Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben de orc olcam, bir de shaman olcam, beni de alin :)[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Bu arada belirtiyim Night Elf Female lari tribeların (evet ole asmıs uygarlıkları yok hala trıbal yasıyorlar) birincil avcılarıdır. Night Elfler Vahsi bir ırktır. Sakın olabılırler ama savasta veya av sırasında en az orklar kadar Vahsıdırler.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lütfen orcları yanlış lanse etmeyelim :D[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sen bi orc lobisi düzenle arcane ^_- oops yine sadece ve sadece ben konudan uzaklaşmışım pardon :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Guru, 15 Eylül 2004 00:48 tarihinde demiş ki: Ben genelde female char açarım MMORPG lerde ve item, grup sorunu asla yaşamam yardım istedimmide hemen alırım. RP nin dibine vurdun be Bulva .. ha bu arada bulva erkekti sapina kadar :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 female char acma nedeniniz erkak oyunculardan yardim almaksa uzgunum siz de rp yi anlayamamissiniz. COk tartisma yaratir bu laf belki ama turkiyede o kadar az ki RP yi anlayan[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Volfied, 12 Eylül 2004 11:15 tarihinde demiş ki: Bu arada siteyi yakin bi zamanda yenilemeye calisicaz hazir islerim bitmis isim yok artik ayip oldu herkese biz paticik/wow u blizzard yapıyor sanıyorduk :D[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :D arcane cim seni arka odaya alalim hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 lol nexcat "genelde" dedim =) Bulva nın olayı barbarian olmasıydı =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Lütfen orclara laf atmayalım bizler gayet de medeni bi ırkız. Elf melf dinlemem çakarım walla lightningimi :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yani aynı şey gibisiniz, hani cem yılmaz der ya, kapıcılar hede hödö dendiğinde hemen televizyona birkaç kapıcı çıkar nerde öle kapıcı biz öle değiliz, doktorlara bişe denir doktorlar çıkar nerde öle doktor biz öle değiliz falan yani orc'ların ne olduğunu yeniden mi keşfedelim illa ki :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Female elf druid olurmazki aqu. Hos oyniyan sensin sen daha iyi bilirsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben şahsen pek female karakter açma taraftarı değilim erkekseniz ama benim fikrim bu sadece...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Eylül 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eheh en sevdıgım karakterdır female NE huntress ve yuzde yuz bıtane acıcam tabı oyun makınemde calısırsa :) calısmassa hazıran gıbı fılan makıne alıcam yenı o zaman gelırım artık o yuzden bana yer ayırın :P ayrıca nıght elf huntress aksıne erkeklerın sahane guzel rol yapabılıcegı bır karakter cunkı kokenı amazonlara dayanıyor ve amazonların daha ıyı ok atabılmek ıcın goguslerınden bırını kestıklerı efsanesı herkes tarafından bılınır yanı amazon tıp hatunlar kadınlıklarını umursamıyan savasmak ıcın yasıyan tıplerdır oole sex hayatları fılanda olmaz yanı dur su ogreyı kesıyımde sevgılımın kollarına gıdıyım dıye bı dusuncelerı yoktur hayattakı tek amacları savasmaktır[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Volfied, 12 Eylül 2004 11:15 tarihinde demiş ki: Merhaba arkadaslar, yakinda aciliyo oyun O zamana kadar kafamda olan bi fikri acikliyim ve boole oynamak isteyenleri bi grup altinda topliyim istedim Simdi grup basit olarak sudur: Hunterlardan olusturan (eger yapabilirsem NE Huntress (yani disi karakterler) den olusan, az insan olursa hunter da olabilecegi, ya da illa NE Olunmasi gerekmedigi bi gup kurmak istiyorum) Hunter class inin ozelliklerine bakilirsa hunter's mark gibi abilityler sayesinde takim halinde dolasanlar cok daha iyi oynayabiliyor. O yuzden bir Huntress takimi kurma karari aldim. Kisaca ozeti soole adim adim: -RP agirlikli olucaz, ama bu demek degil ki surekli oturup konusucaz birbirimize hiakye anlaticaz, hep beraber dolasicaz, questleri beraber ypaicaz belirli bir leveldan sonra, beraber calisicaz beraber avlanicaz falan. -Lunanis (latince Luna ve onis kelimeleri yani ay ve avci) adi altinda bir mercenary grubu olucaz, para karsiligi dier oyuncular icin bisiler yapicaz (olmadi sadece beraber dolasmakla yetiniriz hehe) -Adam sayisina gore kurallari degistirebiliriz, maksat eglenmek. Yeterince kisi toplarsam burdan beraber oturup bi site acip official guild bile olabiliriz. Tek bi sorun var, oyun insallah laptopumda calisir :P yoksa desktopumu upgrade etmek zorunda kalacam paraya kiyip ama istemiyom oole bisi :) Bu arada siteyi yakin bi zamanda yenilemeye calisicaz hazir islerim bitmis isim yok artik ayip oldu herkese Cok gusel bı fıkır ben aslında Elf Priest oynamak ıstıyordum ama bu topıc ı okuyunca vazgecıyorum ama sana nasıl ulasıcaz ? icq nu yollarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 sadece şunu söyliyim sizde burdan böyle birşeyin imkağansız olduğunu anlayın ---hiç bir grup sadece bir classtan oluşamaz--- illa o gruba tank caster healer vs gerekir ve genelde stealther classlar grupta pek istenmezler üzerlerinde agro tutamadıkları için ---hiç bir race her classta iyi değildir--- yani gidipte her classı ne oynıyamazsınız çünkü ne nin atıyorum dexi yüksek inti düşüktür yada böyle konfigürasyonlar o yüzden böyle birşeyde imkağansız.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 PP ci degil RP ci mantikla oynicaz oyunu beyninizde PP olmayan herseyi imkansiz olarak gormeyi biraksaniz belki biraz daha zevk alirsiniz MMORPG lerden, pardon sizin icin MMOPPG bunlar artik 'Sorry, can't help, too busy levelling' arkadaslar eger bir mucize olmazsa (yakin bi zamanda olacak diye bekliyorum :P) wow oynayamicam ama gene de oynayabilirsem ben burda herkese ulasirim[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 nightelf, female, huntress veya druid acmayi dusunuyorum oyun baslayinca. eskaza sunu da ilave ediyim, bu gune kadar benimle mmorpg oynayan kisilerinde aynen onaylayabilecegi gibi bu gune kadar mule olmayan karakterlerimin neredeyse hepsi gender olarak female'dir. sebebi ise gun de en az 1 saat bakacagim birseyin erkek ustelik butun mmorpg'lerin ortak paydasi olan cirkin bir erkek olmasi bana mantikli gelmiyor. [Bu mesaj dom tarafından 24 Eylül 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 volfiedın fikri çok iyi ama bence grup sadece hunterlardan oluşmamalı çünkü eninde sonunda bana göre en ideal grup her türlü mesleği içinde bulunduran bir gruptur o zaman daha başarılı olur ama volfied böle bir şey olursa ve benim makina wow u kaldırırsa neden olmasın katılmamak ayıp olur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Volfied, 24 Eylül 2004 10:58 tarihinde demiş ki: PP ci degil RP ci mantikla oynicaz oyunu beyninizde PP olmayan herseyi imkansiz olarak gormeyi biraksaniz belki biraz daha zevk alirsiniz MMORPG lerden, pardon sizin icin MMOPPG bunlar artik wow un pvp si tam olarak nasıl bilmiyorum ama kendim için konuşayım. ben roleplay yapıcam diye zayıf bi karakter olmazdım. çünkü herkes RP yapmıyor. arayı bulmak lzm.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 PVM serverlari onun icin var benim amacim gucu icin huntress night elf olanlari degil, RP si icin huntress ne olanlari birlestirmek[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 peki RPsi icin birlesecek huntress'lar PvM server'inda mi olacak PvP server'inda mi? [Bu mesaj riglous tarafından 26 Eylül 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 PvR serveri ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 böyle bi olay olursa sonuna kadar destekliyorum. benimde kesinlikle bi tane female NE Hunter charım olcak. RP serverında yapabiliriz bu olayı çokta güzel olur. pvp falan fazla olmadığı için o konudada sorun çıkacağını sanmıyorum. ama mercenary olayı pek uymaz diye düşünüyorum rp mize. yaptığımız herşey Night Elfleri yani üstün olan ırkımızı daha ileri seviyelere taşımak, ormanımızı korumak amacına hizmet etmeli ehe şahsen ben faşist NE rp si yapmayı düşünüyorum. diğer düşük ırklarla muhattap bile olacağımı sanmam. [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 19 Kasım 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 rp yaparken pvp yapilmiomu? :P yane sen rp'en geregi toprakalrina giren orc'a dalmak durumundasin ee hane pvp yoktu :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar