Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Sorunu çözdüm. Power auras addonu bu kadar düşürüyormuş. Tek tek denemiştim ama onu atlamışım herhalde. Şu an ultra ayarlarda 90 fps var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 oha nays. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Yeager said: ... Birde bütün addonlar kapalı halde iken fps sıkıntısı yaşıyor musun? Ben buldum, ben buldum! ;-) hadi geçmiş olsun o addon yerine weakaura tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Herkese teşekkürler. Bi ara laptopu camdan atıcaktım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ellerim hep termal macun bak şuan, 2 addon sildin diye laptop mu atılır ^^ iyi oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Todesengel said: ekran kartının driverını ndivia sitesinden tekrar indirip temiz kurulum yaptım ama sonuç gene aynı. tahminim wow çalıştığında entegre ekran kartı intel hd graphics 4000'i kullanıyor. hiç bir şekilde yüksek performanslı ndivia(gt650m)'ya geçmiyor. ndivia denetim masasından ayarlıyorum ama sonuç aynı. acaba windows 8 ile alakası bir durum mu? 4000 le her sey good oynayamazdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Todesengel said: Sorunu çözdüm. Power auras addonu bu kadar düşürüyormuş. Tek tek denemiştim ama onu atlamışım herhalde. Şu an ultra ayarlarda 90 fps var. Pa nin taaa cata basindaki sürümü yapiyordu onu. Bir daha duymamiatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar