Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sabah belki pişman olucam ama seviyorum bütün hepinizi her insanı. insanların hepsi ayrı hayatlar yaşıyor ama kısmen aynı dertleri yaşıyor ve sizde bende aynı dertleri yaşıyoruz muhtemelen hayatta. güzel bi gece geçirdim uzun zamandır fazla alkol almıyordum bugün biraz fazla aldım levent kırca skeçleri gibiyim. arasıra ihtiyacımız var galiba böle şeylere. umarım trollemezsiniz duygusallığımı çip etmezsiniz sabah pişman olmam bu yazdıklarıma :) güzel bir pazartesi geçirmeniz dileğiyle paticik halkı hepinizi öpüyorum. http://i.imgur.com/lZo6sRg.jpg upload ederken +18 seçtim diye biraz garip oldu galiba neyse kusura bakmayın düzeltecek halde değilim :) linki düzelttim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 @hamsipilav bi tane sevgilin olsun nicki rakıbalık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 güzellesmissin içince sir yarasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 spor supliment derken bir süredir uzak duruyordum özlemişim be ihtiyacım vardı. bende şişmanlardan nefret ederim bu arada kilo verin kilo çok basit aslında ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hadi git yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bağşım dönüyor yoksa yatıcam yorgunum miskin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 git zorla kendini kus, sonra at kendini yatağa. güneş doğdu zaten biraz kıvranıp uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bırakta tadını çıkarayım be neden şimdi gidip boğazıma masturbasyon yapayım iyiyim güzelim güneşin parıltısıyla daha bi zevk alıyorum + son bardağımı içiyorum boğazımdan yanarak içeri giriyor ya bitiyorum ona işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bir ayagini yere koy ördek dedi mide bulantisini bas dönmesini aliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ördek mördek ne diyon anlamadım ama çorba içicem şimdi bir elde hon oynarım sonra yatarım iyi uykular gençler ve kendini hala genç hissedenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ahahah son iki post çok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Hep kendin iç bi ikram bi beraber içelim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 su içip içip topak açmayın demedik mi biz size haa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 HELAL PANPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bizi mi seviyormuş kızı mı seviyormuş ben tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sir.Enis said: sabah belki pişman olucam ama seviyorum bütün hepinizi her insanı. insanların hepsi ayrı hayatlar yaşıyor ama kısmen aynı dertleri yaşıyor ve sizde bende aynı dertleri yaşıyoruz muhtemelen hayatta. güzel bi gece geçirdim uzun zamandır fazla alkol almıyordum bugün biraz fazla aldım levent kırca skeçleri gibiyim. arasıra ihtiyacımız var galiba böle şeylere. umarım trollemezsiniz duygusallığımı çip etmezsiniz sabah pişman olmam bu yazdıklarıma :) güzel bir pazartesi geçirmeniz dileğiyle paticik halkı hepinizi öpüyorum. http://i.imgur.com/lZo6sRg.jpg upload ederken +18 seçtim diye biraz garip oldu galiba neyse kusura bakmayın düzeltecek halde değilim :) linki düzelttim /sae :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar