kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Şimdi ben bir arkadaşımı gmail a davet ettim. Ve onun gmail i şimdi pop3 destekliyor ama benimki desteklemiyor.. Neden olabilir bu ? Help de aladığım kadarıyla adminler kafasına göre dağıtıyorlarmış pop access leri. Ama yanlış anlamış da olabilirim.. Benimkinin de pop3 desteklemesi için ne yapmam lazım ? Bu arada destekleyip desteklemediğini anlamak için settings e bakmamız lazım. Destekleyenlerde Forwarding and POP diye bir bölüm var. Desteklemeyenlerde bu bölüm sadece Forwarding diye geçiyor. Evet ne yapmam gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 up Hiç kimse bilmiyor mu ne yapacağımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 zamanla olacak bişi. benimki dün desteklemiordu, bugün başlamış pop3 olayına. hemen thunderbirdümü ayarladım. tıkır tıkır gelior mailler.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 of ya şu gmail süper de onu da kullanmaya başlasam 5 tane mailim olacak hehe[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 peki nasil para kazaniyorlar pop3 ten? gelen htmllerin icindemi reklam var? nasil oluyor olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bence beta aşamasında para falan kazanmyorlar.. hiçbir yerde reklam yok..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet ben de bugün açtım pop3 opsiyonunu outlook express'ten alıyorum bütün gmail maillerini :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hmms eger reklam yoksa bu is bir sure sonra paraliya donebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Sailor, 17 Kasım 2004 23:40 tarihinde demiş ki: of ya şu gmail süper de onu da kullanmaya başlasam 5 tane mailim olacak hehe ulan bende tam msn adresimi yeni değiştirmiştim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sistemde bir sorun var. Eski yada yeni mail kontrolu olmadigi icin bütün emaillerinizi outlook'a indiriyor ve bu olay sonsuz döngü halinde sürüp gidiyor. Eger sistem de kopyasini birak demisseniz bu olayi yasiyorsunuz. Ben bug olarak bildirdim bu olayi. Umarim durum düzelir. Sacma olmus.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sharky ayniyiz dun farkettim hemen thunderbird u kurdum ayarlarini yaptim hoopaacik!![signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 pazarlama stratejisi yapiyolar iste bedava, pop3 destekleyen mail adresi, google gibi bi firma adamlarin normal site maillarinda zaten yanda reklamlar oluyo onlardan yeterince kazaniyolar[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet pop3 leri baya sorunlu şu anda. farklı farklışekilde test ediyorum 2 gündür.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mesela read maillerde sorun var, google bi turlu benim thunderbird de o maili okudugumu anlamiyo google dan mi thunderbird den mis orun bilemem ama :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 en iyisi webbased.. genelde her formatta karambole outlooktaki mailleri backuplamayi unutuyorum ve patliyorum..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar