Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 DoruK said: o değil de fener 2. yarıya tek kale başladı, rahat bulur 2 golü veya daha fazlasını futbol sahad kazanılmıyor artık totemleri iyi yapan kazanıyor
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 crisziyan gene topu ayagından cıkarıp arkasını donup yuruyor. bi TD suna nasıl goz yumar ben anlamıyorum arkadas.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 WEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ulan kaçak lig tv keselim diye açtım gol oldu toteme bak ya
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Asist de Ziegler'den yeni transferler akıyor :D
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sow+webo, ortalar cok tehlikeli artık rakipler icin :)
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 caner niye girdi abi hasan ali yedek değil mi? atıf çecu'nun karşısına caner'i koymakta intihar resmen.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Asist yapıp yoktan gol var ettiği için cezalandırıldı Ziegler. Sercan giriyor LoL saldık ajanı bakalım bi işe yarıyacak mı :D
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sercan gol atsın kıçıma biblo sokarımsdsdfg
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu arada, webonun kondusyonu baya iyi galba lan? ayı gibi kosuyor hala.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yekeyeke said: Bukalemunsporlular her yerde.. Şu lafa da bayılıyorum, tabiki Sivas'ın kazanmasını tercih edicez sen dün Bursa yenilsin mi istiyordun? Bu arada yukarda imza gördüm =)
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 DeathLord said: yekeyeke said: Bukalemunsporlular her yerde.. Şu lafa da bayılıyorum, ulan tabiki Sivas'ın kazanmasını tercih edicez hasta mısın sen dün Bursa yenilsin mi istiyordun? Bu arada yukarda imza gördüm =) Ben takımıma bakarım kardeşim banane gs nin maçından. Biz hep kazanalım gerisi kasımpaşşa.
Öne çıkan mesajlar