KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konunda da belirttigim gibi Msnde yazı yazarken bazen ingilizce klavyeye donuşuyor deli oluyorum.. Nedeni nedir? ve Eskiden bole bişey olmuyordu baq şimdi duşundum servis paketi 2 yi yukledikten sonra yaşadıgım bi sorum msn verisonu ise 6,2 ingilizce.. Sorun'un çozumunu bilen warsa yazsın:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ.
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eskiden icq kullanırken olurdu bu sorunum. Klavye ayarlarından EN klavye seçeneğini kaldırırdım. Bu sayede hem daha temiz hem de daha tr bir bilgisayarım oldu.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bölgesel ve dil ayarlarından bütün dilleri kaldır restart at sonra yeniden kur bide böle dene bendede olmuştu birara böle yaptım düzeldi
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 normalda atiorum en kalvye alt+shift basarsan turkce olur turkce icinde ayni yani hangisinden rahatsiz oluosan bir kere alt+shift cek duzelir
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oke olabilir ... saol[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ.
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yaw sorun bende imiş ... Bende hep doya yollayacagım zaman yapıodum cok ctrl+v basınca arada bi elim shifte kaçıomuş:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ.
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya bi kısayolu aktifleştiriyoruz yazarken onadan oluyo en iyi çözüm klavyeden ingilizceyi kaldrmak :D
Öne çıkan mesajlar