OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 warrior öle durup warlock u izlediyse 7 tanede atar 17 tanede :) warlock forumlarını okuduğun kadar birazda diğer forumları okusan ucunbiri, sabitlenmiş warlock a gidiyosun :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 walla doru sölüyosun aslında okuyorum okumuyorum değil ama warrior forumlarında herkes kendini övüyo şöle gömdüm aktım yardım falan diye warlock ve shaman orumlarında ise herkes kendi taktiğini falan anlaıp bilgi vermeye çalışıyo warlock forumları daha eğlenceli kısacası :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Thief ve bard =P[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 warrior ları salla zaten adam zevk almak için oynamıyoki en büyük benim die ortada dolaşmak için oynuyo öle konuşanlar :) mage forumunda da mesela bir warrior nasıl alınabilir adamlar onu denemis taktikleri spelleri falan yazıyolardı bir ara, diğerlerinde de o tip şeyler var keza.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ya o değil de ben şeyde koptum adam warlockla mobları 20 şer 20 şer kesiyomuş nasıl yaptığını anlatmış kısaca şöle önden voidwalker ı yolluyo taunt tarzı bi büyüsü var onu yapıyo voidwalker etrafı full mobla dolunca koşup araya dalıyo voidwalkerı patlatıyo 10 sn invulnerable kazanıyo ve hellfire yapıyo ki oyunun en güçlü büyüsü bildiğiniz üzere 15 sn de çevrenizdeki herkese toplamda 3200 damageden fazlasını vuruyo tabii kendisine de vuruyo ama invulnerable olduğu için damage yemiyo muahahaha nası çok şahane değil mi :)) bi de şey vardı gene void walker taktiğini yapıp aynı yere rain fire atıyomuş o da aynı ölçüde etkili oluyo yazmış bence böle oynamak çok eğlenceli olur asıl taktiksel oynayış budur :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 cok zekice güzel bir olay =)[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Cuce oldukduktan sonra classın onemı yok bı paladın olmamak lazım o kadar ne ole parlak zırhları cınde asıl gobeklerı sovelyeler falan.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 abi zaten cüce dediğin warrior olur bak ırklara en uygun classlar yani rp bazında bence şöledir dwarf - warrior nightelf - hunter (druid de olur) orc - shaman (thrall dan esinlendim) undead - warlock gnome - rogue human - mage troll - priest tauren - druid kaldı ama bence uymuyo yani çok sayko bişey etrafta koşan buffalo bozması bişeyin büyü falan yapması bence o da warrior[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 ork için şaman demişsin ama ben baltalı bir savaşçı tercih ederim kocaman cüsseleri ve kasları ile savaşçıya daha uygun ama herkes için tercih meselesi tabi.. baltamı savurmak istiyorummmm acc. istiyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Taurenden en iyi shaman yada warrior, gnome dan da mage yada warlock oluyor. çünkü başlangıç değerleri buna en müsayiti, mesela bir gnome mage 210 mana - 26 intellect ile başlarken Human mage 165 mana - 23 intelelct ile başlıyor. aynı şekilde bir Tauren de başlangıç değerleri shaman yada warrior ı destekliyor, NE lerden de en iyi rouge oluyor keza başlangıç değerlerine bakıldıgında en fazydalısı o. Diğerleride olmaz diğil tabiki ama başlangıç değerlerine bakıldığında en iyileri bunnar gibi duruyor. Kaynak http://wowvault.ign.com class detayları[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 NE rogue yanı baska yolu yok diğer ırkların roguelere dandık kalıyor elf rogue yanında 28 agi ile başlıyor boru deıl[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 rogue oldummu horde olucaksın baska yolu yok sap yemeyen ud ler ve shamanlarla karsılasınca alıance rogue olduguna pısman olursun valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 sap i ne kadar kullanacaksin ki? ambush veya cheap shot'la basliyosun genelde zaten. tamam sap iyi bi sey ama sonucta adami ne kadar cabuk oldurursen o kadar iyi. cabuk oldurmek icin de en hizli sekilde combat point'leri toplayip evis. yapman lazim... ya ambush'la abanirsin deli dmg koyarsin ya da cheap shot'la fazladan combat point alirsin... undead'in irksal ozellikleri bi tek warlock'un fear buyusune karsi yeterince etkili. ha bi de su altinda polymorph yapinca mage'ler gebermiyosun havasizliktan, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yok ben en yakışan class için demiştim yani rp bazında yoksa özellik olarak haklısınız yani yetenekler zaten belirliyo ama benim hoşuma bu şekilde gidiyo yani orc olsam shaman sçerdim tarzında undeadlerin fear den etkilenmedikleri kötü ama ne yazık ki howl of terror den etkileniyorlar ki bu büyü fear dan daha etkili bunu atınca herkes bağıra bağıra kaçmaya başlıyo :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 o dediğin Howl of Terror Nurfed in son videosunda güzel bi şekilde görülüyor, faydalı bir eser :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bence priest olmayında ne olursanız olun ya adamlar 2 vuruşta kırılıyor ... bide creep kesmeye parti yapak diyosunuz (arkada priest te güvenim) creeplerde uyanık sizi bırakıp anında büyü yapana dalıyolar hemen işini bitiriyolar yane.... elf hunter için tek diyeceğim DEHŞETLER..... druid orta yollu elf için ... soloda takılabilirsin druidle partide herşeye uyuyolar yani... rouge ler için pek bilgim yok ama ben şuana kadar duelloda 2 kez kaybettim (6-7 kez yaptım) 1. si lvl 27 cüce ydi ölesine dalim dedim anında yamulttu :) (lvl 18 dim ) 1 de lvl 15 lik bir rouger e yamuldum lvl 20 iken adamlar çok hızlı bir kez ....ehee tabi olurmu böle sonra yaptığımız 2 maçı aldım tabi... ama 1 maçta 2 dk mi ne şavaştık nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 muahahah pis ezeriz rogue olım katlıam yapıcam herkesle duelllo yapacam bu kesın az tecrube kazanmak lazım :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 derken son patch'de azimiza ... benim abarti derecede moralim bozuldu yanliz bu patch'ten sonra. yani ne guzel oturuyodu her sey yavas yavas yerine; gidip sorunu olmayan class'larla oynadilar, kurulu duzeni de mahvettiler, oyunun zevkini de kacirdilar.. pfff... artik rogue mu olsam warrior mu bilmiyorum. pek bi farki da kalmadi ikisinin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 priestler 2 patch öncesine kadar oyundaki en etkili class dı. şimdi güçleri biraz düştü ama hala baya güçlüler, oynamasını bilene tabi :) hatta en dayanıklı priest bile denebilir çünkü damage absorb eden shield leri oyundaki en faydalı şeylerden biri.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: OmeN, 13 Ekim 2004 20:09 tarihinde demiş ki: priestler 2 patch öncesine kadar oyundaki en etkili class dı. şimdi güçleri biraz düştü ama hala baya güçlüler, oynamasını bilene tabi :) hatta en dayanıklı priest bile denebilir çünkü damage absorb eden shield leri oyundaki en faydalı şeylerden biri. ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum cidden priest manyak güçlü ama BÜYÜ OLARAK GÜÇLÜ yani arkanızda bir priest varsa lvl 6 üstünüzü bile rahatlıkla alıyorsuzuz ... ama damları çok dayanıksız 2 vuruşta bitiyo işleri yani ne diyiim Blizzard tam bir geyik işi yapmış priestleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: riglous, 13 Ekim 2004 01:38 tarihinde demiş ki: sap i ne kadar kullanacaksin ki? ambush veya cheap shot'la basliyosun genelde zaten. tamam sap iyi bi sey ama sonucta adami ne kadar cabuk oldurursen o kadar iyi. sap cc ıcın onemlı ztn bı seyı oldurmek ıcın degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 hadi artık çıksa ya iice sulandırdılar[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: OmeN, 11 Ekim 2004 23:10 tarihinde demiş ki: account çıkmamışmıydı sana odchu !!? hayır... niye ki?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sorun su ki, stun suresi her an bitebildiginden, sap o kadar da cekici bi skill degil. ne guzel, imp. sap oldugunda vurup tekrar hide oluyosun ama sorun su ki, 1 vurabilecek misin? 2 vurdugun isine yarayacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: ucunbiri, 12 Ekim 2004 21:18 tarihinde demiş ki: abi zaten cüce dediğin warrior olur bak ırklara en uygun classlar yani rp bazında bence şöledir dwarf - warrior nightelf - hunter (druid de olur) orc - shaman (thrall dan esinlendim) undead - warlock gnome - rogue human - mage troll - priest tauren - druid kaldı ama bence uymuyo yani çok sayko bişey etrafta koşan buffalo bozması bişeyin büyü falan yapması bence o da warrior Affedersın ama fazla ucmussun bır Gnome lar Rogueluktan anlamaz pek buralarda, ıkıncıdı human adam Azerothta anca aptal aptal paladın olur, Troll den prıest olmaz hunter olur olmadı warlock olur. Ork adam Warrıor olur shamandan once, shaman dedıgın adam daha yaslı orklardır savasmıs savasmıs sonra Shaman olmuslardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar