Halees25 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Meraba arkadaşlaaar 5aylık erkek kedimm vaar kedileri çok seviyorum evcil hayvan beslemek bi yere gitmek konu olunca sorun olabiliyor işte bu nedenle ben evimde gayet makul bir fiyata temiz bir şekilde kedinize bakabilirmm izmirde oturuyoruumm yalnız aşı kartı olmalı kedilerinizin bana 05077388998 bu numaradan ulaşabilrsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Teyzem bahsediyordu bundan. Çok iyi bakıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bi insan niye nickinin yanına sayı koyar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Arada ihtiyaç oluyor da tanıdıklara filan veriyoruz, onlarda bile içim rahat etmiyor. Size nasıl güvenebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kedi değil kendimi bıraksam 3-5 gün olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 allah kabul etsin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Fin said: Kedi değil kendimi bıraksam 3-5 gün olur mu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Haleciğim 25 yaşına geldin, bi iş bulamadın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar