Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Neden olduğunu çözemediğim bir problemle ilgili fikirlerinizi rica edeceğim. İşlemcim i7-960, anakartım gigabyte ex-58 ud3r, ekran kartım sapphire HD4870. Ekran kartının yazılım güncellemesinden sonra bilgisayarı açtığımda masaüstüne gelince "ktbsync.exe çalışmayı durdurdu" mesajı veriyordu ve AMD Catalyst Control Centerda yazılımım güncel olmasına rağmen sürekli otomatik güncelleştirme mesajı veriyordu (versiyonu eski görüyordu yani) Sonrasında tamamen rasgele zamanlarda ekranda pikseller saçma, farklı renkler almaya başlayıp makine kendini resetlemeye veya kitlenmeye başladı. Saatlerce oyun oynayıp sorun yaşamadığım da oluyordu, makine açıldıktan 3 dakika sonra olduğu da. İlk bahsettiğim hata olayını düzelttim ancak şu an makine hiç açılmıyor. Windows yüklenme ekranına gelince kendini resetliyor, sorun yazılımsal mı donanımsal mı onu bile bilemedim açıkçası. Başlarda dediğim gibi nadiren olduğu için pek önemsemiyordum, fotoğraf ss falan almamıştım, şu an baya abartı durumda sorun. Açılış sırasında aldığım fotoları ekliyorum; buradan sonra makine resetleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ekran kartıdır heralde. başka pc de dene bir. yazılımdan mı kaynaklı anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ses kartı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 arkadaslar dagilin sorun kedide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 anakartın onboard ekran kartı olsa hemen deneyeceğim ama yok işte :( ekran kartını çıkarıp bi arkadaşa gitmek farz oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 başka hdd yok mu, bi windows kur oradan boot et. ekran kartı olabilir psu fail ediyo, voltajları mala bağlamış olabilir. önce temiz windows kurmayı, windows cd'sine usb'sine boot etmeyi dene, kurma ekranına geliyorsa software olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yok :( 1tb tek hdd var. yedek donanım hiç bir şey yok evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kendi başına halledemezsin malesef, tanıdık bilgisayarcıya gitmeli arkadaşa gitmeli partition falan açıp oraya kurabilirsin de kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ankara'da tanıdık bilgisayarcısı olan var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 vay anasını diyorum. konuşmak için biraz erken belki ama sorunu çözdüm sanırım, 10 dakikadır falan desktoptayım, bi sorun yok. çaresizlikten kasayı açtım, ekran kartını söküp biraz saç kurutma makinası tuttum. bu kadar. aşırı tozlu değildi, ama sanırım kirdenmiş. kart şu; http://thgtr.com/wp-content/uploads/eski/graphic/20090624/images/sapphire_hd4870_2g_vaporx_4b.jpg ahanda bu resimdeki siyah sıra sıra yerlerin etrafı biraz kir tutmuştu. bu arada oralar ne cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar