alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nereye denersem deniyeyyim ev kurmanıza izin yok diyo tabi ingilizce bu nedir? gm charla kuruyor ama??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Region.scp den kurmak istediğin bölgenin flagslarını 000 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alper_alper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 haritadaki hiçbir yere kurmuyor ama birde region ları deiştirdim nebulanınkini koydum yine olmadı [Bu mesaj alper_alper tarafından 19 Kasım 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 map.scp deki flagları değişeceksin. dün bu topicin aynısı açıldı. körü körüne topic açıyorsunuz[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 map.scp 'yi açacaksın flag_no_building yazılarını sileceksin.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar