cambazct Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=CjwhePYkrAo Ninja Rip Iga Kagehiro anisina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Üşüyoruz reyiz,genç jounin ler rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sanal harakiri mi oluyo şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 japonlar kendi kulturune bu kadar ilgili degil cukuboktan 3. dunya ulkesi turkiyeli bir gencin japon hayrani olmasi ne kadar da normal bisey ya yazik bence baska bisey degil ama bi yandan da hobi kabul edilebilir ama gunde yarim saat eglenirsin hobi dedigin seyde o olur sanirim fazla arkadasi yok ya da lafini esirgemeyen cevresi yok napsin? ben biraz farkliyim bunu da biliyorum cumlesi ile avutmaya calisiyor kendini.kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 senko said: ahaha hakket yok normal adam bizde normaller pek yazmıyor zaten. http://bbsimg.ngfiles.com/1/22804000/ngbbs4dd3687869939.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fistan said: japonlar kendi kulturune bu kadar ilgili degil cukuboktan 3. dunya ulkesi turkiyeli bir gencin japon hayrani olmasi ne kadar da normal bisey ya yazik bence baska bisey degil ama bi yandan da hobi kabul edilebilir ama gunde yarim saat eglenirsin hobi dedigin seyde o olur sanirim fazla arkadasi yok ya da lafini esirgemeyen cevresi yok napsin? ben biraz farkliyim bunu da biliyorum cumlesi ile avutmaya calisiyor kendini.kotu. adam japonyada, 32 yaşında. kendisini türkten çok japon hissediyorsa bunu rahatça dile getirebilir. trollediğini düşünüyorum. "hobi" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Adam japonyada hosuto olsun, karının kızın, paranın dibine vursun. Ninja olsun. Hala Fistan'a begendiremesin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 isterse gana da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ne bilim sene 2013 ninjayim diyen bi tip nasil begeneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 öeeff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 lan senin kişiliğin perma roleplay gibi sana birşey demiyoruz basmafistan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hemen yargıya varman gerekmiyor fistan. bana da çok garip gelmişti ninja ama adam gerçekten de ninja yani. irc'ye gel bi ara tanış http://kiwiirc.com/client/irc.guildintent.com/zurna?nick=tanis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ninjadir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kesin ninjadir kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bakkaldan 2 ekmek aldirsin annesi de goreyim ben onun ninjaligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fistan yazık sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hacı ninja san,sen buradaki bazı yetersizlere bakma,bahçeli bir evde,ninja kıyafetiyle foruma koyduğun resim bile,sabah 6 akşam 9 işe metrobüs denilen,nefis terbiyesi araçla gidip gelen kitleyi kıskandırdığından çekemiyorlar.iyi adamsın vesselam... en azından doğruyu arıyorsun dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 evet onlara ben de aciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hala okuyosun di mi ninja san?? Bizi bilgisizlige bogmasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fistan içindeki öfke sevgini aktarabileceğin bir yer bulduğunda gider umarım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fistan said: bakkaldan 2 ekmek aldirsin annesi de goreyim ben onun ninjaligini Ben tek birseye cevap verecegim ve bir daha yanit yazmayacagim sizleri rahatsiz etmeyecegim. Ben ailemden yukumu 15 yasinda kaldirmis bir bireyim. 15 yasindan beri yurt disinda yasiyorum ben. Ailem sadece kendilerine sunulan tatil gunlerinde gelir gorur beni. Sorumlulugumun bilincinde basindan cok agir olaylar gecmis bir insan evladiyim. Bu sebeble lutfen bilmedigimiz konular hakkinda biliyormus genellemesi seklinde konusmalar yapip kirmayalim birbirimizi. Ayrica her gorusunuzu en ufak puruzsuz dobra olarak paylastiginiz icin tesekkur ederim Fistan san. Kageyama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 harrigattoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fistan tam bir baka yarosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 konicivaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar