pnoise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 d+ aldığım dersten telafi sınavına girmek istemiyorum dediğim halde sistem telafi sınavına sokmuş. ben bu sınava girmez ve f alır isem f bu notun yerine geçmez değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sistem seni sınava soktuysa sınava gireceksin yoksa f'le kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 telafi dediğin büt sanırım. Normalde bizim okulda kalmadığın sürece büte giremiyosun not yükseltmek için falan, belki ortalaman 1.80 altındaysa falan suspension olma diye böyle bi sistem yapmışlardır. Yani suspension olacağına büte gir daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bizim okulda da öyle oldu, girmedim d olan geçerli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 SpiderS_DangeR said: telafi dediğin büt sanırım. Normalde bizim okulda kalmadığın sürece büte giremiyosun not yükseltmek için falan, belki ortalaman 1.80 altındaysa falan suspension olma diye böyle bi sistem yapmışlardır. Yani suspension olacağına büte gir daha iyi. ortalamam 2.77 ama sanırsam yeni bir kural getirmiş hükümet C nin aşağısını her türlü sınava alıyor ama bu ders zaten başıma bela oldu zorunlu HTR dersi diğer notlarım iyi. girmeyi düşünmüyorum umarım o not gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 büt nasıl bi kafa ya ben çalışmadım yapamadım DC aldım 1 hafta final tarihlerinden uzak ooh tarih verin, normalde finalde alabileceğimden daha yüksek not alayım hatta, önce finale girip 10 puan alıp çanı aşağı çekeyim, sora büte gireyim çünkü büt ve final çanları aynı alınıyor, önce aşağı çektiğim çandan sora yüksek puan alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 final F alıyorsun büt notu en fazla DC'ye falan çekmeli abi, ben proje teslim ediyordum, kikirdek yeditepecikler hocam biz yapmadım diyip, ben 5 tane finale girip 2 haftada proje yetiştirip DC alırken kendileri tatilde verilmiş bir koca ay ek süre ile sağa sola projelerini yaptırıp cilalayıp, CC falan alıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Dersin hocası ile konuş, bu tür konularda hocalar genelde anlayışlı davranırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Sınava girmezsen final notun geçerli olmayabilir onu tam bi öğren aslında bütünleme opsiyonel mi tam ben mezun olurken yoktu o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 "Bütünleme Sınavı"na giren öğrencilerin nihai notu bu sınavdan alacakları nota göre belirlenecektir. Bununla birlikte, sınava girme hakkı olan tüm öğrencilerin sınava girmedikleri takdirde final notları aynı kalacaktır. mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bunu dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar