Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık bas gitar


evilmaddox

Öne çıkan mesajlar

1991 Japon Ibanez SR-886BK

- Gotoh köprü ve burgular
- IBZ LO-J6 soapbar stock manyetikler
- Basswood gövde
- 5 parça maple sap
- 24 perde rosewood klavye

Sap ölçüleri:

- Genişlik: 1. perde eşiğinde 54mm., 24. perdede 83mm.
- Sap kalınlığı: 1. perdede 20 mm., 12. perdede 22mm.


Teknik özellikleri yukarıda yazılı bulunan bas gitar satılıktır dostlar. Kendisi benim eski bas hocamın gitarı, ki ben de gayet kefil olurum sahnede falan kullanmışlığım vardır bu gitarı. Fiyat 1300 dolar, ufak bir pazarlık payı da vardır.

Kozmetik ufak tefek şeyler dışında hiç problemi yok, klavyesi klasik bir Ibanez, son derece rahattır, üzerindeki bütün hardware fabrika çıkışı, değişen bir parça yoktur. Bilen arkadaşlar daha iyi anlar, 90lı yıllar Ibanezleri orgazmik ağaç kalitelerine yaklaşabiliyor, ki bu alet Fujigen çıkışlıdır, orijinal Ibanez fabrikasından yani.

Ton olarak özellikle rock ve pop tarzlarına uygun olmakla beraber (hafif bir mid karakter var kendisinde) metale kadar gideri mevcut.

Aşağıda kendisinin sahibinden.com ilanı bulunuyor, fotolar da mevcut. Gitarı denemek isteyen arkadaşlar Kadıköy Shaft Bar'a gidip alt kattaki stüdyoda Erdem Dağlı'ya ulaşarak deneyebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-acil-satilik-6-telli-bass-gitar-1991-japon-ibanez-sr-886bk-113047984/detay/

Telefon: 0535 364 4838 Erdem DAĞLI
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...