Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eu wow close beta [ bilgi..? ]

Nicholas-VanHorn

Öne çıkan mesajlar

UE closed beta başladı ben preorder yapmadığım için bugün oyuna giremedim(uff kötü oldu ya). Closed beta ne kadar sürecek herhangi bir bilgi bulamadım konu ile ilgili bilen birileri varmı?

(Bir arkadaş daha sormuştu başka bir konu başlığı altında ama karambole gitti yazısı, konuya açıklık getirmek lazım kötü alıştık oyuna)
Sosyal ağlarda paylaş

ikisine de, hatta retail çıkana kadar yapılacak bütün beta ve test aşamalarına katılabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.

ama benim de bir sorum var? pre-order yapacağımız yer farkediyor mu? ne bileyim, herhangi bir yerden yapacağımız pre-order için geçerli mi bu? değilse hangisinden yapabileceğimiz nerden anlarız?

ve pre-order yapıp cd'leri ve key'leri aldıktan sonra iptal ettirirsek ne olur? parayı önceden mi alıyorlar yoksa?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, pre-order yapanlara retail kutusunu yollamadan key dışında soundtrack cd'si de yolluyorlarmış. ondan bahsediyorum.

yani şöyle mi oluyor. yaptığımız pre-order değil de normal order gibi oluyor. ama ilk soundtrack ile key'i yolluyorlar, oyun çıkınca da kendisini yolluyorlar.

eğer böyle değilse, cd ve key'i aldıktan sonra pre-order'ı iptal ettirirsek ne olur?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

qui böyle bir şey yazmış bir aralar. official sitede de yazıyordu sanırım. sitede de okumuştum yani.

said:
Qui, 16 Kasım 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
Preorder yapanlar oyunun beta ve stess test vs. zımbırtılarına direk giriyor.

Yapmayanlar US beta süreci nasılsa öyle devam edecek.

Players who pre-order World of Warcraft at participating retailers will also receive a bonus Soundtrack “EP” at the time of pre-order as well as a personal “Authentication Key” providing guaranteed access in to the European Final Beta Test, once it goes live.

heh, ayrıntılı yazıyı ve siteyi de buldum. c/p

----------------

5th, November 2004 – Paris, France:
Blizzard Entertainment® today announced details of its pre-order campaign for World of Warcraft® in Europe. The campaign, devised by Blizzard and participating retail partners, is designed to ensure that players who order the game in advance are guaranteed a boxed copy of the final game on the day of launch. This initiative follows the huge demand for participation in the European Closed Beta Test, which received more than 330,000 applications from Europe alone, a number that far surpassed the estimated overall size of the European MMORPG market.

Beginning on November 26th 2004 , gamers will be able to pre-order World of Warcraft from retail outlets across Europe. In doing so, not only are they guaranteed the option to receive a copy of the final game on the day of launch, but they will also receive a pre-order box containing a special edition CD of selected soundtracks from the game and an authentication key for guaranteed access to the European Final Beta Test.

With indications pointing to strong demand, it is anticipated that access to the European Final Beta Test, as with access to the final game could be limited based on the capacity of the local European servers. Players are thus encouraged to pre-order World of Warcraft to guarantee their copy of the game.

World of Warcraft is the upcoming massively multiplayer online role-playing game set in the rich fiction of Blizzard’s Warcraft® universe. When it launches in Europe this winter, World of Warcraft will be fully localized in French, German, and English. It will be hosted on local servers, which are currently being tested in the European Closed Beta Test, and will be supported by pan-European network management.

Additionally, World of Warcraft is the first non-licensed MMORPG in Europe to have the support of a dedicated regional team. Blizzard Europe, a team composed of people from more than 10 European countries, is responsible for all aspects of game operation, including localized offline customer support, in-game support through game masters and community management. With this team, Blizzard affirms its commitment to deliver to the European game community an unparalleled massively multiplayer experience.

----------------

yanlız şey süper. pre-order yapınca, oyunun avrupada başlayacağı gün oyun elimize geçecekmiş. yani server açıldığında direk girebileceğiz hiç beklemeden. belki de daha serverlar açılmadan kutu elimize geçecek bu durumda. ya da hemen açıldıktan sonra. ben almanyada olduğum için sorun yok, umarım türkiye de dahildir.

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Kasım 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Kasım 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla preorder yapıtğımızda box oyun ile birlikte final beta için key gelicek. bu beta test son 2 hafta olursa oyunun çıkışından önce box ve keyin postalanması lazım.Ama oyunu çıkış tarihinden önce postaya veremiyorlar benim bildiğim kadarıyla bu durumda ilk önce keyleri postalıcaklar ki bu 2 defa posta ücretine patlar firmaya onlar için zarar olucaktır.

Nedir şimdi tam olay benim kafam karıştı açıkçası.Betada oynayacaksak en geç 1hafta önce elimize ulaşması lazım key.Ama oyunu erken postaya vermeleri de mümkün değil sanırım?Bu durumda netten dağıtırlar belki?

edit:
but they will also receive a pre-order box
dikkatli okumamışım bu durumda ya erken postaya verilecek ürünler yada 2 kere posta ile göndericekler.

[Bu mesaj Mosquito tarafından 19 Kasım 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th, işte ben de aynı şeyi merak ediyorum. Mosquito'nun dediği gibi 26'sında başlayacakmış bu olay, ama nerelerden yapabileceğiz? herhangi bir yerden mi? gerçi sitede açıklama yapılır herhalde. nasıl olsa acelemiz yok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Kasım 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 19 Kasım 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
yoo, pre-order yapanlara retail kutusunu yollamadan key dışında soundtrack cd'si de yolluyorlarmış. ondan bahsediyorum.

eğer böyle değilse, cd ve key'i aldıktan sonra pre-order'ı iptal ettirirsek ne olur?

İşte bu durumda iptal ettirmen biraz saçma olacak çünkü senden parayı pre-order u gönderdiklerinde alacaklar ve oyun çıktığında extra bişey ödemeden gerçek oyun cd sini sana yollayacaklar.Bu arada ufak bi not düşeyim:Ben bunu pre-order ettim ama ettiğim yerde wow betasının cd si olmayacakmış,bu durumda wow (EU) yu tekrar DL etmemiz gerekiyor betada oynamak için.Pre-order lar bu ayın 26 sından sonra postalanmaya başlayacak ve cd-key ler onun içinde olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav bu adamlar geri zekalımı da size preorder gereği olan soundtrack i gönderdikten sonra orderınızı iptal etme şansı versinler?[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...