Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

c++11 sizce nasil

Fly

Öne çıkan mesajlar

C# çok acaip bi şey olmuş ya, linq, dynamic veri tipi, anonim fonksiyon falan, Windows için bi uygulama geliştirdiğin sürece C#'ın yerine C++11 kullanmanın bi getirisi olmicak bence. Tamam C++'ta da var artık lambda falan ama bilemedim.

Gerçi doğru biraz denemek lazım aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla bodoslama girmisim simdi okuyunca evet soruyu acayim,

is aramiyorum su anda, kendi projelerimden bir sey cikmasini bekliyorum o yuzden is imkani cok sorun degil

haskell kullaniyorum son zamanlarda, ama bazi limitleri var guzelliklerinin yaninda

o yuzden "genelde sunu kullaniyorum" diyecegim, goreceli olarak yuksek performansli, daha alisildik turden ikinci bir dil ariyorum, compiled/vm falan cok onemli degil

(scala var mesela tam fp oop hibridi gibi de, daha low level bir seyler ariyorum)

unity icin c# kullanacagim siradaki isim icin, ancak mono her ne kadar gelisiyor olsa da osxte calismak kabus gibi

o yuzden c++'a geri doneyim dedim ama su saatten sonra cekebilir miyim bilemedim
c++11 karsilastirdigim dillerin kolayligina sahip mi artik, asil sormak istedigim o

kendi gorduklerim icinde iteratorlara yirmi paragraf ahmet> :: iterator i = blabla diye suna ozellesti bu diye belirtmen yerine auto diyip gecebilmek gibi seyler, currying vs var

ama su su ozellikler geldi diye atlamak istemiyorum sonuclari husran olabildigi icin, pratikte iki dilde de pratiklik, kod hamalligi vs bakimindan karsilastirma yapabilecek biri varsa onun fikirlerini almak isterim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...