Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipod mini 4GB mı Creative Nomad Muvo5GB mı?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

birini steve jobs satio dierini x.
daha ne olsun.
tabii ki ipod mini :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

i-pod mini abimde var son derece memnun
20gb'lığı da bende war bende son derece memnunum

memory stick gibi kullanılamıo i-tunes yüklü olması lazım benim bildiim, ama netten çekebilirsin i-tunes'u öle büyük bi program diil

kadıköyde 450 dolardı 20gb bu arada (1 ay önce)

[Bu mesaj Aytoz tarafından 18 Kasım 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İçerenköy Carrefour'daydım 2 gün evvel.Ve Boyner'deki (Eski adı ile Çarşı'da) Apple standında I-Pod u elime aldım menulerine girdim filan çok seksi birşey.Mini mi alim yoksa 20GB mı alim diyenlere şöle birşey diyebilirim dış design olarak 20GB ve 40 GB (zaten ikisi aynı) Miniden çok daha güzel.Birde arkadaşların dediği gibi arada çok az bir fark var.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Perkins, 18 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
creative zen'i ınceleme fırsatım oldu bugun.ses kalıtesı olarak i-pod bu aletın yanında sınıfta kaldı.30 gblık 500 mılyon gıbı cok cok makul bır fıyatı var ustelık.

Nasıl sınıfta kaldı?Teknik detaylar verebilirmisin.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...