Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şizofren olduğundan şüphelenenler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
truman show gibi filmler izledikten sonra insan ulan acaba şizo muyum dediğim oluyor ama eminim değilim bi kaç kez kendimi cimcik attım yok yani... bide şizofrenlik hep extacy fln kullanmak gibi diye düşünüyorum o yüzden kendinizden şüphe ediyorsanız machine'e gidip eğlenmeyi deneyin eğlenirseniz şizofrensinizdir teorime göre :) (alkol, ex vs. kullanmadan)
Mesaj tarihi:
bck said:

drama queen has been detected.

Tamam siliyorum kardeş insan olsan geçmiş olsun dersin.Allah düşmanımın başına vermesin ,ölüsü olan 1 gün delisi olan hergün ağlar diye boşa dememişler
Mesaj tarihi:
Sir.Enis said:

truman show gibi filmler izledikten sonra insan ulan acaba şizo muyum dediğim oluyor ama eminim değilim bi kaç kez kendimi cimcik attım yok yani... bide şizofrenlik hep extacy fln kullanmak gibi diye düşünüyorum o yüzden kendinizden şüphe ediyorsanız machine'e gidip eğlenmeyi deneyin eğlenirseniz şizofrensinizdir teorime göre :) (alkol, ex vs. kullanmadan)

kimyasallari azalt
Mesaj tarihi:
Bir tip vardi uni de okurken inanilmaz derecede secret agency e kafayi takmis durumda yemisti kafayi. Kendisinin anlatmasina gore ; Mit in ve Mossad in gizli yollarini izlemeyi surduruyordu hergece. Hatta misafirligine gittigimizde bizlerin gbtlerini aliyordu defterine. Bir gece balkondan sorduk ne yapiyorsun diye siz susun onlar gorunmezligi bulmus bende bulup onlari izleyecegim demisti. Gariptir sonra olusu bulundu cocugun bir su kuyusunun dibinde. Intihar demislerdi.
Yani normal siyaset bilimi okuyan bir tipti nasil bu kadar
delirebildi hayret edilecek bir durum.
Mesaj tarihi:
kullansam neden kullanmıyorm diyim çok umrumda değil insanların ne düşündüğü.

@laraken adım enis 8-9 yıldırda aynı nicki kullanıyorum ilk açtığımda 15 yaşında flndım zaten. dalga geçmek gibi bir niyetin varsa önce bi kendine bakıp benim nickim neden bir oyun karakteri diyebilirsin mesela ?
Mesaj tarihi:
yok be boşverin,ama şunu unutmayın,dünya da herşeyle dalga geçin ama,şizofreni,ve şizofren insanla dalga geçmeyin,o kadar zorki dediğim gibi,şubat ortasın da istanbul da denize girmiştik abimle,iddiaya girmişti benimle,adalara gidermiyim gidemezmiyim diye,suya girdik,biraz daha soğusun da öyle girelim,çok sıcak bu su demişti:S yani şizofren insan da bütün kavramlar,dünya altüst oluyor resmen,paranoid şizofren daha beter.

Bir gün köprüden yüksek atlama denemesi yapacağım diye çıktı,bende peşinden gittim,beraber atlayalım,deneriz dediğim de,yok oğlum sana kıyamam üstün başın ıslanır demişti de vazgeçmişti:S

50 yaşına geldi hala terelelli ya zor yani
Mesaj tarihi:
Sir.Enis said:

sana kıyamam demesi çok ilginç ama

sadece ben ve babamla arası iyi,bütün insanları düşman olarak görüyor mesela:D

abi dua etsin diye papaza götürdük,adam buna müslüman büyüsü yapmışlar ben çözemem dedi gönderdi asdasdasd
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

Sir.Enis said:

sana kıyamam demesi çok ilginç ama

sadece ben ve babamla arası iyi,bütün insanları düşman olarak görüyor mesela:D

abi dua etsin diye papaza götürdük,adam buna müslüman büyüsü yapmışlar ben çözemem dedi gönderdi asdasdasd

asdklaşsdşlasd
  • Yeni Oluştur...