DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Laptopta batarya deiştirmek yararlı olur diye uyarı cıkıyor. Yan sanayi olmadan kalite batarya alacak site var mı interentte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 winrar lisansını aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 aynısı bende de var ya, servise vereyim dedim servis sadece pili almıyor laptopu komple istiyor. evde masaüstü gibi kullanıyorum daha çok, hep fişe bağlı pil takılı olarak. pilin uzun ömürlü olması için nasıl kullanmak lazım uzun süreli kullanımlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 7z kullanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Akito said: winrar lisansını aldın mı ? ahahahhahahaahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar