Fhg Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://c1303.hizliresim.com/17/4/kr5t4.jpg arkadaki memati sanırım, kız mafya üyesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 @dworgian kanka çok iyi anlatmışın durumu,1 numarayla işim olmaz 2 numara biraz daha bana yakın forumda sen diyosun ya çoğu tip verse almam diyen tipler gibi falan diye,ama dikkat et idonun sevgilisine o tarz yorumlar gelirken 2.attığım kızın yapısından dolayı kimse tek böyle bir tarz yorum yapmadı,bu forumdaki insanların,kişilerin karakterleriyle alakalı birşey herkes kime ne laf diyceğini biliyo çünkü,kulağına gitmesi olayına gelince bu durum imkansız kız'da facebook dahil fazla öyle çevresi olan bi tip değil.Neyse ama yazında haklı olduğun kısımlar var,ama insan yorum almak falan istiyo ya ondan sordum yine de tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 oha süper hatun. konuyuda okumadım hadi kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Raistllin said: yok hacı değil ama inanılmaz benziyor. çok sakat bu sarılar acaip bağlıyorlar kendilerine söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 memeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 makyaj güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar