AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Merhaba arkadaslar bu sitede yeniyim ama ortak bir yanimiz var oda KO gercekten cok guzel bir oyun herseyi ile gerek gorevler gerekse kapistigimiz karakterler yonunde cok zengin bir hazeneye sahip ama bazi clanlar var ki adamlar harbi "asmis" yani onlari gorunce icim gitmior degil pelerinler ne bilim lvl lar felan... neden bizde cok klas bir clan kurmuyoruz? bence harika olur sizlerden cevap bekliyorum...[signature][hline]
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Neden pelerin giyince Türkleri cokmu güzel temsil etmis olucaz. Hem bizim Türk oldugumuzu nereden bilecekler, her gittigimiz yerde biz Türküz Anadoluda yasarız aha bunlarda cordinatlarımızmı diycez. Hem ne olmus Reisi Cumhur bize gencler ko da ülkenizi en iyi sekilde temsil edinmi demis. Oyun bu oyun. Dikkat ederseniz sadece 2.3. sınıf ülkelerin oyuncuları isimlerinin sonlarına TR PL bilmemne koyuyor. Agır oldu heralde ama böyle yani.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 herhangi bir oyun uluslararası oynanıyorsa, bu uluslararası turnuva demek değildir. "türkiye'yi temsil eden clan" filan. yapmayın, uğraşmayın böyle şeylerle. siz ülkenizi gerçek hayatta yaptığınız gelişimci, ilerici atılımlarla temsil edin, kıyrıtık bir mmorpg'de değil. illa da ben bu oyunda clan kurarak bir şeyleri temsil etmek istiyorum diyorsanız, "dandanakanlar" diye bi clan kurun, dandanakanları temsil edin.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Türkleri temsil etmek demeyelimde, kendine has yabancı dil bilmeyenlerinde rahatlıkla iletişim kuracağı bir clan istiyor arkadaş galiba.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kolay değil o işler bi kere 3. parti bi clanın olması o kadar zorki...Hem maddi hem manevi olarak.Hemde maddi yönünden en dandik (ki harbisi görüntüsü çok dandik) bir pelerin bile 20m..En az 50 türk lazım böle bi clan için ama oyundada herkes dağılmış yani kolay değil..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sanırım biraz yanlis anladin bazi seyleri okuyarak yanitla! sadece gorunuslerinden bahsediorum sende olayi baska yere cekiorsun bu yanlis etkiye tepki gosteriyorum arkadaslar kusura bakmayin. Okuduklarini dik baslilikla yanitlama!!! said: Buzkirpisi, 17 Kasım 2004 21:48 tarihinde demiş ki: Neden pelerin giyince Türkleri cokmu güzel temsil etmis olucaz. Hem bizim Türk oldugumuzu nereden bilecekler, her gittigimiz yerde biz Türküz Anadoluda yasarız aha bunlarda cordinatlarımızmı diycez. Hem ne olmus Reisi Cumhur bize gencler ko da ülkenizi en iyi sekilde temsil edinmi demis. Oyun bu oyun. Dikkat ederseniz sadece 2.3. sınıf ülkelerin oyuncuları isimlerinin sonlarına TR PL bilmemne koyuyor. Agır oldu heralde ama böyle yani. [signature][hline]
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bence biz turklerin toplandıgı bir clan kurula bilir bu gercekten cok hos olur diger turk klanlarıylada birlesilerek buyuruz cunku ko oynıyan turk saysı cok epey[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Peki ya huns,janissaries gibi isimler kullansanız?Oturupta Gawur Z.kenler Dernee gibi isimler kullanmanz gerekmezki :) Yane adamlar bisim türk olduumuzu anlarlar sanırım.[signature][hline]Synthetic
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hun tarihini ülke olarak sahiplenmiyoruz su anda.Yada en azından ben öyle biliyorum :)
Öne çıkan mesajlar