Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akademik mevzu : telafi sınavı sorunsalı


pnoise

Öne çıkan mesajlar

SpiderS_DangeR said:

telafi dediğin büt sanırım. Normalde bizim okulda kalmadığın sürece büte giremiyosun not yükseltmek için falan, belki ortalaman 1.80 altındaysa falan suspension olma diye böyle bi sistem yapmışlardır. Yani suspension olacağına büte gir daha iyi.


ortalamam 2.77 ama sanırsam yeni bir kural getirmiş hükümet C nin aşağısını her türlü sınava alıyor ama bu ders zaten başıma bela oldu zorunlu HTR dersi diğer notlarım iyi. girmeyi düşünmüyorum umarım o not gitmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

büt nasıl bi kafa ya
ben çalışmadım yapamadım DC aldım 1 hafta final tarihlerinden uzak ooh tarih verin, normalde finalde alabileceğimden daha yüksek not alayım
hatta, önce finale girip 10 puan alıp çanı aşağı çekeyim, sora büte gireyim çünkü büt ve final çanları aynı alınıyor, önce aşağı çektiğim çandan sora yüksek puan alayım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

final F alıyorsun büt notu en fazla DC'ye falan çekmeli abi, ben proje teslim ediyordum, kikirdek yeditepecikler hocam biz yapmadım diyip, ben 5 tane finale girip 2 haftada proje yetiştirip DC alırken kendileri tatilde verilmiş bir koca ay ek süre ile sağa sola projelerini yaptırıp cilalayıp, CC falan alıyorlardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...