Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Aquila süper yerden yakalamışsın ,bu zekayla 5 seneye adnanın kediciklerinden olursun maşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sdfsadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Dark_Soul said: Cipetpet said: Devamını okuyun ve dinen haram demiş zaten ki islam fıkhında da demokrasi haramdır.çünkü kuran nisa 44 olması lazım ayet şöyle:Allahın indirdiğiyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir der.ha krallık helalmi? O da değil şeyhin fetvası dinen sakıncalı,çünkü Allah kutan da kadın ayrı cennete erkek ayrı cennete girecek demez .üstünlük takvadadır der.kadın erkek Allah önünde eşittir. Bu da, foruma 6 ayda bir uye olup banlanan takunyacigillerden herhalde.En son gecen ramazan sizin kafadan birisi vardi forumda, gunde 30-40 mesaj ortalamasi olan, ne oldu ona. Yok ya. Kendisi -30 derecede terorist magarasi basan bir kahraman. Adamin ustune gitme o yuzden bence, askerde kotu seyler yasamis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ne kadar kindar adamlarsınız lan .askerliğini ,rütbeli kıçı yalamakla geçirenler ne demek olduğunu anlayamaz -30 da komutanım dediğin adamın sana nasıl şefkat gösterdiğini zorunlulukdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Dark_Soul said: Cipetpet said: Devamını okuyun ve dinen haram demiş zaten ki islam fıkhında da demokrasi haramdır.çünkü kuran nisa 44 olması lazım ayet şöyle:Allahın indirdiğiyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir der.ha krallık helalmi? O da değil şeyhin fetvası dinen sakıncalı,çünkü Allah kutan da kadın ayrı cennete erkek ayrı cennete girecek demez .üstünlük takvadadır der.kadın erkek Allah önünde eşittir. Bu da, foruma 6 ayda bir uye olup banlanan takunyacigillerden herhalde.En son gecen ramazan sizin kafadan birisi vardi forumda, gunde 30-40 mesaj ortalamasi olan, ne oldu ona. sadece bu mesaja göre yazdıysan yaptığın direk din-müslüman düşmanlığı. dallamalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ki cipetpetin diger konulardaki saglam geyigini bilmeden din uzerinden adami yargilamak da cogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi gerçeği söylüyoruz.zoruna gidiyor bazılarının ,istanbuldayım 1 hafta nete tel den giriyorum.eğer gidersem eve inşallah,kaynaklarıyla söylediğimi ispat yoluna gidebilirim de,burada 2+2 ye 31 diyen var arkadaş.saygımızı da bozmuyoruz ,ama terbiye sınırı da bir yere kadar :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 GodBlessStoya said: aklını ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 demokrasi haramdır diyen, bunu da ayetle destekleyip normal bir şeymiş gibi gösteren adamlara hepsi birbirinin aynısı dedik diye dallama mı olduk şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 aptallar oy veremese güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Claiborne said: demokrasi haramdır diyen, bunu da ayetle destekleyip normal bir şeymiş gibi gösteren adamlara hepsi birbirinin aynısı dedik diye dallama mı olduk şimdi Arkadaşım ben dinin kurallarını kapsayan ilkeler bütünün de,demokrasi kabul edilmiyor diyorum .hakaretvari konuşacağına kanıtla o zaman,arkadaş komplike cümle kurduruyorsunuz bana akşam akşam :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dinle ve dini söylem yapanla dalga geçmek sıkmadı mı artık? gerçekten entelektüel ve/veya cool olmak istiyosanız bu tür şeylere bir kaç saniye bile olsa hiç vakit harcamamayı deneyin. zira ben öyle yapıyorum yani hepinizden daha entelim. şimdi dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 her dini konuda ayetle cevap verip, akla-mantığa uymayan şeyleri ayetle destekleyerek meşru göstermeye çalışan kişiler var ve bunlar farklı nicklerle, farklı zamanlarda karşımıza çıkıyor. sürekli bi tekrar halinde bu. banlenen, sıkılan gidiyor yerine yenisi geliyor sürekli. bu yüzden kalıp gibiler dedim. tek cümleden kişilik testi çıkarmışsınız bir de. yok cool görünmeye çalışmalar falan. sakin olun abi kimseye hakaret ettiğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Snake said: dinle ve dini söylem yapanla dalga geçmek sıkmadı mı artık? gerçekten entelektüel ve/veya cool olmak istiyosanız bu tür şeylere bir kaç saniye bile olsa hiç vakit harcamamayı deneyin. zira ben öyle yapıyorum yani hepinizden daha entelim. şimdi dağılabilirsiniz. hayır ben senden daha entelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Snake said: dinle ve dini söylem yapanla dalga geçmek sıkmadı mı artık? gerçekten entelektüel ve/veya cool olmak istiyosanız bu tür şeylere bir kaç saniye bile olsa hiç vakit harcamamayı deneyin. zira ben öyle yapıyorum yani hepinizden daha entelim. şimdi dağılabilirsiniz. Dalga geçilenler cok normal insanlar sanki. Başı açık her kadın o..u diyeni,atatürkün 7 ceddine soveni vs hep bunlardan çıktığına göre demekki var bir arıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 GodBlessStoya said: hayır ben senden daha entelim. yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Claiborne said: demokrasi haramdır diyen, bunu da ayetle destekleyip normal bir şeymiş gibi gösteren adamlara hepsi birbirinin aynısı dedik diye dallama mı olduk şimdi lafım sana değildi ama dallama dediğim kişinin söylediğinde bir hata göremiyorsan üzerine alınabilirsin. çipetpet de foruma önceden gelen dincilerden bayağı farklı. tek cümlesinden kişilik testi çıkartıp takunyacı ilan etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 :) var çipetpetin böyle mesajları. tek bir mesajdan yola çıkmadım yani. takunyacı ilan ettiğim de yok. sadece birbirini tekrar eden adamlar var böyle. sıkıyorlar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Dark_Soul said: Snake said: dinle ve dini söylem yapanla dalga geçmek sıkmadı mı artık? gerçekten entelektüel ve/veya cool olmak istiyosanız bu tür şeylere bir kaç saniye bile olsa hiç vakit harcamamayı deneyin. zira ben öyle yapıyorum yani hepinizden daha entelim. şimdi dağılabilirsiniz. Dalga geçilenler cok normal insanlar sanki. Başı açık her kadın o..u diyeni,atatürkün 7 ceddine soveni vs hep bunlardan çıktığına göre demekki var bir arıza. kötü sözden başkası çıkmıyor ağzından. belli bir gruba olan öfkeni o grupla aynı kitaba inanan bir insana doğrultman adil değil. ırkçılıkla eşdeğer bir şey. başı açık kadına o..u derse biri o zaman hakaret et o kişiye. bu hakareti eden kişiyle bağlantısı olan kişilere nefret besleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 GodBlessStoya said: arap rus türk isveç brezilya bunlara racism-free abi kafamda. isvec ne alaka? bide ne dinmis arkadas, ayetleri nereye ceksen oraya gidiyo. herkes istedigi kilifa uyduruyo, sonra biz muslumaniz yek yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 İsveçliler üstün ırk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 retarded as fuck alayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 suudileri bırakıp türkiyeye bakalım üniversitede türbana özgürlük, her üniversiteye bir cami, cuma saatlerine ders konmaz, cuma günlerine sınav konmaz derken şeriat üniversitesi kurmaya kadar geldi iş. yeni yök yasası geçerse şu aşağıdaki makalede müthiş projelerinden bahsedilen şeriat üniversitesi türkiyede kampüs açacak, özel üniversitelere teşvik kapsamında bizim vergimizle kuruluşuna teşvik verilecek, devlet arazisi bedelsiz olarak kampüs kurulumu için üniversiteye tahsis edilecek el ele gezen çiftlerin, küpe takan saç uzatan erkeklerin, kot giyen kızların saldırıya uğrayacağı günler yakındır, yaşasın özgürlük yaşasın ileri demokrasi http://www.timeturk.com/tr/2012/08/31/ezher-turkiye-ye-geliyor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 GodBlessStoya said: retarded as fuck alayı online oyunlari baz alarak diyosan bence baya yanlis, saydigin diger ulkelerdekilere nazaran yine isvecliler iidir ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hepsinden daha beterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar