SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 incisözlük bile taksim iş bankası önünde 100 sap topladı, toplanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ne eküriliğinden bahsediyorsun saçmalamanın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi kere de meseleyi kişilere saldırmaya getirme be kardeşim amma çirkinmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 he, ben yazınca saçmalamanın lüzumu yok, sen yazınca zeka fışkırması olayı. incisözlük? :) ulusal kanal? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 çirkin sensin, üste çıkmaya da bak?! ulan adam 5 seneyi aşkın zamandır içeriye atılkdı, yetmedi işinde gücünde siyasetle alakasız oğlunu tuttular içeriye tıktılar. şimdi gelmiş buraya yanarlı dönerli perinçek-apo resimleri koyan adamla beraber türkiye'nin tek haber gibi haber veren, tek adam gibi kanalına bok atıyorsun?! ben mi kişiselleştiriyorum, sen mi kişiselleştiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sen ulusal kanal mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 viktor son zamanda anlamsız friendly fire açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 birine ekürilik ediyorsun demek hele ki aslı esası yokken, o kişiye hakarettir. viktorla ne fikir olarak ne dünya görüşü olarak bi benzerliğimiz var ne de görüşür ederiz. saçmalamayı bırak adam gibi görüşlerini yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 saçmalamayı sen bırakırsan ben de o an bırakırım. ne viktor,ne de sen zerre kadar umrumda deilsiniz. göz göre göre yalan yanlış konuşulmasına dayanamıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 o zaman yazılanı çürüt. sen şöylesinle başlama lafa. ban yiye yiye şu işi kişiselleştirmemeyi öğrenemeyen bi tek sen varsın bu forumda. yeter artık öğren de rahatlasın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bırak bu ucuz numaraları sufi. sana ne benim ne yiyip yemediğimden. sen önce haklı ile haksızı öğren. ne bilirsin ulusal kanal ile ilgili de nesine dahil oluyorsun bu tartışmanın? kendin pişir kendin ye kanalıymış? bir tane yalan haberini söyle bakalım ulusal kanalın ben de o zaman kabul edeyim vay lan haklısın diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Beyler ülkemize drogba geldi sınayder geldi, siz hala perinçek ceza alırsa ülkenin parası gider mi onu tartışıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 al işte yine aynı: benim ne bilip bilmediğimi nereden biliyorsun? ayrıca nerede demişim ulusal yalan söylüyor diye? kendin pişir kendin ye demek o mu demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 seni yanlış anladıysam özür dilerim, kendin pişir kendin ye denildiği zaman insan ister istemez kendi söylediğine kendin inan anlamı çıkartıyor. sen eğer böyle bir şey kastetmediysen yanlış anlamışım demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 pekala. beyan esastır. madem ki yanlış anladım diyorsun, önemli değil denir. önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Friendly fire degil yaptigim, manasiz her dusunceyi elestiri hakkim var, hukumeti yoneten zihniyetten tiksiniyor olmam demek her mualifim diyenin pesinden tuzlukla kosmami gerektirmiyor ki daha onceki yazilarimdada yazdim sebebini, din haric otoriterlik, fasizan tavir ve kendi disindakileri hor gorup yok sayma bu toplumun parcasi Hak ve ozgurluklere saygisi olmayan her hariket benim icin ayni, ha dincisi gelmis ha komunsiti farketmiyor, bugun akp gidip isci partisi iktidar olsa yapicaklari ilk is akplileri daha sonrada kendilerine muhalif olanlari eften puften sepeblerle iceri tikmak olucak, birbirinin yasam hakkina saygi duymayan kitleler yaratildi zaten bu ulkede, zalime karsi potansiyel zalimi savunmak ahmakliktan ote bisey degil benim icin Hukumete alternatif arayisinda olan hariketlerede ayrica buyuk zevkle saldiriyorum, ulkenin yarisini birlestirmeyi basarmis bi partiye karsi muhalefet yapiyoruz diyorlar, muhalefeti icten boluyorlar o kurtcu, su bilmemneci vs vs diye, sonra perinceke niye maşa diyorsun denıyor Once bi kendi aranizda fikir ve lider birligine ulasin akpliler gibi, sonra iktidara oynarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sizler en kotusunu hakediyorsunuz(:P) Yiyin birbirinizi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ikinizde koca koca adamlarsınız tepişmeyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Viktor o kadar haklı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 okumadim ama zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ben izlemeye başladım isteyen varsa 02:28:00 den başlayabilir. http://tvarsivi.com/?y=25&z=2013-01-29%2002:00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eyvallah sonofa, güzel bir paylaşım yapmışsın,sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Viktor said: Hak ve ozgurluklere saygisi olmayan her hariket benim icin ayni, ha dincisi gelmis ha komunsiti farketmiyor, bugun akp gidip isci partisi iktidar olsa yapicaklari ilk is akplileri daha sonrada kendilerine muhalif olanlari eften puften sepeblerle iceri tikmak olucak, birbirinin yasam hakkina saygi duymayan kitleler yaratildi zaten bu ulkede, zalime karsi potansiyel zalimi savunmak ahmakliktan ote bisey degil benim icin Yanılıyorsun. Evet hepsi yargılanacak, ama yasalara göre, düzgün bir şekilde. Ve de canlı yayımlanacak televizyondan. Tüm millet şahit olsun suçlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 he ya, bu da var he. sen olmamış bir şey için nasıl "bunlar iktidara gelince kesin aynısını yapacaklar" diyebiliyorsun? Elbette ki vicdan denen şey sende de var ve elbette ki ip'in ve ip'lilerin uğradığı haksızlığın sen de farkındasın. Ama bu iktidara geldiklerinde kendilerine yapılanı aynen karşı tarafa yapacaklar anlamına nasıl gelebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Viktor said: Friendly fire degil yaptigim, manasiz her dusunceyi elestiri hakkim var, hukumeti yoneten zihniyetten tiksiniyor olmam demek her mualifim diyenin pesinden tuzlukla kosmami gerektirmiyor ki daha onceki yazilarimdada yazdim sebebini, din haric otoriterlik, fasizan tavir ve kendi disindakileri hor gorup yok sayma bu toplumun parcasi Hak ve ozgurluklere saygisi olmayan her hariket benim icin ayni, ha dincisi gelmis ha komunsiti farketmiyor, bugun akp gidip isci partisi iktidar olsa yapicaklari ilk is akplileri daha sonrada kendilerine muhalif olanlari eften puften sepeblerle iceri tikmak olucak, birbirinin yasam hakkina saygi duymayan kitleler yaratildi zaten bu ulkede, zalime karsi potansiyel zalimi savunmak ahmakliktan ote bisey degil benim icin Hukumete alternatif arayisinda olan hariketlerede ayrica buyuk zevkle saldiriyorum, ulkenin yarisini birlestirmeyi basarmis bi partiye karsi muhalefet yapiyoruz diyorlar, muhalefeti icten boluyorlar o kurtcu, su bilmemneci vs vs diye, sonra perinceke niye maşa diyorsun denıyor Once bi kendi aranizda fikir ve lider birligine ulasin akpliler gibi, sonra iktidara oynarsiniz şu söylediklerin akplilerin icraatlerini tamamen yargılanamaz kılıyor farkında mısın. 10 senedir kanunların anası bellene bellene bir hal oldu. Yapılan sonsuz yolsuzluk hukuksuzluk bu adamlar es kaza yönetimi kaybedip başkaları gelince yargılanamayacak mı "ay şimdi biz bunları yargılarsak intikam almış gibi olur o zaman salalım" mı dencek? tanımasam ılımlı rasim ozan kütahyalı yazısı derim şu yazıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar