Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ninja said: Fistan said: bakkaldan 2 ekmek aldirsin annesi de goreyim ben onun ninjaligini Ben tek birseye cevap verecegim ve bir daha yanit yazmayacagim sizleri rahatsiz etmeyecegim. Ben ailemden yukumu 15 yasinda kaldirmis bir bireyim. 15 yasindan beri yurt disinda yasiyorum ben. Ailem sadece kendilerine sunulan tatil gunlerinde gelir gorur beni. Sorumlulugumun bilincinde basindan cok agir olaylar gecmis bir insan evladiyim. Bu sebeble lutfen bilmedigimiz konular hakkinda biliyormus genellemesi seklinde konusmalar yapip kirmayalim birbirimizi. Ayrica her gorusunuzu en ufak puruzsuz dobra olarak paylastiginiz icin tesekkur ederim Fistan san. Kageyama. sen de her denileni ciddiye alma ya. burada çoğu kişinin kime, neye saygısı var ki sana saygı göstersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Akito said: fistan içindeki öfke sevgini aktarabileceğin bir yer bulduğunda gider umarım. :(ofke sevgisini mi diyecektin bi bok anlamadim turkcenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 herseye saygi gosterilmez bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bu, önünüze gelen her şeye/kişiye saygısızlık yapabileceğiniz anlamına da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 internete hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fistanın sıkıntılı bir çocukluğu olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://i.imgur.com/fIk9pNm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://i.imgur.com/zw4Q8KV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://i.imgur.com/KpAnyLY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Akito said: http://i.imgur.com/zw4Q8KV.jpgyerim ya guluse bak az sonra bu gulucukle neler neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 internet anlayışınız çok garipmiş ya. sitedeki şu durum gerçekten çok rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 gerci saat daha erkenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Claiborne said: internet anlayışınız çok garipmiş ya. sitedeki şu durum gerçekten çok rahatsız ediciya internet anlayisindan degil burdaki tutumum normalde de boyle ama baskasi gelir internette baska davranir onu bil istedim o cumlene karsi ben adam ninjayim ben dediginde burda ne dediysem ayniaini yuzune de diyebilecek biriyim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fistan said: ben adam ninjayim ben dediginde ninja-san hiç bi zaman ninja olduğunu söylemedi, ircde de bastıra bastıra ninja olmadığını söylüyordu. 11 yıldır öğrencilik yaptığını söyledi sadece. hayatınız düzelmicek başkalarına yüklendiğiniz zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 adam ben ninjayım dedimi fistan? o zaman çarşamba full ninja kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 benim hayatim gayet duzgun bu arada arti olarak ben adamin hic bir yazdigi mesaji okumadim sadece siyah agzini burnunu orttugu fotolari gordum ve nickinin ninja olduguna baktim o kadar ondan sonra yardirdim budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 https://pbs.twimg.com/media/A_CfYZ5CAAAl9bz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 umrumda degil yani garbage album gogo eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ninca ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ne oldu sustunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fistan haklı. mal mısınız ne ninjası fazla anime izlemekten beyniniz akmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 4 harften fazlasını idrak edemiyor musunuz ? neresini anlamadınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bi de yaş 32 olunca ne oluyo. tamam yaş 32 bu adam saçmalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 "özenti" kelimesine ithafendi o. adam 11 senedir ilgileniyor ninjutsuyla. siz ilkokulda aliyle tanışırken o shurikenini fırlatıyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar