jjackal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ii güsel çıkarmışta bas konuşu...(!) avea daha telefonlar arası görüşmeyi sağlayamio baskonuşu nası sağlayacak çok merak ediyorum[signature][hline]It s better to live one day as a tiger than 1000 years as a bird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi ben hayatımda böyle feci bir kapak görmedim :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 nası bi kapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: jjackal, 07 Kasım 2004 01:55 tarihinde demiş ki: ii güsel çıkarmışta bas konuşu...(!) avea daha telefonlar arası görüşmeyi sağlayamio baskonuşu nası sağlayacak çok merak ediyorum yoo ben aramada bi sorun yaşamadım[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ya tam bilmiyorum ama reklamda bas konuş u kullanmamışlar bence.konuşmalar: _bas konuş çıktı -ama avea dan çıktı sonra noluyor -aveadan çıktı -aveadan çıktı sırayla telefonlardan geliyo desek cümlenin başındaki -ama- nereye gitti.belkide teknik eleman işten kovulmak için tekrar tekrar sölüyodur kim bilir.bence avea nın elinde patlar bu bas konuşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 konuşbama da baya bi soru war benim ew arkadaşım da war avea konuşacağı kişişye sesi gitmio bi kaç kere aradıktan sonra konuşa biliyo geçenlerdede ben arama yaptım aynı numarayı üç kez aradım birincide ses gitmedi ikincide yanlış aradınız dedi(aradıım numara aynı başka bi yer çıktı) üçde anca konuşabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kimsenin hic bir isine yaramiycak bir teknoliye ne bu kadar reklam allah akil fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: jjackal, 07 Kasım 2004 01:55 tarihinde demiş ki: ii güsel çıkarmışta bas konuşu...(!) avea daha telefonlar arası görüşmeyi sağlayamio baskonuşu nası sağlayacak çok merak ediyorum bende henüz bir problem yaşamadım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: onlyreal, 07 Kasım 2004 02:41 tarihinde demiş ki: kimsenin hic bir isine yaramiycak bir teknoliye ne bu kadar reklam allah akil fikir versin. henüz yaramayabilir ama çok işe yarayacak bir teknoloji olduğunu Bas-Konuş destekli telefonlar yayıldığı zaman göreceksin bence...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 çok saygısızca bir reklam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Nasıl işe yarıyacak? İş yerleri için diyor adamlar.. Telsiz alır işyeri lazım olanlar için alla alla. Hem daha kullanışlı cep tele kıyasla. İlerde paralı olucak zaten.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 turkcell alelacele çektiği reklamından bazı replikleri çıkarmış. mesela cello "oğlun cello bas-konuşu sunar, tamam" diyor sadece. hani eskiden olan "belki biraz dalgacıyız ama, tamam" kısmını söylemiyor :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Gabe_Logan, 07 Kasım 2004 19:03 tarihinde demiş ki: turkcell alelacele çektiği reklamından bazı replikleri çıkarmış. mesela cello "oğlun cello bas-konuşu sunar, tamam" diyor sadece. hani eskiden olan "belki biraz dalgacıyız ama, tamam" kısmını söylemiyor :D.. daglacı oldukları belliydi zati :-p[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 avea direk dalga amaçlı ve *bence* saygısızca bir reklam yapmış. fakat araştıranınız var mı bilmiyorum ama şuanda avea'da bas-konuş kullanılabilir durumda değil. sitede nasıl kullanılır, nedir, ne değildir herşeyi yazmışlar ama kullanmak için gerekli işlemler yapılamıyor. (müşteri hizmetlerini arayıp fazla peşine düşmedim ama siteden anlaşıldığı kadarıyla kullanılabilir halde değil) turkcell'de geç kalmadı beklettikleri bas-konuşu çıkarttılar. şubat ayına kadar ücretsiz. ve uyumlu telefonlarla gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ne ise yariyacagini anlatirmisin bana??? sence gprs uzerinden telsiz konusmasi yapmanin ne gibi bir kari var? karsi tarafi ariyamiyorsun karsi tarafin senle beraber baglanmasi lazim sisteme. ses kalitesi dusuk cunku gsm fazlasini destekleiyor. hmms daha ne soylesem acaba bombos ise yaramaz birsey kisacasi. said: asinanyavuz, 07 Kasım 2004 13:43 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 07 Kasım 2004 02:41 tarihinde demiş ki: kimsenin hic bir isine yaramiycak bir teknoliye ne bu kadar reklam allah akil fikir versin. henüz yaramayabilir ama çok işe yarayacak bir teknoloji olduğunu Bas-Konuş destekli telefonlar yayıldığı zaman göreceksin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yakında zate turkcell avea fark etmicek siz istediğinizden servis alacanız ama numaranız 532 - 555 filan aynı kalacak. Sonra turkcell batar zaten :):[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: cemad, 07 Kasım 2004 14:13 tarihinde demiş ki: çok saygısızca bir reklam bence Tüm reklamlarında arkaya koydukları üç adamla (Turkcell, aria, aycell) diğer GSM operatörleri ile dalga geçerlerken hiç ayıp olmuyor muydu? Turkcell kaşındı avea kaşıdı... olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sozu gecen turkcell vs avea reklamlarini netten bulmak mumkun mu ? cok merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: onlyreal, 07 Kasım 2004 02:41 tarihinde demiş ki: kimsenin hic bir isine yaramiycak bir teknoliye ne bu kadar reklam allah akil fikir versin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Reklam superdi.Kendıne zor gelır artık bu reklamla Turkcell :) Az laf cok ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: onlyreal, 07 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: ne ise yariyacagini anlatirmisin bana??? sence gprs uzerinden telsiz konusmasi yapmanin ne gibi bir kari var? karsi tarafi ariyamiyorsun karsi tarafin senle beraber baglanmasi lazim sisteme. ses kalitesi dusuk cunku gsm fazlasini destekleiyor. hmms daha ne soylesem acaba bombos ise yaramaz birsey kisacasi. bir kere karsi taraf zaten sisteme bagli oluyor gprs acik oldugu surece de sisteme bagli sayilirsin zaten. Bir ikincisi bildigin gibi GPRS acik olunca ucret odemezsin sadece veri transferinde odersin. Telsizle karsilastiramazsin sen ankara dan istanbuldaki ekiple telsizle konusabilir misin? Hayir tabiki... Demek ki ise yarayacak. Zaten GPRS uzerinden konusmak daha ucuz. Ses kalitesi neden dusuk? Sana hesapli olsun diye ve GPRS hizi yetmio :) Yoksa sebekede bilir baba gibi ses datasi yollamayi :) Her neyse benim sahsi kanaatim gayet ise yarar bir uygulama....[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: fordcus, 07 Kasım 2004 18:55 tarihinde demiş ki: Nasıl işe yarıyacak? İş yerleri için diyor adamlar.. Telsiz alır işyeri lazım olanlar için alla alla. Hem daha kullanışlı cep tele kıyasla. İlerde paralı olucak zaten. telsiz in belirsi sinirlari var degil mi :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ah yavuz sana ne diyim bilip bilmeden konusuyorsun ama velakin ayip olmasin cevap vericem. bak arkadasim o aleti ole gprs e bagli birakamazsin 2 saatte elinde pilsiz bir makine kalir. Sonra ucuzluga gelince turkcell in corbus gibi hizmetleri var emin ol neredeyse bu gprs parasina geliyor. Sonra cep telefonuna sesli msnden baska birsey degil bu ole butun gun gprs te kalalim yok ole birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sonra o sebekede bilir baba bir ses datasi yollamayi muhabbetine gelince yavas yollasin diyorum:) sana teknik aciklardim ama su an kullandigimiz hiza bile sukur gsm blocking bir teknoloji ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 onlarin yapacagi atagi yiyim ben . once kendi sebekelerini kurup turkcell le telsime 2 sene boyunca yaptiklari yalakalik rezilligini temizlesinler eheheh. o da apayri bir dava tabii ama yeri burasi degil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar