Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Kartı Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam beyler bana kdv dahil 200 dolar civari olan bir ekran karti tavsiye etmenizi istiyorum
mumkunse + ve - lerini yazarsaniz sevinirim
oyle fazla aa kasmayacam
su an elimde geforce 3 ti 200 var
o yuzden su an en omeli sey benim icin hiz
Mesaj tarihi:
radeon 9600xt öneririm. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiç bir problemini görmedim. beklediğim performansı da fazlasıyla veriyor. ayrıca yanında bir de orjinal hl2 veriyor :) tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
MSI 9800por@xt 225$+kdv gigatek bilgisayar[ankara][signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
sen bi mail at adamlara direk cvp yolluyolar..pro@xt tam cillop[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
said:
Mad_Wolf, 17 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
ok nerden bulabilirim
birte taksit imkanlari nelerdir
var midir

çeşitli yerlerden çeşitli fiyatlarda bulabilirsin. ama 3-5 $ farkı göz önünde bulundurmak yerine güvenebileceğin, düzgün bir yerden almanı öneririm[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
Mesaj tarihi:
9600xt'ye para verilmez bu saatten sonra.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 17 Kasım 2004 21:28 tarihinde demiş ki:
MSI 9800por@xt 225$+kdv gigatek bilgisayar[ankara]

Ben İstanbul'dayım ama buradan aldım çünkü piyasanın en ucuzu. Sonradan VGA Silencer bilem kazandım yani iyidir gigatek iyidir :).
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Kasım 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kadıköy'de Gold Bilgisayarı tavsiye ederim.Yazıcıoğlu İş Hanında girişin sağı.

[Bu mesaj Maligor tarafından 19 Kasım 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...