karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Apple Pie tarifi buldum internetten bir sürü ama hepsi birbirinden farklı... Ben orijinal ingiliz apple pie'ı istiyorum. Böyle bildiğimiz apple pie yani... Nasıl diyim hani böyle yuvarlak olur içinde büyük elma parçacıkları olur beyaz bi sosla sunulur falan ya işte o...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Böyle apple pie yani... En gerçek apple pie olanı[signature][hline]"Mph Rmph !!"
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 apple pie içki vardı çok hoş tarifini biliom.[signature][hline]Göz Göz Göztepe. Göztepe Tam 35
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ankarada kızılayda ve mikrosta ingiliz kültürünü yiyecekleri ve 100 çeşit onların kahvelerini satan bi yer ordan yiyebilirsin :) Ayrıca armada-gima'dada satılıo :P İsatnbulda kolaylıkla bulabileceğini düşünüorum ztn :) İzmiri bilemicem valla :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ne o film mi cekiceniz ;)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Apple Pie'ı en güzel annem yapıyor valla kim nederse desin.Hele o sımsıcak,dumanı üstünde tüten elma karışımı yok mu?Böyle ortası puf yastık gibi,basınca duman çıkıyor.Çok güzel ahhh çok!!![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos |
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 naapıcaksın? :D[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 karpuz bence tarifini istediğin apple pie güzel bir pasta değil. benim annem nefis elmalı pasta yapar.hani kare şeklindeki hamurun içine elma sosu konur iki köşe birbirine katlanır sonra pişirilir pudra şekeri üstüne serpilir.bence en güzel elmalı pasta o. ama görüntüdeki gibi bi elmalı pasta yapacaksan,benim annemin yaptıgı hamurun tarifini bi zaman yazarım.kalıba o hamuru dökersin içine elmalı sosu koyar üstünü yine hamurla kapatıp fırına sürersin. sanırım o elma sosunda ana madde tarçın.elma şekerle rendeleniyor içine tarçın koyuluyor tam bilmiyorum.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 elmalı pay? :-?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Öne çıkan mesajlar