KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konunda da belirttigim gibi Msnde yazı yazarken bazen ingilizce klavyeye donuşuyor deli oluyorum.. Nedeni nedir? ve Eskiden bole bişey olmuyordu baq şimdi duşundum servis paketi 2 yi yukledikten sonra yaşadıgım bi sorum msn verisonu ise 6,2 ingilizce.. Sorun'un çozumunu bilen warsa yazsın:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eskiden icq kullanırken olurdu bu sorunum. Klavye ayarlarından EN klavye seçeneğini kaldırırdım. Bu sayede hem daha temiz hem de daha tr bir bilgisayarım oldu.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki: bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bölgesel ve dil ayarlarından bütün dilleri kaldır restart at sonra yeniden kur bide böle dene bendede olmuştu birara böle yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 normalda atiorum en kalvye alt+shift basarsan turkce olur turkce icinde ayni yani hangisinden rahatsiz oluosan bir kere alt+shift cek duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oke olabilir ... saol[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yaw sorun bende imiş ... Bende hep doya yollayacagım zaman yapıodum cok ctrl+v basınca arada bi elim shifte kaçıomuş:)[signature][hline] [b]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya bi kısayolu aktifleştiriyoruz yazarken onadan oluyo en iyi çözüm klavyeden ingilizceyi kaldrmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar