Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Pie Nasıl Yapılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Apple Pie tarifi buldum internetten bir sürü ama hepsi birbirinden farklı... Ben orijinal ingiliz apple pie'ı istiyorum. Böyle bildiğimiz apple pie yani... Nasıl diyim hani böyle yuvarlak olur içinde büyük elma parçacıkları olur beyaz bi sosla sunulur falan ya işte o...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Ankarada kızılayda ve mikrosta ingiliz kültürünü yiyecekleri ve 100 çeşit onların kahvelerini satan bi yer ordan yiyebilirsin :) Ayrıca armada-gima'dada satılıo :P İsatnbulda kolaylıkla bulabileceğini düşünüorum ztn :) İzmiri bilemicem valla :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
karpuz bence tarifini istediğin apple pie güzel bir pasta değil. benim annem nefis elmalı pasta yapar.hani kare şeklindeki hamurun içine elma sosu konur iki köşe birbirine katlanır sonra pişirilir pudra şekeri üstüne serpilir.bence en güzel elmalı pasta o. ama görüntüdeki gibi bi elmalı pasta yapacaksan,benim annemin yaptıgı hamurun tarifini bi zaman yazarım.kalıba o hamuru dökersin içine elmalı sosu koyar üstünü yine hamurla kapatıp fırına sürersin.
sanırım o elma sosunda ana madde tarçın.elma şekerle rendeleniyor içine tarçın koyuluyor tam bilmiyorum.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
  • Yeni Oluştur...