hepsi ayni ekolojik sartlarda sonucta , bir curuyunce digerlerinin de ayni donemde curumeye baslamalari olasi.

kaç yaş dişi deniyodu o arkadakine 20 mi:D?

Yok dişlerimide hergün fırçalıyorum çürümesi imkansız böle bianda.Uyuz oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dis topici disinda dis konusmayin benimle yaa oldugum her topic dise geliyor

20 yas deniliyor evet , dis hekiminin on disine yaptigi bir dolgu arka disini curutmez

Temizliyorum iste zor bisey degil makinasi var aynasi var tasim da cok yok zaten

BIG BUBBLE MUZ hmmmmmphs!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

20 yas deniliyor evet , dis hekiminin on disine yaptigi bir dolgu arka disini curutmez

Temizliyorum iste zor bisey degil makinasi var aynasi var tasim da cok yok zaten

Kedi-sakız-diş

seems legit.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

tabi kendi dişini temizleyince cebinden para çıkarıp, kasaya koyup vergisini veriyor musun arkadaşım?

biz gelsek kaç para alıcak allah bilir yea. artan malzemelerlede, steril olmayan koşullarda başkalarının dişini temizliyorsun kesin sen!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...