Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en eğlenceli class ?

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

Beyler size zahmet bana Only one Curse per Warlock can be active on any one target. ve Conjured items disappear if logged out for more than 15 minutes. cümlelerinin tam türkçe karşılıklarını söyleyebilir misiniz ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

ilki warlock başına her hedef i.in sadece bir curse buyusu etkilidir diyor yani 2.yi atamıyorsun galiba...
2. de conjured in anlamını bilmiyorum ama o itemlar logout olunca kaybolur demek istiyor yani oyundan çıktığında yokolurlar heralde summon ettiğin yani yarattığın itemler mi oluyor bunlar orayı tam anlamadım işte conjured oyle bişeydi...
bu arada düzeltme yapayım hemen oyundan çıkınca değil çıktıktan 15 dakika sonra yokoluyormuş conjured eşyalar...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 15 Ekim 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rp bazinda demesen bir sey demezdik zaten ama rp bazinda diyince cevap aliyosun tabii. gnome lerin rp bazinda rogue likle alakasi yoktur. ha sen ole oynarsin ona bisi demem diyemem zaten banane.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Sosyal ağlarda paylaş

1 warlock un düşman üzerinde sadece 1 curse ü bulunabilir, yani 2. bi curse attığın zaman büyük ihtimalle ilkinin etkisi ortadan kalkıyor. 2 warlock varsa aynı yaratık üzerinde 2 farklı curse olabilir.

Warlocklar healthstone vb instant cast buff etkisi yaratan itemlar yapabiliyorlar. Bunlar oyundan çıktıktan 15 dk sonra kayboluyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

çok sınıflı olduğu doğru ama ne yazık ki her sınıfın sadece 4 te 1 ine sahip yani her konuda yarım bi class ne oynayacağına karar veremeyenler seçer gibime geliyo :D sağduyu sahibi aklı başında kişiler rogue warrior falan seçerler :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

warlock ve summon-curse olayı:
(20 LvL oynadım, bildiğim ve hatırladığım kadarı ile yazıyorum)
warlock her hedefine sadece 1 curse koyabilir. 2.yi attığınız zaman 1.nin üstüne yazıyor. ama mesela 10 tane farklı hedefe aynı anda curse atabiliyorsunuz.

Summon
health ve soul stone yaratmak için öncelikle öldürdüğünüz yaratıklardan soulshardlar toplamanız gerekiyor. Aynı anda inventorynizde SADEcE 1 tane soulstone ve healthstone olabiliyor. guruba bunlardan vermek istiyorsanız tek tek summon edip dağıtıyorsunuz.

healthstone un en güzzel yana potionların timer i ile stoneların timer i ayrı
yani peşpeşe kullanılabiliyor[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Khalima........Shaman of the Legio Noctis
Sosyal ağlarda paylaş

Bende pvp serverında oyniycam, Muhtmelen Dwarf-Warrior acarım amacım iyi bir Miner ve Blacksmith olup pvp yapan tüm arkadaşların bilumum kılıc kalkan ok yay top tufek mancınık trank ucak ihtiyaclarını karsılamak ve bu sekilde köşeyi dönmek :), biraz ticaret manyagıyımdırda :).[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

düzeltirler herseyı zamanla warlocklar ezık dıye mıllet zırlıyordu sımdı warlocklar geregınden guclu dıye zırlıyorlar ehh blizzard düzelticek tabıkı blizzard bu degısıklıkler ıle oyuncların tepkısıne bakıyor cok tepkı cekerse nerflıyorlar[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz(Kral)
Sosyal ağlarda paylaş

walla delly öyle diyosun ama bliz forumlarında warlock kısmını aç bak adamın teki ballandıra ballandıra anlatmış lvl 57 undead warlockla lvl 60 human paladini nasıl aldığını paladin full healtten dokunamadan ölmüş bilmiyorum shadow trance corruption curse of agony ve howl of terror combosu nasıl bişey ama baya etkili olduğu kesin[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 20 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
aslında paladin de eğlenceli olabilir undeadlere karşı savaşan oldu mu hiç bilmiyorum ama horde un büyük çoğunluğu undead olduğuna göre pvp de çok eğlenceli bi class olabilir

çok mantıklı[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...