uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Diablo3 eu serverinde sınırsız gold satışı yapmakdayım.. güncel fiyat: 0,35 tl dir http://forum.paticik.com/read.php?27,6599549 başlığındaki MelihMercan kefilimdir. paranızı alıp goldunuzu vermezsem 2 katını vericeğinden şüpeniz olmasın:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ev aldığınızda tapuyu da koyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Birşey merak ediyorum şimdi siz baya baya günde 15 saat oyun oynayıp para felanmı kasıyorsunuz satabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 b.o.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 http://www.modagezisi.com/wp-content/uploads/sari-timberland-bot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Yok bu işte para varsa bende kasayım merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 var var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Lithran said: Yok bu işte para varsa bende kasayım merak ettim :p Tek acc botta 600-700k gold kasıyo sanırım saatlik. virtual machine vs.vs. her pc den 5 bot falan kasıyolardır herhalde KO botterları öyle yapıyodu oyun dandik diye 10 client falan açabiliyolardı ama d3 te yemez sanırım. hesap işte kalanını ne kazanıyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 genelde kazanç AH bot ve düşen itemlardan sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Aynen ben de öyle düşünüyorum çünkü günlük 13m yapıyor 600k dan hesaplasak 1 account. 10 account botta dönse sürekli günlük 130m yapıyor= 40lira falan galiba direk satıştan. Aslında hiç fena değil. Yanına AH botuydu,düşen itemlerden gelen paraydı falan hesaplayınca güzel paralar kazanıyordur sağlam botterlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 sermayeyi bulup açacaksın bir internet kafe. gece 12 dedin mi kapa. sabah 9 a kadar. illa bir oyun çıkar botlanacak. facebook texas hold'em için çip kasanlar bile var botla ya. pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Vay arkadaş dünyada neler oluyor haberimiz yok bot lar diablolar paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Yalniz o acc.lerin %80 i falan banlaniyor , her ban wave de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 uqurkandemir said: yapmakdayım.. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 altın satışı yapmak dayım. ben de ona yardımcı olmak var gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 öss günlerim aklıma geldi. nostalji için sağol bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Güncel Fiyat: 1m = 0,30krş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Güncel Fiyat: 1m = 25krş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 1 milyon gold 1 kurus olacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Güncel fiyat 1m = 0,40krş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 oo zam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Wdnxi_lo2oM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar