Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lunanis (Huntress grubu)

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Bu arada belirtiyim Night Elf Female lari tribeların (evet ole asmıs uygarlıkları yok hala trıbal yasıyorlar) birincil avcılarıdır.

Night Elfler Vahsi bir ırktır. Sakın olabılırler ama savasta veya av sırasında en az orklar kadar Vahsıdırler.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 15 Eylül 2004 00:48 tarihinde demiş ki:

Ben genelde female char açarım MMORPG lerde ve item, grup sorunu asla yaşamam yardım istedimmide hemen alırım.

RP nin dibine vurdun be Bulva .. ha bu arada bulva erkekti sapina kadar :)[signature][hline]World of Warcraft <-----> www.Alaturqua.com <-----> Everquest 2
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 12 Eylül 2004 11:15 tarihinde demiş ki:
Bu arada siteyi yakin bi zamanda yenilemeye calisicaz hazir islerim bitmis isim yok artik ayip oldu herkese
biz paticik/wow u blizzard yapıyor sanıyorduk :D[signature][hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead
Sosyal ağlarda paylaş

yani aynı şey gibisiniz, hani cem yılmaz der ya, kapıcılar hede hödö dendiğinde hemen televizyona birkaç kapıcı çıkar nerde öle kapıcı biz öle değiliz, doktorlara bişe denir doktorlar çıkar nerde öle doktor biz öle değiliz falan

yani orc'ların ne olduğunu yeniden mi keşfedelim illa ki :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eheh en sevdıgım karakterdır female NE huntress ve yuzde yuz bıtane acıcam tabı oyun makınemde calısırsa :) calısmassa hazıran gıbı fılan makıne alıcam yenı o zaman gelırım artık o yuzden bana yer ayırın :P

ayrıca nıght elf huntress aksıne erkeklerın sahane guzel rol yapabılıcegı bır karakter cunkı kokenı amazonlara dayanıyor ve amazonların daha ıyı ok atabılmek ıcın goguslerınden bırını kestıklerı efsanesı herkes tarafından bılınır yanı amazon tıp hatunlar kadınlıklarını umursamıyan savasmak ıcın yasıyan tıplerdır oole sex hayatları fılanda olmaz yanı dur su ogreyı kesıyımde sevgılımın kollarına gıdıyım dıye bı dusuncelerı yoktur hayattakı tek amacları savasmaktır[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 12 Eylül 2004 11:15 tarihinde demiş ki:
Merhaba arkadaslar, yakinda aciliyo oyun
O zamana kadar kafamda olan bi fikri acikliyim ve boole oynamak isteyenleri bi grup altinda topliyim istedim

Simdi grup basit olarak sudur: Hunterlardan olusturan (eger yapabilirsem NE Huntress (yani disi karakterler) den olusan, az insan olursa hunter da olabilecegi, ya da illa NE Olunmasi gerekmedigi bi gup kurmak istiyorum)

Hunter class inin ozelliklerine bakilirsa hunter's mark gibi abilityler sayesinde takim halinde dolasanlar cok daha iyi oynayabiliyor. O yuzden bir Huntress takimi kurma karari aldim.

Kisaca ozeti soole adim adim:

-RP agirlikli olucaz, ama bu demek degil ki surekli oturup konusucaz birbirimize hiakye anlaticaz, hep beraber dolasicaz, questleri beraber ypaicaz belirli bir leveldan sonra, beraber calisicaz beraber avlanicaz falan.

-Lunanis (latince Luna ve onis kelimeleri yani ay ve avci) adi altinda bir mercenary grubu olucaz, para karsiligi dier oyuncular icin bisiler yapicaz (olmadi sadece beraber dolasmakla yetiniriz hehe)

-Adam sayisina gore kurallari degistirebiliriz, maksat eglenmek.

Yeterince kisi toplarsam burdan beraber oturup bi site acip official guild bile olabiliriz.

Tek bi sorun var, oyun insallah laptopumda calisir :P yoksa desktopumu upgrade etmek zorunda kalacam paraya kiyip ama istemiyom oole bisi :)

Bu arada siteyi yakin bi zamanda yenilemeye calisicaz hazir islerim bitmis isim yok artik ayip oldu herkese

Cok gusel bı fıkır ben aslında Elf Priest oynamak ıstıyordum ama bu topıc ı okuyunca vazgecıyorum ama sana nasıl ulasıcaz ? icq nu yollarsan sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

sadece şunu söyliyim sizde burdan böyle birşeyin imkağansız olduğunu anlayın

---hiç bir grup sadece bir classtan oluşamaz---
illa o gruba tank caster healer vs gerekir
ve genelde stealther classlar grupta pek istenmezler üzerlerinde agro tutamadıkları için

---hiç bir race her classta iyi değildir---
yani gidipte her classı ne oynıyamazsınız çünkü ne nin atıyorum dexi yüksek inti düşüktür
yada böyle konfigürasyonlar o yüzden böyle birşeyde imkağansız.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

PP ci degil RP ci mantikla oynicaz oyunu

beyninizde PP olmayan herseyi imkansiz olarak gormeyi biraksaniz belki biraz daha zevk alirsiniz MMORPG lerden, pardon sizin icin MMOPPG bunlar artik

'Sorry, can't help, too busy levelling'

arkadaslar eger bir mucize olmazsa (yakin bi zamanda olacak diye bekliyorum :P) wow oynayamicam ama gene de oynayabilirsem ben burda herkese ulasirim[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

nightelf, female, huntress veya druid acmayi dusunuyorum oyun baslayinca.

eskaza sunu da ilave ediyim, bu gune kadar benimle mmorpg oynayan kisilerinde aynen onaylayabilecegi gibi bu gune kadar mule olmayan karakterlerimin neredeyse hepsi gender olarak female'dir. sebebi ise gun de en az 1 saat bakacagim birseyin erkek ustelik butun mmorpg'lerin ortak paydasi olan cirkin bir erkek olmasi bana mantikli gelmiyor.

[Bu mesaj dom tarafından 24 Eylül 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

volfiedın fikri çok iyi ama bence grup sadece hunterlardan oluşmamalı çünkü eninde sonunda bana göre en ideal grup her türlü mesleği içinde bulunduran bir gruptur o zaman daha başarılı olur ama volfied böle bir şey olursa ve benim makina wow u kaldırırsa neden olmasın katılmamak ayıp olur[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 24 Eylül 2004 10:58 tarihinde demiş ki:
PP ci degil RP ci mantikla oynicaz oyunu

beyninizde PP olmayan herseyi imkansiz olarak gormeyi biraksaniz belki biraz daha zevk alirsiniz MMORPG lerden, pardon sizin icin MMOPPG bunlar artik

wow un pvp si tam olarak nasıl bilmiyorum ama kendim için konuşayım. ben roleplay yapıcam diye zayıf bi karakter olmazdım. çünkü herkes RP yapmıyor. arayı bulmak lzm.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
böyle bi olay olursa sonuna kadar destekliyorum. benimde kesinlikle bi tane
female NE Hunter charım olcak. RP serverında yapabiliriz bu olayı çokta güzel olur. pvp falan fazla olmadığı için o konudada sorun çıkacağını sanmıyorum.
ama mercenary olayı pek uymaz diye düşünüyorum rp mize.
yaptığımız herşey Night Elfleri yani üstün olan ırkımızı daha ileri seviyelere taşımak, ormanımızı korumak amacına hizmet etmeli ehe
şahsen ben faşist NE rp si yapmayı düşünüyorum. diğer düşük ırklarla muhattap bile olacağımı sanmam.
[signature][hline].

[Bu mesaj tunca tarafından 19 Kasım 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...