Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative i-trigue 3350 vs 3450

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Aralarında yaklaşık 30 $ fiyat farkı var. 3450' nin sub woofer'ı 5 watt daha güçlü, uydularda alüminyum yerine titanyum kullanılmış. Sitesinden inceledim daha temiz ses veriyor diyor. Acaba aranızda hiç kullanan var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

180 derece dönerek fikrimi değiştirdim 5+1 alıyorum. ama sanırım benim alacağım model olan p5800 türkiyede yok. ben yine de karşılaştırma yaparak nedenleri yazayım.

creative i-trigue 3300:

25w subwoofer, 2 x 9w satellites

ses kalitesi harika deniyor, kendi ayarındaki çoğu 4+1, 5+1 sistemi cebinden çıkartır deniyor. doğrudur. ama 2 x 9 satellite yeterli olmayabilir. ayrıca surround sistemin verdiği hisi vermeyebilir. bir kötü yanı da satellite'lerin şık görünümüne rağmen çok dengesiz olması. en ufak çarpmada devriliyorlarmış. nerdeyse 10 yorum okuduysam 9'unda bu yazılmış. yani o kadar göze batan ve rahatsız edici bir olay. küçük bir etken olmasına rağmen bir şeydir. ve bu 2+1 sistemin fiyatı çoğu 5+1 sisteme göre daha pahalı.

Creative Inspire P5800:

22W subwoofer, 18W center, 4 x 8W satellites

şimdi güç olarak eksilerine bakacak olursak, subwoofer 3w daha güçsüz. 2 satellite ise 1'er watt. ama 1 tane 18w center ve 2 tane 8w satellite de fazla. bir de surround ses hissini katarsak, çok daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. çünkü su 5+1 sistem yukardaki 2+1 sisteme göre 15 euro daha ucuz. nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle. dediğim gibi bu sistem sanırım türkiyede yok daha. avrupada da yeni çıkmış zaten. odamda arka satelliteleri koycak yer bulamazsam bile yanyana öne koyarım, sonuçta ses kalitesinin daha iyi olacağına eminim.

yani hem daha iyi, hem daha ucuz. anlamadım gitti. yarın gidip alıyorum bu p5800'ü.

bir de p5900 var aslında. p5800'den farklı olarak subwoofer 24w ve center 20w, yani toplam 4w daha güçlü. ve bir de satellite'lerin altında 1'er cm'lik ayaklar var. aradaki fiyat farkı ise 15 euro. yani 2+1 i-trigue 3300 ile aynı fiyata. ama 4w için 15 euro fark veremem doğrusu. yarın p5800'ü alıp yorumlarımı yazarım bir aksilik olmazsa.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Kasım 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 20 Kasım 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsanız bende 4+1 creative zaten var ve memnunum. Lakin odam büyk değil ve yarattığı kablo karmaşası ve kapladığı alandan sıkıldım artık. Ayaklarına çarpıyorsun devriliyor. Bu tür sorunlardan dolayı sadece masanın üstünde duracak bir sistem arıyorum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

ses kalitesinden memnun değil misin ki? sen de benim yapacağım gibi yap arka hoparlörleri masadaki ön hoparlörlerin üstüne koy, ikişer ikişer kabloları klipsle tamamdır. :)

creative 4+1 ile i-triuge arasında ciddi farklar olacağını sanmıyorum. aslında w olarak epey farklılar, ama ben olsam creative 4+1'm varken i-trigue almazdım. en azından dinlemeden alma derim, verdiğin paraya deymeyebilir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...