Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Şöyle bir şey buldum Açıköğretim Kredili Sistem Not Hesaplama HARF _____ KATSAYI ____ NOT ________ DURUM AA _______ 4.00 _______ 84 - 100 ____ Başarılı AB _______ 3.70 _______ 77 - 83 _____ Başarılı BA _______ 3.30 _______ 71 - 76 _____ Başarılı BB _______ 3.00 _______ 66 - 70 _____ Başarılı BC _______ 2.70 _______ 61 - 65 _____ Başarılı CB _______ 2.30 _______ 56 - 60 _____ Başarılı CC _______ 2.00 _______ 50 - 55 _____ Başarılı CD _______ 1.70 _______ 46 - 49 _____ ? DC _______ 1.30 _______ 40 - 45 _____ ? DD _______ 1.00 _______ 33 - 39 _____ ? FF ________0.00 ________ 0 - 32 _____ Başarısız Açıklama: ? işaretli olan durumda; ORTALAMANIZ 2.00'den fazla ise BAŞARILI'sınız... ORTALAMANIZ 2.00'den düşük ise BAŞARISIZ'sınız... O aralıktaki derslerinizin durumu ORTALAMANIZA bağlıdır... Benim bir tane DC dersim var. Not ortalamamı göremiyorum. Bari 2. dönem bakayım biraz sallayarak geçtim bu dönem hep bari son dönem çalışayım da mezun olayım. 2 nin üzeridir ama heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Not ortalamanı hesaplayabilirsin çok kolay şekilde. Su ustteki tabloya göre,derslerden aldığın harflerin karşılığına gelen katsayıyı bul ve o dersin kredisi ile çarp.Her ders için bunu yap.Çıkan toplam sayıyı, toplam kredine böl.Ahanda sana dönem ortalaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Tamam hesapladım 2.5 geliyor dönem ortalaması. Fakat DC dersimi geçip geçmediğim dönem ortalamasına mı bağlı yoksa genel ortalamayamı? Ben 2 yıllıkta okurken dönem ganosu değil direk genel gano ya göre oluyordu o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ya dönemlik yada o seneki ortalamaya bakılıyor olması lazım aöf de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Dark_Soul said: Su ustteki tabloya göre,derslerden aldığın harflerin karşılığına gelen katsayıyı bul ve o dersin kredisi ile çarp.Her ders için bunu yap.Çıkan toplam sayıyı, toplam kredine böl.Ahanda sana dönem ortalaman :D buna göre ortalamam 2,3 çıkıyo. o zaman DC aldığım dersten geçmil oluyorum sanırım. eğer geçtiysem dürümler benden :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Dark_Soul said: Ya dönemlik yada o seneki ortalamaya bakılıyor olması lazım aöf de. Saol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 umarım senelik ortalamadır ya :) 2 tane şartlı ders var ehehe 1.95te kalmışım birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 DD ve ya CD olan dersi tekrar aldığımızda. Yüksek olan notumuz mu esas alınıyor yoksa son aldığımız not mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 son notun. yani dc aldın sonra dd aldın dd sayılır aöf müs aof ü bilmiyrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bir dersten 61 le aa almışım sadgasdg diğerleride ff zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mezun olabilmek için genel not ortalamasıymış Geçmiş dönem bilgilerini açıklamışlar Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum 2012 GÜZ DÖNEMİ 2,51 2,02 Başarılı gibi bişi benim. Bu dönem çalışayım da bitireyim bari okul çıksın aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ulan ne boktan iş oldu bu son dönemimde geldi heç faydalanamadım. Geçen dönem gelse büt'e girmeyecektim salak gibi davranış bilimleri ezberlemek zorunda kaldım + hukuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar