Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmail ve Pop3


kfg

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben bir arkadaşımı gmail a davet ettim. Ve onun gmail i şimdi pop3 destekliyor ama benimki desteklemiyor.. Neden olabilir bu ? Help de aladığım kadarıyla adminler kafasına göre dağıtıyorlarmış pop access leri. Ama yanlış anlamış da olabilirim.. Benimkinin de pop3 desteklemesi için ne yapmam lazım ? Bu arada destekleyip desteklemediğini anlamak için settings e bakmamız lazım. Destekleyenlerde Forwarding and POP diye bir bölüm var. Desteklemeyenlerde bu bölüm sadece Forwarding diye geçiyor. Evet ne yapmam gerek ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanla olacak bişi. benimki dün desteklemiordu, bugün başlamış pop3 olayına. hemen thunderbirdümü ayarladım. tıkır tıkır gelior mailler.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemde bir sorun var. Eski yada yeni mail kontrolu olmadigi icin bütün emaillerinizi outlook'a indiriyor ve bu olay sonsuz döngü halinde sürüp gidiyor. Eger sistem de kopyasini birak demisseniz bu olayi yasiyorsunuz. Ben bug olarak bildirdim bu olayi. Umarim durum düzelir. Sacma olmus.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...