Turskeluth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Pek fazla imgesel yüklemeyi düşünmüyorum(pek beceremediğimden dolayı), şimdilik birkaç resim ekleyip onlar hakkında yorum beklerim Ayrıca insan anatomisi hakkında kitap önerilmesini de isterim Bilbo Baggins Sanji Gintoki Urahara Galadriel Batman,Harvey Vaas Luffy Pikachu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 galadriel hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 jonny deepi çizdiğinegöre maks. 13 yaşında bir kızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 galadriel hiç olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Flassh said: jonny deepi çizdiğinegöre maks. 13 yaşında bir kızsın. nope,forumun yaş ortalamasını biraz aşağı çektiğim doğru AMA BİR ERKEĞİM,belirteyim neyse gelişecek umarım çizimler böyle böyle Susan Coffey yada Kayle Maree çizmeyi deneyeceğim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Galadriel Orjinal Benzediğini düşünmüştüm, sanırım başka bir resimi referans alarak tekrar çizmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Depp kilo almış görmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ühü Depp cidden kötü olmuş kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bir güzel sanatlar mezunu olarak söyliyeyim gayet güzel çizimlerin.Gerçi gölgelendirmelerini geliştirirsen biraz daha portreler daha çok benzer ama orjinaline.Genel olarak gayet başarılı. Flomasterle uğraşırdım yerinde olsam.Veya airbrush.Kara kalem nekadar en güzeli olsada daha gerçekçi çalışmalar ortaya çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kopyadan formı algılayarak ölçülü çizersen çok düzelir. Şu an çizmeyi hepimizin yaşadıgı dogru çizgiyi atmak olarak gördügün için sorun çok normal. Kalem daha rahat tutup deneyerek yumusak çizersen dengesi oturur. Ve yüzlere ton gir tabi. Bembeyaz olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Flomaster deneyebilirim sanırım da airbrush konusunda emin değilim bu arada tonlar konusundada nasıl çizeceğim hangi kalemle çizeceğim konusunda kararsızlık yaşıyorum genelde Sparda ve Eva en son yaptığım çizim de bu flomaster ile daha güzel gözükürdü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2B'den 8B'ye kadar yolu var. Kagıdın dokusuna göre seçersin kalemini, elim çok iyi ton dagıtmam diyosan dayarsın Conte'yi birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar