Deacon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 PC 6 aydir kolideydi, kullanilmiyordu. Gecen hafta cikardim tekrar. Cikardiktan sonra normal olarak driver update'lerini vs. yaptim. Zirt pirt driver calismayi durdurdu ve kurtarildi diodu windows. Arada da kurtaramiordu res atmam gerekiodu. O olay oldugunda ekranda karincalanma gibi seyler oluodu, foto cektim[1] aticam. Az once gene ayni sey oldu ama simdi hic acilmiyor. Pc'yi aciyorum, monitore goruntu gelmiyor, sonra pc res atiyo kendi kendine, sonra gene assadaki fotodaki[2] gibi ekran geliyor. Kurtarma sansim var midir? Kart radeon 6950 bu arada. [1]: http://i.imgur.com/G3Oouln.jpg [2]: http://i.imgur.com/IaLuB2U.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 E duzeldi simdi. Biraz kapali tuttum elektrigi kesip. Acildi simdi. Safe mod'da actim simdi driver'i silicem tekrar kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Driver'ı kaldırıp akabinde Driver Sweeper ile temizlemeyi unutma ki kalıntılar sisteminde yer almasın. Akabinde restart atıp yeni driver yükle. (her ne kadar yaşadığın sorunun driver sebebiyle olacağanı düşünmesemde AMD söz konusu olunca asla asla dememek lazım :) ) Kart sıcaklık değerlerine baktın mı ? Msi Afterburner yükleyip özellikle vrm sıcaklığı başta olmak üzere değerlere bir göz gezdir bunlar normalse ve kullandığın güç kaynağının verimliliğinden de eminsen ekran kartını daha büyük bir sorun yaşamadan önce garantiye göndermen yerinde bir tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kasanın içini açıp ekran kartını yerinden söküp tekrar takar mısın? Bir de unutma ekran kartı yuvasında bir tırnak vardır kartı sabitleyen. Onu hafifçe çekerek çıkartman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 kartın garantisi yoksa, artık kesin olarak iflah olmuyorsa, her başlığa yazdığım gibi FIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Kartın Türkiye'de garantisi yoksa üreticisine ingilizce olarak mail atıp yardım istiyorsunuz global rma açıyorlar size kargo ücretini firmanın tahsil edebilmesi için özel bir numara veriyorlar. Ups/Fedex ile gönderiyorsunuz ve onlar icabına bakıyor. Birçok firmadan bu şekilde destek almak mümkün. Asus, Corsair, Msi gibi firmalardan bu şekilde birkaç kez yardım aldığım oldu. Herşeyi denemeden kartı öldürmenin alemi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 banada oldu böyle bişi zamanında. ani ani sıcaklık artışı oluyordu kartta. bzen hala bi anda fanım hızını arttırıyor mesela, yazılımsal gibiydi driver fln yükledim tekrar toparladı. ha bi de kasayı temizledim. kartın fanlarını falan iyice temizlemek lazım eski olunca illa toz birikiyor. termal macun çekme olayı da faydalı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Safe moddayken de ekranda dalgalanmalar oldu ama kapanmadi. Ben gene de riske atmadim kapadim pc'yi, prizi kapattim ciktim evden. Ozellikle karti tekrar takma fikri cok mantikliymis. Ordan oraya tasirken yerinden oynamis olmasi cok muhtemel. Dediklerinizi deneyip bildiricem tekrar cok tesekkur ettim. Umarim firina kalmayiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar