Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 clientim ile player 1234 accountu ile veya herhangi bir account ile girmeye çalıştığımda shard ismine tıkladıktan sonra connecting ekranında takılıyor ve sonra disconnected from server diyip orda kalıyor? ama bu olay aradhell acc. isimli accountumda olmuyor?[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 client açma ekranına gelmiyor[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... client demişim char pardon [Bu mesaj Aradhell tarafından 19 Kasım 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Patchlerı fln tam olarak ındırdın mı sonra olmazsa sıl bı daha yukle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 clienti ben yaptım[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... yani verdata yeniden yaptım vs [Bu mesaj Aradhell tarafından 19 Kasım 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] birde şifreyi yanlış yazıncada yanlış şifre hatası vermiyor allah allah [Bu mesaj Aradhell tarafından 19 Kasım 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Pek bı fıkrım yok daha dogrusu tam anlayamadım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende anlamadım ilginçtir poff[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya allah rızası için birisi bişey soylesin scriptten mi acc scriptinden clientten mi?[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 eğer shard ismine tıkladıktan sonra connecting'te takılıyorsa ya o account yoktur ya şifre yanlıştır ya server doludur (clientmax ayarlanmamış olabilir) yada server admin modda olabilir ve sen zorm.dll vs kurduysan connecting'de takılır bu durumlarda :)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 zorm kurdum evet bu durumlardan biri olabilir sağol[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar