adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 slmrr herkese , bu oyunda yeni sayilirim ,,yaptigim npc gorevinde silan bone bulmam gerek;ama... 1-Silan bone kimden veya kimlerden cikar ? 2-Silan bone'yi loot edebilceim yaratiği nerde bulurum? cvp verenlere simdiden tskkrlerr
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Maradonda ortadakı kapıdan cık dırek karsıya gec, dereyi gecip karsıdaki adacıga cıkınca sola git, coordinatları hatırlamıyorum ama solda agaclıkların orada bulacaksın.
adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 peki buzkirpisi saol da... hangi yaratıktan cikar biliomusn?
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: adrenaline, 19 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki: slmrr herkese , bu oyunda yeni sayilirim ,,yaptigim npc gorevinde silan bone bulmam gerek;ama... 1-Silan bone kimden veya kimlerden cikar ? 2-Silan bone'yi loot edebilceim yaratiği nerde bulurum? cvp verenlere simdiden tskkrlerr Shilan kesmen gerek lvl ın düşükse yanına bol bol poitons almalısın... Buzkiprisinin de dedigi gibi ortadaki kapıdan direk gittikten sonra nehir var o nehrin karşısına geçtiginde sola dön ve direk git en son kayaların orada shilanlar vardır. Aynı bulcanlara benzer ama lvl ları ve skilleri daha yüksektir.... Saygılar...[signature][hline]
adrenaline Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tmm simdi bnim bi sorum daha olacak shilanlarla kapismak icyn lvl 28 :( bi shaman olmam yeter mi yoksa grupla mi halledecez ?[signature][hline]Hakan Tasiyan ıle Muslum Gurses arasında bir konusma : Hakan Tasiyan: -Ben arabeskin peygamberiyim. Muslum Gurses: -Ben oyle bir peygamber yollamadım.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Zaten priest sin kolay party bulursun yanına bi warior falan al o saldırsın sen heal bas gelsin silan bone lar :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
Öne çıkan mesajlar