Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Selamlar, İşyeri için pc ararken bir tanıdığım bunu tavsiye etti, hatta elinde varmış da verdi öyle "bak beğenmezsen getirirsin bana geri" dedi. Cihaz güzel bir şeye benziyor da, konfigürasyonuna + kullanılabilirliğine pek güvenemedim. Sizce nasıldır? Alınır mı ? Yerim dar olduğu için bu tür sistemler beni çok rahat ettirir de, bilemedim şimdi 2GB RAM 160 GB HDD Intel Atom İşlemci :( 6x USB Port LAN 3.5 mm jack falan hepsi var. hatırladıklarım bunlar resmi de bu http://www.exper.com.tr/images/style_box_top.jpg değer mi sizce almaya? Görülecek işler Office, Internet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 atom (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 beni de o düşündürüyo bi tek zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 atom işlemci olan bir netbook'ta check-in çıktısı alana kadar bile baymıştım valla. hangi programları kullanacaksın, esasında 2gb ram falan az değil ama insan hızlı bilgisayarlara alıştıktan sonra gidip onda .pdf .doc açarken bile sabırsızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ben mac miniden baya memnunum. 16gb ram taktım, i5 işlemci var. ekran kartı birleşik. hd4000 olması lazım. dota 2 falan rahat oynuyorum, onun dışında herhangi bi ısıtma problemi olmadı, vidyo vs rahat editliyorum kurgu konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi senin işlemci akıyor meselam. bunlar hesap makinasının işlemcisini koymuşlar. ne vardı osuruktan da olsa başka bi işlemci koyaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mac mini atom değil ki, çatır çatır işlemci var içinde. atomla uğraşılmaz, hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar