Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zeka sorusu...(eheheh çözüm bakalım :) )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sağolasın :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 17 Kasım 2004 17:56 tarihinde demiş ki:
7 x7 = 49
7 / 7 = 1
49+1 = 50

7+7 / 7 = 2

50 x 2 = 100

bu trt deki bir kelime bir işlem yarışmasına benzemiş :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
said:
Gabe_Logan, 17 Kasım 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
pardon da sadece 4 işlem yaparak diyor ve 1/7'de bir işlem olduğundan toplamda 5 işlem yapılmış olunmuyor mu?

not:ben daha gıcığım :D

bence sen daha gıcık deil afedersin gucenme ama daha aptalsin amcam dort islem derken toplama,cikarma,carpma,bomeden bassediyor[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
gerçekten mi yaww biz ne kadder angut insanlarız...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
schaker777, 18 Kasım 2004 17:43 tarihinde demiş ki:
said:
Gabe_Logan, 17 Kasım 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
pardon da sadece 4 işlem yaparak diyor ve 1/7'de bir işlem olduğundan toplamda 5 işlem yapılmış olunmuyor mu?

not:ben daha gıcığım :D

bence sen daha gıcık deil afedersin gucenme ama daha aptalsin amcam dort islem derken toplama,cikarma,carpma,bomeden bassediyor

4 işlemin ne olduğunu biliyorum herhalde, sadece işin dalgasını geçeyim dedim ama anlayamamışsın..
  • Yeni Oluştur...