Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 çipet nasıl bi adamsın la sen! kendi ağzınla söylemişsin öso,pkk nın sağ kolu ile anlaştı diye..olay yok esad,yok tampon bölge falan değil bu bölge de (ileri ki safhalar da kürtlere de yar olmayacak) bir devlet kurabilmek bu federe olur,tam bağımsız olur önemli değil.. bir de senin sevimli teröristciklerin scud saldırısı nı misliyle karşılık vermiş gözüküyor.. http://haber.gazetevatan.com/canli-canli-yandilar/516504/30/dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yorumlarda biri şöyle demiş: Bu bombalı araçlardan biriside Cilvegözünde yanlışlıkla patladı.Dikkat ederseniz olay medyada unutturulmaya çalışılıyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi zati linklediğim sayfa da can ataklı nın yazısı var.cilvegöz de failimeşhullerin arasına girdi diye.aynı düşürülen uçak gibi... gel anlat bizim terörist sevicilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 arkadas şu başlığı her okuduğumda forumdaki sam düşmüyor diye anlıyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 terör bitsin lan bu yaz askere gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Frostbite said: abi zati linklediğim sayfa da can ataklı nın yazısı var.cilvegöz de failimeşhullerin arasına girdi diye.aynı düşürülen uçak gibi... gel anlat bizim terörist sevicilere. Cilvegözünü bence Esad tarafı yaptı, sınır kapınıza sahip olun düşmanıma adam/malzeme yollamayın diye, zira geçişlerdeki bikaç günlük duraksama bile kar Esad için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/planet/22652004.asp ahaha birbirlerini yiyorlar. Sorsan hepsi Müslüman. hepsinin boynunda İsrail'in ABD'nin tasması takılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Tayyip reyizin işi zor. Hem ösoyu hem de hizbullahı destekliyordu. Şimdi ne yapacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Masakari said: Şimdi ne yapacak ? http://i.imgur.com/hMM8Fjm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Esadla tr de destekçilerinin boynunda da rus tasması,ha pardon esad israil kArşıtıydı değilmi? Hani şu golan tepelerini israile altın tepsi içinde sunan esad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mevzuyu düpedüz iki emperyalist güç ittifakından birinin tasmasını kabullenmekten(AB+ABD vs Rusya+Çin) ve onların taşeronu "lider"lerden (RTE ile Esad) ibaret görmek nasıl bir kafa? Örneğin Esad karşıtlığı El Kaide'yi desteklemeyi, hristiyan ve alevilerin katledilmesini, onlara yönelik saldırıyı tecavüzü desteklemeyi, siyasal islamın en iğrenç halini desteklemeyi mi gerektiriyor? Ya da AKP karşıtlığı Baas partisinin Kürtler başta tüm toplumsal gruplara, özellikle Arap olmayanlara yönelik faşizanlığına alkış tutmayı mı gerektiriyor? Savaş karşıtlığını Esad ve Rusya taraftarlığı üzerinden güden bir takım küçük burjuva ideolojisinin varlığı doğrudur, ulusalcılar ve troçkistler gibi, ancak bu emperyalist savaş çığırtkanlığına, Suriye'nin bir başka odak değil tekelci Amerikan sermayesi tarafından sömürülmesi için savaşa ve halkların ezilmesine ses çıkarmamak, Amerikanın ortadoğudaki sömürü aygıtı siyasal islamın ve onun rezil icracılarını desteklemek için bir sebep değil. Tasmaya bu ne alışkınlık? Alışmak da zararlı evet ama suç değil aslında, tasmayı sahiplenmek çekince peşinden hemen gelmek niye? said: ODTÜ'lülere 'Esed'in öğrencisi mi bunlar' diyen Polis Akademisi Öğretim Görevlisi'nin ABD sevgisi! ODTÜ'lü öğrencilere, "“Esed'in öğrencisi mi bunlar..." demesiyle gündeme gelen Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Tuğrul Özşengül twitter hesabından ABD'ye dua etti. Özşengül "Her vatanseverin, beş vakit oturup ABD için dua etmesi milli menfaatlerimiz icabıdır" diyerek, "vatanseverleri" de duat etmeye çağırdı. tasmaya alışanlar da elbet herkesin boynunda tasma var sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Cipetpet said: Esadla tr de destekçilerinin boynunda da rus tasması,ha pardon esad israil kArşıtıydı değilmi? Hani şu golan tepelerini israile altın tepsi içinde sunan esad :) bu beni desteklemiyosan karşı tarafı destekliyosundur o zaman kafasını geçin hayat jihaddan ibaret değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 taraf olmayan bertaraf olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Cipetpet sen kedini politik bir taraftar zannediyorsun ama cehaletin baskalarinin elinde silah, farkinda degilsin. Yarin bir gun elinde testere bir alevinin kafasini kessen sasirmam, bunu da cikar savunursun sen sonra, ummet icin yaptim dersin. Birak bu isleri de kizinla ilgilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 illa birilerinin mandasi olmak isteyenler basimizda zaten suan.Cumhuriyetin kurulusundan beridir bu mandacilar katlanarak cogaldi zaten, sonucta ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 mandacılar değil de mandalar pek bi çoğaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kaliko said: Cipetpet sen kedini politik bir taraftar zannediyorsun ama cehaletin baskalarinin elinde silah, farkinda degilsin. Yarin bir gun elinde testere bir alevinin kafasini kessen sasirmam, bunu da cikar savunursun sen sonra, ummet icin yaptim dersin. Birak bu isleri de kizinla ilgilen. Ben tavuk bile kesemem arkadaş :) Ama sıkıntı şurada zaten her fikir karşı fikri cehaletle suçluyor.doğruyu nasıl bulacağız? Devreye yaşanmışlıklar giriyor işte Ben suriyedeki devrime kurtuluş savaşı gözüyle bakıyorum.binlerce ordu subayı firar edip karşı devrime katılmasını tr kurtuluş savaşına benzetiyorum.buradaki sorun ,sonra ne olacak?israilin,amerikanın işine geliyor diye bir halk acımı çeksin? Çarlık rusyası da yıkılmıştı zamanında yani tarihin akışına göre insan hayatına yön veremez,öyle olsa hala elimizde öküz,koyun çiftçilik yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.gercekgundem.com/?p=512734 gerçek islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi düşünsene esad devrilirse bu ve bunun zihniyetindeki insanlar başa geçecek düşüncesi bile korkunç,birileri de daha olan bu saçma olayları kurtuluş savaşı ile benzeştirsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 türkiye cumhuriyeti devleti de buna vesile olucak :=)))) ne güzel :=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 islam fuck yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 mısır Gazze tüneline su basıyormuş haftalardır. http://www.hurriyet.com.tr/planet/22659062.asp said: Mısır'ı Gazze'ye bağlayan tünellerde çalışan işçiler, Mısır'ın haftalardır atık su pompaladığı ekmek kapılarını kurtarmak için çabalıyor. http://www.whale.to/b/Barak_Bibi_and_Peres_troika.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,6745064 merak ediyorum şu yukarda linkini verdiğim konudan rahatsız olunuyor da her gün kafaların kesildiği, kız çocuklarının ve kadınların ırzına geçilip işkenceye uğradığı, türkiye halkının bile ciddi bedel ödemeye başlamakta olduğu suriye'ye müdahaleyle ilgili nasıl bu kadar rahat olunuyor, alay ediliyor. fikir sunmak ayrı bir nokta, bununla alay etmek gülünecek bir şey gibi hafife almak nasıl oluyor ben onu çözemiyorum http://forum.paticik.com/read.php?13,6749616 şu konu niye kitlenecek ölçüde şikayet almadı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ehehe emperyalist ülkeler muhalif müslümanları destekliyordu değilmi? BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi (OCHA) tarafından hazırlanan 53 sayfalık "İnsani Yardım Müdahalesi" başlıklı raporda, Suriye'ye yardım kararının 2012'nin Eylül ayında Esad hükümetinin müracaatı ile alındığı belirtildi. Bu kararla 1 Ocak -30 Haziran tarihleri arasında kullanılmak üzere 520 milyon dolarlık bir paranın Suriye yönetimine yardım olarak gönderilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi. ömpöryölöstlör törörzleri döstöklöyör bu belge ne arkadaş? ayrıntılı yazacaktım da vazgeçtim lan,hiçbirşey anlatılmaz size özelden dangalakça mesaj gönderen arkadaş da sildim mesajını saygısız adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bu belge su demek, Suriye'de ki ic savas uzun surecek, birilerine para kazandirmaya devam edecek. Resmi yoldan Esad'a para, el altindan asilere para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar