Lineage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 55i Nebula Ocak Scriptlerindeki Evleri playerlarin kurabilmesini icin yapilmasi gerekilen duzenleme nedir Bilgisi olan war mi?(Sadece Gm'ler kurabiliyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 maps.scp den 080 olan birtakım yerlerin flags'ını 000 yapman gerekli buralar nerelerdir dersen. şehir dışında kalan northern terretory vb. gibi yerlerdir.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lineage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ilgine Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 flags_no_building yazanları sileceksin.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 oh be :D bende bunu arıyordum[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 insan bi sorar dimi ama :) birinin topic açmasını beklersen euaheuh[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar