L7FuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Arkadaslar L7 FuU ismi adında west sunucusunda accountmu satıyorum istiyen eklıyebılır konusuruz istiyen burdan yazabılır karakterde 105 champion ve 80 skin vardir 1070 wins yeni ranked sistemi gelmeden once 1350 ranked puani 12 sayfa run vs vs fiyat olarak tekliflere gore degerlendirme yapacagım benim dusuncem 300tl Skin Listesi Stinger Akali Matador Alistar Almost-Prom King Amumu Bird of Prey Anivia Frostfire Annie Quenn Ashe Piltover Customs BlitzCrank(Legendary) Vandal Brand Arctic Warfare Caitlyn Jurassic Cho Red Baron Corki(Legendary) Corporate Mundo (Legendary) Mr.Mundoverse Tango Evelynn Frosted Ezreal Dreadknight Garen Hillbilly Gragas Mafia Graves Alien Invader Heimerdinger (Legendary) Piltover customs Heimerdinger Frostbalde İrelia Frost Queen Janna Commando Jarvan IV Jaximus Angler Jax Statue Of Karthus Pre-Void Kassadin Bilgewater Katarina High Command Katarina Judgment Kayle Karate Kennen Kennen M.D Sonoran Kog'Maw Prestigious LeBlanc Dragon Fist Lee Sin Glacial Malphite Shadow Prince Malzahar Vizier Malzahar Assasins Master Yi Chosen Master Yi Cowgirl Miss Fortune BlackThorn Morgana Galactic Nasus Leopard Nidalee Frozen Terror Nocturne Sasquatch Nunu Sewn Chaos Orianna Glaive Warrior Pantheon Noxus Poppy Ninja Rammus Chrome Rammus Battle Bunny Riven Rumble in the Jungle Bilgerat Rumble Royal Shaco Surgeon Shen Darkflame Shyvana Hextech Sion Sandscourge Skarner Pentakill Sona Northern Swain Dragonblade Talon Armor of the fifth age Taric Emerald Taric Astronaut Teemo (Legendary) Cottontail Teemo Riot Girl Tristina King Tryndamere Tango Twisted Fate The Magnificent Twisted Fate (Legendary) Gangster Twitch Black Belt Udyr Primal Udyr Aristocrat Vayne Superb Villain Veigar Vandal Vladimir Tundra Hunter Warwick Volcanic Wukong Viscero Xin Zhao Shurima Desert Zilean Ek Olarak;3500 Ip ve 1540 Rp vardir Ve Tr ile East Ücretsiz geçiş hakkı bulunmaktadir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 güzel fiyat iyi satışlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L7FuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 tesekurler krdesm saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Buda gecen 70 tlden satilan çakma hesabın yandan versiyonu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L7FuU Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://b1302.hizliresim.com/16/3/jpxvy.png Buyur krdesim skinleride tek tek çekip atiyim istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 *** PomPaci Gençlik *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi ranked puanı olayını ben anlamıyorum ya. starcraft2de high master olmuş accountu alsan senin ne işine yarayacak ki, onun gibi. herhangi bir hesapla girsen yeto değilsen iki günde yine master lige çıkarırsın. gerçi ben lolde yeni yetmeyim, elohell hede hödö anlatıp duruyorlar, belki ordan birşeyi vardır. açıklayın plx, hem de satıcı arkadaşa ürününü promote etme fırsatı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yaralı stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar