narin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: fordcus, 19 Kasım 2004 16:48 tarihinde demiş ki: Tip, para, ve iq varsa beni ara.. İlk günde ortamlara akıtırım adamı sonra kendi ayaklarının üstünde durursun. cocukda bu kadar sey olsa nie bole thread acsin ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 fizibilitesi olması lazım yoksa imkanı yok. gerçi kadınlar tipe de bakmıyor bu devirde.. o zaman sadece bunları şart koşuyorum 1.zeka ... gezemem aptal biriyle en azından akıllı numarası yapsın.. 2.para.. bu en önemlisi önce diesel, lacoste gibi yerlere uğrıycaz sonra barlar içkiler finanse edebilmesi lazım yani adamın kızların içkilerini 3.boy.. Aslında talimatlarla bile halleder adam ama işte sensei lazım kimilerine.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Euehue :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 üniversitede öncelikle gece hayatı ve party isityorsan ew arkadaşlarını bu yönde seçmelisin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ayrıca paticik.com yanlış adres.. clubberların takıldığı bir yer vardı ya adı neydi şimdi hatırlayamadım.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Adam clubber ıstemıo aklı baska yerde :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yonca'ya gitsin :D:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Delanoresse, 19 Kasım 2004 16:27 tarihinde demiş ki: cilgin partiler duzenleyecem, cok yakinda.. Biz dela ve xaerle piyaSA ya akıyoruz her gece. Ama bu adamlar hophopçu olduğu için benim müzik zevkim biraz üstlerinde kalıyor, ben de metal konserlerine falan gidiyorum ehehe. Bu arada Türkiye'de ev partisi de olur şehir dışında (Dela'nın gelecek vaat eden partileri =) ) ama güzel barlarda da olur yani. Ha öyle gece kalmalı falan diosan ya üniversiten bizimki gibi karışık yurtsa bisürü içki sokacaksın üniye, odada müziği çok açmadan rahat alem yaparsın, ama bizi görevli bastı kıvırmak zor oluyo euhe.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 :D o zaman ben onu burayayönlendiriyorum tövbe etsin.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 e şimdi bu ucu var bende.. Nerde oturuyorum edmiştin :):)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp
adonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Tamamen bizim kültüre aykırı. Bizim kültür mangalı pöfür pöfür yakıp, rakıları açıp bi yerlere serilene kadar içmekten geçer.[signature][hline]There's someone who needs you.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 televizyon gerçekten insanı zehirliyor...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oysa dres cilgin atiyor aachenlarda milanlarda
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ahaha dres. zaten universitenin amaci partiden partiye kosmakmis. arada derslere falan ugruyomussun. amerikada da boyle yapiyolarmis, gecen bir filmde gormustum. lol.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 valla americen party gençliği gibi sesi sonuna kadar açıp delice dansedip kafandan aşağı whiskey boşaltıp gecenin ilerliyen saatlerini de tek gecelik şevhete bırakacaksan şehir içinde bir evde tek tepkim: Ahahahahahahahahahaha *!bi tarafıyla güler* ama...... boş bir ev bulup arkadaşlarını toplayıp içebilirsin(ama filmlerdeki gibi çlgınnnnn olmaz o başka), güzel geyik de olur hem, o sana bağlı.... ama ottu Xti uzak dur bunlardan ve lütfen biri kalkıp da "nesi var bunların" demesin....[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Ardeth, 19 Kasım 2004 18:34 tarihinde demiş ki: televizyon gerçekten insanı zehirliyor... Sonuna kadar katılıyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 üniversite yaşamını karşı cinsten,alkol müzik ve piyasadan ibaret goren zihniyetin aklını beynini bilincini .... (dewamını siz tahmin edin ben yazarsam forumdan atarlar şimdi)[signature][hline]kofte+piyaz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oooh hergece bir bardayım 24 ayardayım bu gece bardaaa gönlüm hovardaaa bundan sonra her gece bardaaaa[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: _Insomnia_, 19 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki: üniversite yaşamını karşı cinsten,alkol müzik ve piyasadan ibaret goren zihniyetin aklını beynini bilincini .... (dewamını siz tahmin edin ben yazarsam forumdan atarlar şimdi) Ben ayrıca üniversite hayatını özgürlük olarak gösterenin ...[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 özgürüz özgür olmasına da... mühendis olacaksan işin zor, itüde adamların imanları gevriyor çalışmaktan.. tabii ben iktisatçıyım o başka:) genel tatiller gibisi yok, o arada eve çıkmış bir arkadaşta toplanıp içlir, ünide en mantıklı alem budur daha ne:) bizim memlekette sex and drugs and rock&roll ortamı bulamazsın(koç veya yeditepeye gidince durum değişiyo tabii)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Borbag, 19 Kasım 2004 21:59 tarihinde demiş ki: itüde adamların imanları gevriyor çalışmaktan.. TEkNİghhHH rESİMM! o_O[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Muhendislik zor tabii oyle parti yapıcam diyosan her gece fln yapamazsın ama baska seylerden fedakarlık yaparsan arada bi olabilir. Ha cok iyi bisi deil ama hayatın ders-parti ikilemine girer hos olmaz. Fırsatın varsa arada bi arkadaslarınla toplanıp birinin evine ya da bi yere gidip icip muhabbet etmekten fazlası cok da gerekli deil bence iyi de deil ayrıca. Ha arada bi uzun tatillerde bozabilirsin o ayrı tabii :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben haftada sadece 5 gün kafamı yatağa koyup, onlarda da max 6 saat uyumak istemiyorum ya. Allahın latinolarının göçlerinin beni bağlamasını istemiyorum. Eski Türk romanı diye dayadıklarını, yarısını anlayamadığım Arapça kitapları da okumak istemiyorum. Hantırriiiing, Gedıriiing, Sıkavırinciiiing duya duya uyumak istemiyorum SPS anfilerinde... Ama okulumu seviyorum hala nasıl iştir anlamadım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Okuduğun okula göre değişir parti anlayışın[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Öne çıkan mesajlar