ranges Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kardeşimin eşşek gibi bi mıknatısı var monitör e yakın koymuş şimdi bakıyorum monitör rengarenk gösteriyo mesela paticik arkaplanı nı suan yeşil mavi mor pembe öyle görüyorum ve çok sini bozucu! help pls[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kendiliğinden düzelir zamanla. Zamanın uzunluğu mıknatısın orada kaldığı süreye göre değişiyor. Korkulacak birşey değil benimde çok başıma geldi. Ancak monitör düzelene kadar yanına telefon falan koymazsan daha iyi olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aynı mıknatısın diğer kutbuyla az çok düzeltebilirsin... bana da olmuştu eskiden... deneyeme değer.... ama garantili bi çözüm diil :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 deguass yap, monitörünün menüsünden bulabilirsin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 20 Kasım 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar