Yemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Aranıza yeni katılmaktayım,bol bol yardım etmeye merak ettiklerimi sormaya çalışacağım.Futbolcuyum,Liseliyim World of Warcraft oyuncusuyum,dota2,lol oynuyorum vb vb vb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 liseli. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hem dota2, hem lol olmaz, birinden birini secmen lazim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hayır "eteğimi belime katlamayı, seks yapmayı, bi bira içip sarhoş olmayı seviyorum" diyen liseli de gelmiyor ki. anca wow oynarım,soru sorun yanıtlarım falan.. bu ne ya BU NE LAN! yıkıl lan liseli! yıkıl o saçın başın hali de yamuk yumuktur zaten şimdi! sivilceli ergen! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yeni gelenlere artık balon vermiyorlar mi? Adam balonsuz? edit. ha yeni üye olmamiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi ben bardan kari kaldiriyorum gothic kiza asigim gothic rock/metal dinliyorum bardan cikmiyorum muzik grubum var elektro bateri caliyorum ama ginede liseliyim ve bunun damgasinida yiyorum senin isin zor yani soru cevaplarim falan diyip gelmek anca laneindeki kim kimi counterlar cevaplarsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bi sen eksiktin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Fin said: bi sen eksiktin. http://m.youtube.com/watch?v=BuvTZhwBlxk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 dasaaa said: hayır "eteğimi belime katlamayı, seks yapmayı, bi bira içip sarhoş olmayı seviyorum" diyen liseli de gelmiyor ki. anca wow oynarım,soru sorun yanıtlarım falan.. bu ne ya BU NE LAN! yıkıl lan liseli! yıkıl o saçın başın hali de yamuk yumuktur zaten şimdi! sivilceli ergen! Hahahahha dasaaa ya <3 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 diz cok itaat et ama once bi diz cok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aquila said: hem dota2, hem lol olmaz, birinden birini secmen lazim. Türkiye sunucusunda oynadığım için feeder,troll den cok bıktığım için arkadaş çevremle dota 2 oynuyorum hee lol'u bi ayrı severim ap,ad olayı beni benden alıyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dylanN said: dasaaa said: hayır "eteğimi belime katlamayı, seks yapmayı, bi bira içip sarhoş olmayı seviyorum" diyen liseli de gelmiyor ki. anca wow oynarım,soru sorun yanıtlarım falan.. bu ne ya BU NE LAN! yıkıl lan liseli! yıkıl o saçın başın hali de yamuk yumuktur zaten şimdi! sivilceli ergen! Hahahahha dasaaa ya <3 Saç tıraşında tercihim 3 numara Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.