Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Merhaba, Eu'da pvp server'da undead veya troll rogue karakteri açmam kesin ama yanına da hunter düşünüyorum. Hunter oynayan arkadaşlara bir kaç sorum var, yardımcı olanlara teşekkürler... 1)- Hunter uzaktan çok etkili ama rakip pet'e değilde mesela warrior sizin içinize ışınlanırsa yakından şansınız ne kadar? Talent'larla bunu geliştiriyorsun ama ben hunter açıp lvl 5 yaptıktan sonra open beta kapandı gördüğüm orc hunter ile axe'le 1 sefer vurduğum sürede ben rogue'umla 3 sefer vurabilirim. Yakından çok vahim gözüküyorlar talentlarla ne oranda düzeltilebilir bu durum? 2)- Bazı hayvanların stun eden vuruşları var. Bu hayvanlar hangileri? Stun etmek için eğitmek gerekiyormuş hayvanı nasıl yapacağız? Siz hangi hayvanı evlat edindiniz, nedeni nedir? tavsiyeniz nedir? 3)- Irk seçimi olarak horde için orc, alliance için nightelf ideal gibi gözüküyor, ne dersiniz? 4)- Benim atladığım sizin eklemek istediğiniz olmazsa olmaz cinsinden bir tavsiyeniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 1-) Hunter uzaktan saldırdığın sürece hem pve hem pvp için gayet güçlü bir karakter ancak yaklaştığında tüm artı yönleri kayboluyor elbette. Düşmanını yakınına getirdiğin zaman yüksek seviyelerde pek şansın kalmıyor.. Ancak hayvanlarına öğrettiğin yetenekler sayesinde npcleri çok rahatlıkla kendinden uzakta tutabiliyorsun, bu nedenle pvp yapmadığın sürece yakın savaşa genelde girmiyorsun. 2-) Bite, claw, cower, growl sanırım şu an hunterın öğrenebildiği yetenekler, bunlardan sadece growl trainer tarafından öğretiliyor diğerlerini farklı farklı yaratıklardan farklı farklı levellar halinde öğreniyorsun. Bunlar tam aklımda değil ancak release ile birlikte değişiklik ve eklemeler olası görünmekte.. 3-) Ben ırk olarak night elf ve dwarf denedim, night elfi tercih ediyorum roleplay ve zevk meselesi.. Ancak betada ok ve yay yapımı ile ilgili bir meslek olmadığı için dwarf olup gun kullanmak daha kolaydı.. Hem silahı geliştirmek hem de kurşun temini (kendin yapabiliyorsun) daha kolay... 4-) Pvp yapmak istiyorsan çok daha eğlenebileceğin sınıflar var. Ben savaşırken ve seviye atlarken yalnız oynamayı seviyorum ve seviye olarak da yirmiküsur olabildim ve hiç party halinde oynamadım hep tek oynadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hunterlar warrior başlığı altında düşünürsün en etkili ranged class ama iş yakın dövüşe geldimi olay biraz daha farklı melee için de pek çok ability olmasına rağmen melee atacklara karşı oldukça zayıf warlockla bile hiç tırsmadan lvl 10 ken lvl 11 4 yaratığın arasına voidwalker petiyle girdim ama aynı şeyi gözüm hunter da yemez çünkü adamları uzak tutçak bi olayın yok yakına geldiklerinde senin olayın biter yakın dövüşte en ezik class ne yazık ki hunter ama petler çok işe yarıyo mesela lvl 9 shamanımla lvl 12 hunterla kapıştım peti olmasa beni alması imkansızdı ama sürekli heal büyümü ve lightning imi interrupt etti uyuz oldum ben huntera slow koyup uzaklaştım falan ama olmadı yani pet sağlamsa hunter sağlamdır zaten değilse pet aggro tutamıyo her ne kadar ilk ona saldırtsanda kim daha fazla damage vuruyosa direk ona saldırıyo moblar o yüzden action lı pet bulman lazım rogue yla hunterın baltayla tek bir kez vurabileceği sürede sen 3 kez vurabilirsin ama ama aranızda 50 yarda varsa sen 5 adam atana kadar kafana da 5 tane ok yersin örn : bi trol üm vardı hunter questin tekinde adamı 10 sn durduran bi item veriyodu 10 tane kase gibi bişeyde lvl 8 hunterla lvl 10 rogue yu aldım o item sayesinde her şeyi karaktere göre yorumlamamak lazım itemlar ve oyuncu zekası farklı bi boyuta taşıyo işi öyleki bahsettiğim rogue bana bi kere vurabildi ve ben lvl 8 dim petim bile yoktu *taş kağıt makas der ve güler*[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Growl özelliğini direk trainerdan öğreniyorsun ve her hayvana öğretebiliyorsun direk npcyi kendi üzerine çekiyor hayvan. Sadece playerlarda patlıyo bu olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende hunter ve rouge oynadim, hunter ların pvp de hic te ezik oldugunu dusunmuyorum. Benim katildigim pvp raid lerde genelde 20vs 20 civariydi ve range attack i olmayanlarin pek sansi yok gibiydi. ayrica pet oldukça ise yariyor. Cok sayida insanin bulundugu pvp de hunter oldukca etkili. Ancak solo takilmak haliyle cok zor. Solo icin rouge tek secenek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 :D solo takılmada bellı yere kadar lvl 15 sonrası kasar artık elite questler fılanda gelıyor hemde artık ole kol bacak toplama işleride kolay olmuyor yanı solo bellı yere kadar[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hayret forumlarda en kolay solo hunter ve warlockla oluyo diyolardı ama ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 teke tekte en ezik meleesi olan hunter demişsiniz bence hiçte öyle değil özellikle wing clip çok etkili bir beceri talentınıda geliştirdinizmi wing clip atıyorsunuz sonra aspect of monkey (geliştirilmiş) ayrıca talent olarak reflexes of lightninginizde var belli bir mesafe açınca aspect of cheetah atıyorsunuz zaten wing clip in son 2-3 saniyesi kalıyor ardından geliştirilmiş concussion shotımızla rakibi iyice yavaşlatıyoruz ardından serpent sting gerisi zaten kolay bi concusion daha atarsınız ardından 4 saniyelik aimed shot atarsınz(en aza 150 dmg kriktle 250 vurmuşumdur level 25 karakterimle) yada arcane tercih edersiniz ardından iki tane auto shot atarsınız pete pe iş düşmüyor azcık can indiriyor rakipten zaten rakipde salak degil direk size dalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ayrıca elite gorevler dışından soloyla çok rahat geldim level 25 e ki zaten tank bir hayvan tame liyorsunuz kendinizden 2 level fazla olan 2 mobu bile alabiliyorsunuz yani o konuda pek bir sıkıntınız olmasın hunterda ama warlock bence o kadar koruyamıyor kedini zaten yanındaki yaratıklar dusuk armorlu kendiside malum dogru duzgun armor yok kumaş giyiyor bir tek o hard skinmi ne buyus vardı o da pek iş gormuyor yani ama hunterla dedigim gibi nereyse hiç zorlanmadım çok rahat solo yaptım level 10dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben hunter solo da zayıf derken pvp yi kastetmistim. Solo pve de hunter oldukça başarılı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 batu sözüm sana değil linderotha ayrıca dediğim gibi hunter pvpdede gayet başarılı ama belli bir leveli aştıktan sonra tabiki gerekli talentlara vermeli dodger ve koşucu olmalısınız ayrıca ranged yuksek dmgler vermeli ve rakip meleeye geldimi en hızlı silah sizde olmalı ve ona wing clip vurmalısınız (o yuzden hunter icin en uygun silah 2 tane daggerdır bence)[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gördüğüm teketek duellerde lvl18 20 civarı hunterın yanına gelirsen bitiyor olayı . Sonraki levellerden nasıl gelişir görmedim ama bana ilerleyen seviyedede çok değişik bir şey olacak gibi gelmiyor yanına yaklaştırmamalı hunter rakibini . Rakip yaklaşırsa hiç şansı yok stun edebilen her melee hızlıca alır aşağı dodge vs zor yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben level 23 idim karşımda level 22 paladın vardıki paladinleri armoru işte çeşitli stun skillleri falan vardır healları vardır bilirsiniz dodge oranım %22 civarıydı neredeyse hiç vuramadı diyebilirim 100 yada 200 canımı anca almıştır ha kendinizden 3-4 level yuksek birisiyle savaşırsınız onlardada doğal olarka çok güçlü silahlar olacaktır bir paladinin benden çok rahat tek vuruşle 300 aldığını bilirimki buda gerçekten az bir damg değil her karakter guzel yeterki hangisinden zevk alıyorsanız onu seçin ama pvp için hunter biraz ezik kalmıştır olayı yanlış değildir ama PvEnin en iyi solocusudur ki kimse bunu inkar edemez (shamanlarda fena değil yani bi yandan bi totem heal eder biri ateş atar falan onlarda baya sağlam)[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 paladin 26-28 den sonra basliyor oyuna questi yapip o 30dps mace i cekince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 @batu: rouge degil rogue :) 1. pvp de rakip pete takilmiyor genelde. direkt senin uzerine geliyor. 2. stun eden hayvan bilmiyorum. talent ile concussion shot'larinin stun etme sansi var. growl'u illa trainerdan ogrenmek zorunda degilsin. yeni bir beast tame ettiginde bir kac mob kestikten sonra eger tame ettigin beastin senin bilmedigin bir ozelligi varsa (growl rank 3 gibi) ogreniyorsun. Sonra gidip eski petine de bu ozelligi ogretebiliyorsun. Petler arasinda fazla fark yok. Bear spider gibi petlerin armor ve hp si yuksek. Catlerin DPS i yuksek. Hangisini sececegine deneyerek karar ver. Cok bir fark yok. 3. irk olarak hosuna gidene gore takil. gordugum kadari ile fazla birsey fark etmiyor (taurenlerin kotu hunter olduklari soyleniyor ama ben denemedim.). Gene gun seciminin daha ucuz oldugu soyleniyor ama ben dwarf olmadigimdan kullanmiyorum (zevk meselesi) solo oynamak kolay hunter ile. lvl 30 dan sonra solo exp'i azalttilar gerci. Talentler ile melee acidan viable bir karakter yaratabilirsin belki. Ben uzaktan savasma yoluna gittim. Talentlari o yonde kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eh baal sağolsun 27 level bir paladin o silahin marifetlerini bna açok güzel ibr şekilde gosterdi stun ve ardından sadece 2 vuruş ben hala kaçmaya çalışırken release spirit yazısını görmüştüm fena değil paladinler zaten yaşam için 2 kez şanslaarı oluyor canları azaldımı hemen bir kalkan buyusu ardından heal fullcanla savaşa geri dönerler[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 O silahi bi alamadim ya içim yaniyo :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben halen idda ediyorum solo belli yere kadar rogue ilede hunter ılede yada herhangı bir class ile solo gelebilecegın yer 25-26 filan olur her zaman pet yemez ki ilerki levellerde mob yerlerıo böle güllük gülistanlık değil hepsi agresif hiç olmazsa yanında 1 kişi daha olucak ama hızlı lvl istersen saglam 3-4 arkadasın olucak o ayrı [signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 19 Kasım 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Delyyyy, 19 Kasım 2004 17:13 tarihinde demiş ki: ayrıca elite gorevler dışından soloyla çok rahat geldim level 25 e ki zaten tank bir hayvan tame liyorsunuz kendinizden 2 level fazla olan 2 mobu bile alabiliyorsunuz yani o konuda pek bir sıkıntınız olmasın hunterda ama warlock bence o kadar koruyamıyor kedini zaten yanındaki yaratıklar dusuk armorlu kendiside malum dogru duzgun armor yok kumaş giyiyor bir tek o hard skinmi ne buyus vardı o da pek iş gormuyor yani ama hunterla dedigim gibi nereyse hiç zorlanmadım çok rahat solo yaptım level 10dan sonra ben ikisiyle de oynadım warlockla lvl 11 hunterla lvl 9 a kadar emin ol fear sayesinde warlock kendini çok da güzel koruyor hatta 4 mobun arasından sağ çıktığımı bilirim ben üstelik voidwalker da hunterın tame edebileceği aynı lvl da bi petten katbe kat güçlü hunter da tame etme şansım olmadı lvl 10 olamadım ama warlockla sadece 2 kez öldüm biri lag yüzünden di diğeri de duel yapıyodum yüksek lvl rogueyla kaybettim duel bitti imp aggres. deydi bitane bat a vurdu bende sh cast ettim bana vurdu öldüm ama hunter da sayısını hatırlayamıyorum edit : warlock da stone skin diye bi büyü yok sen normal pet le demonic peti karşılaştırıyosun bi de ben succubusun 3 vuruşuyla duel kaybettim ... [signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 [Bu mesaj ucunbiri tarafından 19 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 player vs player da eşit seviyede sadece mage öldürebildim kesinlikle dibine girdiği zaman rakip pet filan da genelde hikaye, night elf oynattığım için hp de gayet düşüktü, uzaklaşıp ok atmaya vakit bile bulamıyorsun. hayvanlardan ise öyle çok beğendiğim bir pet olmamasına rağmen "wolf" ve "bear"lar genelde çok uzun dayanırken, "cat"ler çok hızlı hasar vermekteydiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 valla ben lvl26 Dwarf hunter ım bitane dinom vardı gidip 2 tane npc orc u alıveriyodu AC side süperdi bende sağlam bi tüfekle adamları kabak gibi oyuyodum adamlar yanıma gelmeden ölüyo zaten gelse bile tuzak kurmuş oluyodum orda ölüyodu vede lvl20den sonraki görevlerde tek başına işin çok zor oyüzden sıkı bi pet çok işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 tek derken tek playerdan behsediyoruz. Hunter oynuyorsan çoğunlukla hayvanla oynarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hunter ısen olme şansın da bı o kadar fazla yakın dowus sıcak temas olmadan zewk cıkmaz :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ehh o zamanda petin yeteneklerıne değilde senın yeteneklerıne kalıyor iş cok ıyı hunter oynamayı becerenler vardı serverda mübarek yaklastırmıyordu stun mtun arcane gg[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 3-4 tane warlockla duel yaptın hiçbirisinede kaybetmedim fear dedigin bence pek işi yaramıyor tamam PvE de işe yarar ama PvP de pek işe yaramıyor ayrıca sizde hunterı mageden beter yakın dövüşü var gibi gösteriyorsunuz gayet iyi yakın dövüşte bence hunter tabiki bir warrior ,dönüşmüş druid,rogue, shaman veya paladin alamayabilirsiniz ama diğerlerini rahatlıkla alırsınız ama hunter kendini tabiki en iyi raid grubunda gösterir yoksa bir warrior değildir tabiki[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar