Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yaklaşık 10 dakika içinde sipariş veriyor çok acil bir tercih yapmam lazım. http://www.nomadworld.com/products/muvo_Micron200/[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 creative in linkdeki modeli cidden cok şık[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Creativeinkinin 5GBlığı yokmuş zaten max 1GB :( Ipod alıcam galiba. İyi bişi dimi bu Ipod?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hımm buldum creative muvo 4Gblık. MP^playerlar hakkında bilgili kimse yok mu yav şunu al bunu al diyebilecek? Ipod memory card olarak kullanılıyor mu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 i-pod al ortamlara ak =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hehee peki IPOD memeory stick gibi kullanılıyor değil mi? yani yazılım gerektirmeden falan direk USBden bağlanıyor[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ipod mini ile 20gb'lik arasinda $50 fark var. yapma etme, al iste 20gb'lik olani...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ipod minilerde bir problem olduğunu duymuştum. Bence birkaç haber sitesine filan bak ondan sonra karar ver. http://www.geek.com/news/geeknews/2004Mar/bma20040414024726.htm [signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." [Bu mesaj banshee tarafından 17 Kasım 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 zen al 30 gb lık 500 mılyon.harıka bır urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ipod sahibi olaraktan son derece memnunum emin olki pisman olmazsin hem gorsel hemde ses kalitesi olarak emin ol.[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 i-pod turkiye'den alınmaz.fecı kazık.ama kesınlıkle katılıyorum.i-pod super bır urun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Minisi de süper mi? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 miniside güzelde 20lik daha mantikli 50$ civari bi fark var sadececik[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Su an ne kadar i-pd ların 20 lıgı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 US: $300 + vergi TR: $4xx + vergi[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 birini steve jobs satio dierini x. daha ne olsun. tabii ki ipod mini :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadaş hangisini bulursa onu getirecek artık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 I-POD ROXXOR[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 i-pod mini abimde var son derece memnun 20gb'lığı da bende war bende son derece memnunum memory stick gibi kullanılamıo i-tunes yüklü olması lazım benim bildiim, ama netten çekebilirsin i-tunes'u öle büyük bi program diil kadıköyde 450 dolardı 20gb bu arada (1 ay önce) [Bu mesaj Aytoz tarafından 18 Kasım 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 creative zen'i ınceleme fırsatım oldu bugun.ses kalıtesı olarak i-pod bu aletın yanında sınıfta kaldı.30 gblık 500 mılyon gıbı cok cok makul bır fıyatı var ustelık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İçerenköy Carrefour'daydım 2 gün evvel.Ve Boyner'deki (Eski adı ile Çarşı'da) Apple standında I-Pod u elime aldım menulerine girdim filan çok seksi birşey.Mini mi alim yoksa 20GB mı alim diyenlere şöle birşey diyebilirim dış design olarak 20GB ve 40 GB (zaten ikisi aynı) Miniden çok daha güzel.Birde arkadaşların dediği gibi arada çok az bir fark var.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Perkins, 18 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: creative zen'i ınceleme fırsatım oldu bugun.ses kalıtesı olarak i-pod bu aletın yanında sınıfta kaldı.30 gblık 500 mılyon gıbı cok cok makul bır fıyatı var ustelık. Nasıl sınıfta kaldı?Teknik detaylar verebilirmisin.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ses kalıtesı. kesınlıkle creative zen'den daha kalıtelı ses cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 o alet 20 gb lık olan sanırım.ama 30 gb'lık olandan daha kalıtelı demıslerdı.bugun denedım 30 gb'lık gercekten muhtesemdı.eger dıgerı daha da ıyıse dusunemıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 creative'in hiçbir ürünü i-pod'un tasarımının güzelliğinin yanına yaklaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar